folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Diyanet Artık Web Sitesi Kapatabilecek

Diyanet Artık Web Sitesi Kapatabilecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:
    -----------------------------

BosphorusPasha bunu yazdı:

by_kamu bunu yazdı:

Bilişimde ileriye doğru gideceğimize sürekli bi zıtta gidiş var.

youtube yasak, google yasaklamaya kalktılar, polis web sitesi kapatıyo, diyanet kapatıyo

bira 2.6 tl, sigara 5.50 yeter a..

hocam bu yasağın amacı bilimde dinde bilgide doğuya ulaşmak bi nevi doğru bilgiye ulaşmak yani bilim? konuyu okudunmu?

Bilim  le Bilişim  farklı şeyler bi defa.

Senin dediğin mantığa göre x forumunda y kullanıcısı yeni başlık açarak çok mastürbasyon yapmak günahtır dicek. Diyanet te bunu görüp siteyi kapattırcak.

Mantıklı mı sence ?

Öyle değil be hocam. Diyanette Onca prof. var. Kimin eli nerde ne işleri var bunlarla... Mesela diyelim sitenin tamamen formatı dini meseleler hakkında. Diyanette bulunan uzman bir kadro bu söyledikleri şeyler islam dini bilim ile uyuyor mu? Bugünlerde bir sürü hurafe şeyler anlatılıyor. Bu tür bilgi kirliliğinin önüne geçmek için yapılıyordur. Yoksa o götünü açmış islama uygun mu ne alaka? Götünü açan açar açıyorda. Kime ne ? :) Ama tutupta bir site açtın kutsal kitap olan furkanın şu sayfasında şu var diyip yalan yanlış bilgi yazarsın. O yüzden milleti kandırırsan o zaman diyanet buna el koyar. :) Ama tabi diyanetin işi gücü yok sitelerle mi uğraşır tabi ki hayır. SAdece gelen şikayet yönünde... din yobazlarına son vermek içindir bu ...

saygılar sevgiler. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

Oldu olacak şeriatı getirdik desinlerde kurtulsak ülkenin ne olduğunu hatırlamıyorum artık ben ılımlı islammıydık laikmiydik demokratmıydık manda düzenindemiydik neydik biz yauf :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

diyanet, şeriat kurumu değil cumhuriyet kurumu beyler. korkmayın bukadar

All is well
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

@TeknikA

hocam eğer senin dediğin gibi olcaksa güzel olur ama diğer türlü bi mantığı yok. Aslında bu yetkiyi verenlerin maksatları farklı rant meselesi tamamen ama kimse uyanamıyor..

@BosphorusPasha

ben başlığı örnek verdim hocam. sonuçta o mantıkla bakmaya çalışırsak yalnış bilgi veriliyor. zaten islama meğilli olan birisi yada içinde inanç olan birisi doğru bilgiye ulaşır. :)  bide yazmadan geçemicem bilişim din ile gelişmez  hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

by_kamu bunu yazdı:

@TeknikA

hocam eğer senin dediğin gibi olcaksa güzel olur ama diğer türlü bi mantığı yok. Aslında bu yetkiyi verenlerin maksatları farklı rant meselesi tamamen ama kimse uyanamıyor..

@BosphorusPasha

ben başlığı örnek verdim hocam. sonuçta o mantıkla bakmaya çalışırsak yalnış bilgi veriliyor. zaten islama meğilli olan birisi yada içinde inanç olan birisi doğru bilgiye ulaşır. :)  bide yazmadan geçemicem bilişim din ile gelişmez  hocam.

hocam ben bilişim din ile gelişir demek istemedimbilişimin yanlış bilgiyle değil doğru bilgiyle gelişmesi gerektiğinin doğru olduğunu ve din inde bunun bir kısmına girdiğini söyledim.

benim anlatmak istediğim şey @TeknikA nın dedikleri aynı şeyden bahsetmişiz zaten :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

Bir gün herkes müslüman olacak. ahahaaaha

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

diyanete o kadar çok memur aldılar ki tabi boş kaldılar iş lazım onlara :))) ha iyimi kötümü bilmiyom yorum yapamıcam.. ya zaten ben bu youtube yasaklığını da anlamıyorum hakkaten işin suyunu çıkarttılar ama yani suçlu videoyu başkası koysun biz giremeyelim yaaa... düşünsenize dünya yı bilgisayar olarak düşünün bizimle ilgili bir video (iyi yada kötü ) ama yetkililerimiz dunyanın izlediği videoyu  hey! turkiye benim ülkem sen izleme .... :))  ya kardeşim biz doğrusunu biliyoruz değil mii ??
    cevap: evet..
    ey sayın yetkili insanlar biz turkiyenin pc nin başında gözlerini kapatacağınıza gelin o videoları kaldırın dünya izlemesin

yanlışmıyım ?

yanlışsam biri çıkıp desin kii yanlışsın..
    SAYGILARLA... :)

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

ülkedeki demokrasiyi kemirdikleri yetmedi, sıra internete geldi. kendi keyiflerine göre ses çıkarmayana geçmiş olsun.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

diyanete o kadar çok memur aldılar ki tabi boş kaldılar iş lazım onlara :))) ha iyimi kötümü bilmiyom yorum yapamıcam.. ya zaten ben bu youtube yasaklığını da anlamıyorum hakkaten işin suyunu çıkarttılar ama yani suçlu videoyu başkası koysun biz giremeyelim yaaa... düşünsenize dünya yı bilgisayar olarak düşünün bizimle ilgili bir video (iyi yada kötü ) ama yetkililerimiz dunyanın izlediği videoyu  hey! turkiye benim ülkem sen izleme .... :))  ya kardeşim biz doğrusunu biliyoruz değil mii ??
    cevap: evet..
    ey sayın yetkili insanlar biz turkiyenin pc nin başında gözlerini kapatacağınıza gelin o videoları kaldırın dünya izlemesin

yanlışmıyım ?

yanlışsam biri çıkıp desin kii yanlışsın..
    SAYGILARLA... :)

hanımüride  yutub video yüzünden değil büyük olasılıkla Türkiyeye Büro açmamasından dolayı kapalı Googlede Aynı sebepten muzdarip..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

güzel olmuş destekliyorum.

Toplam Hit: 8692 Toplam Mesaj: 53