Diyanet Artık Web Sitesi Kapatabilecek
-
Çok müthiş ilerliyoruz.Naziler de meclisten çıktılar.bir partiydiler.Bu yolda ilerleyemeye devam edelim.ilerlemeye devam.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
by_kamu bunu yazdı:
Bilişimde ileriye doğru gideceğimize sürekli bi zıtta gidiş var.
youtube yasak, google yasaklamaya kalktılar, polis web sitesi kapatıyo, diyanet kapatıyo
bira 2.6 tl, sigara 5.50 yeter a..
-----------------------------hocam bu yasağın amacı bilimde dinde bilgide doğuya ulaşmak bi nevi doğru bilgiye ulaşmak yani bilim? konuyu okudunmu?
-----------------------------mal mısın hacı yoksa komik görünmeye mi çalışıyorsun biraz şüpheli bakmaya çalış, olaya biraz genel olsan,objektif yaklaşmayı denesen?
-
al işte amk rejimi değiştirmeye yönelik bir adım daha...
-
Adım adım şeriata gidiyoruz bakalım ne zaman bu çark patlak verecek.
-
harun yahya'yı kapatıversinler bi zahmet.
-
olivetti bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
by_kamu bunu yazdı:
Bilişimde ileriye doğru gideceğimize sürekli bi zıtta gidiş var.
youtube yasak, google yasaklamaya kalktılar, polis web sitesi kapatıyo, diyanet kapatıyo
bira 2.6 tl, sigara 5.50 yeter a..
-----------------------------hocam bu yasağın amacı bilimde dinde bilgide doğuya ulaşmak bi nevi doğru bilgiye ulaşmak yani bilim? konuyu okudunmu?
-----------------------------mal mısın hacı yoksa komik görünmeye mi çalışıyorsun biraz şüpheli bakmaya çalış, olaya biraz genel olsan,objektif yaklaşmayı denesen?
-----------------------------değilim hocam. komik görünmeyede çalışmıyorum ama sizin bazı şeyleri düşünecek düşünce gücünüz yok demek zorundayım artık ya bilerek düşünmüyorsun yada cidden düşünemiyorsun yada kendini bazı şeylere fazla kaptırdığından düşünme yeteneğini kaybetmişsin.
orada deniliyorki kısaca, İnternette bizim hakkımızda yanlış bilgiler var, yanlış bilgi veren siteleri kapatma yetkisi bana verildi yanlış bilgikendiren siteleri de kapatacağım. olay bu kadar basit ama anlayamıyorsun bunu? biri senin hakkında dese ki
Olivetti malın teki bu adam enayilikten başka birşey bilmez cüce gibi her gece nerelerde olduğu belli değil pezevengin teki bla bla bla muhabbet uzar yani senin hakkında yanlıl bilgiler vererek internette yaysa, sanada bu siteleri kapatma yetkisi verilse yine Şimdiki baktığın kadar OBJEKTİF mi bakacaksın olaya!?! yani diyeceğin odur ki Ya malmısınız neden kapatayım siteleri adamlar ne güzel bnenim hakkımda yanlış fikir beyan etmişler bırakın kalsın?
baan dediğin gibi ben de sana diyorum hocam Geniş açılı objektif kullan.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
harun yahya'yı kapatıversinler bi zahmet.
-----------------------------hocam o adam cidden artık nasıl desem şimdi hakaret edecem görüp dava açacak :) ............. o adam işte :) ama yinede yaptı(rdı)ğı videolar kitaplar doğru bilgi veriyo ver ne kadar (ç)Alıntı olsa da. Ama dinden imandan bahsediyo kul hakkından başka yediği bi bok yok. neyse bana kalmadı onu çekiştirmek.
-
Buna en Çok CW Sevinecek :)
-
-
n2n2 bunu yazdı:
Özetle artık Diyanet İşleri Başkanlığı, dini konular içeren basılı, sesli, görüntülü yayınlarda olduğu gibi, internet sitelerini de inceleyip dine göre yanlış olduğunu düşündüklerini mahkeme aracılığıyla kapattırabilecek
-----------------------------bi sorun göremiyorum dini yayın yapan gazeteler dergiler nasılki denetleniyorsa internet siteleride denetlenecek tabiki
balon patlasa şeriat sanıyosunuz
bende isterim internete karışmasınlar herşey beleş indir izle indir dinle herşey serbest filanda
artık vedalaşsanız iyi olur internetin bu imajıyla
olması gerektiği gibi yasalar kanunlar internete el atıyo artık geçde olsa