Diyanet Artık Web Sitesi Kapatabilecek
-
Diyanetin kapatmasına gerek yok, Harun Yahya piyasada ne kadar evrim,ateist sitesi varsa hepsine davayı açıyor.
Bu arada bu atılan adımda islâmdaki düşünce ve fikir özgürlüğünün meyveleri.
-
diyanet allahmı? tövbe tövbee. nerden biliyor benim inancımın yanlış olduğunu? ben 3 vakit kılıyorum şimdi ibadetim eksikmi? kim neyle ispatlayacak bunu? tüm caferi alemi 3 vakit kılıyor bu kadar insan gerizekalımı yani? böyle saçma sapan bir karar olamaz ya!!
-
ByTechno bunu yazdı:
-----------------------------
diyanet allahmı? tövbe tövbee. nerden biliyor benim inancımın yanlış olduğunu? ben 3 vakit kılıyorum şimdi ibadetim eksikmi? kim neyle ispatlayacak bunu? tüm caferi alemi 3 vakit kılıyor bu kadar insan gerizekalımı yani? böyle saçma sapan bir karar olamaz ya!!
-----------------------------hocam saçmalamayın, caferiler 3 vakit kılıyo dersen kimse sana birşey yapmaz doğrusu bu çünkü ama gelip hanefiler 3 vakit namazla mükellef oldular dersen kapatılma durumu söz konusu oluyo.
-
haberin doğrusu öğren ondan sonra konu açıp yorum getir ;)
-
Sanmam. Yapamazlar. Papalık'ta bile bu kadar yetki yok. Ayrıca din konusunda ciddi bir şekilde kaynak aranıyorsa internet en son başvurulan kaynak olamalı. Kendi dinini Vikipedia'dan öğrenecek veya eleştirecek değilsin ya.
-
HoLyCat bunu yazdı:
yakında sokaktaki dilenciye bile site kapattırırlar :))
-----------------------------duyanda sitede müslümanlıktan çıkartıyor sanarlar.
islama uygun olmayan siteleri diyor hojam =) dikkatli okusaydın bari.
-
Sonuna kadar destekliyorum. Kesinlikle doğru karar.
-
WALLACEs bunu yazdı:
Sonuna kadar destekliyorum. Kesinlikle doğru karar.
----------------------------- -
ALLAHIN TAKDİRİYLE TAHRİBAT.COM'A ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR.
-
Millet yalan bilgiye ne kadar meraklı yaa :D Olayı sansürden ibaret görüyorlar. İnternetteki bilgi kirliliği, uydurma ayetler vs temizlenecek; ama birileri baya bir korkmuşa benziyor. Dikkat ederseniz bu konuda şahsa yönelik bir engelleme söz konusu değil. He eğer siz diyorsaniz ki biz birey olarak yanlış bilgileri de görme hakkına sahibiz, o zaman başka ...