Diyanet Artık Web Sitesi Kapatabilecek
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
olivetti bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
by_kamu bunu yazdı:
Bilişimde ileriye doğru gideceğimize sürekli bi zıtta gidiş var.
youtube yasak, google yasaklamaya kalktılar, polis web sitesi kapatıyo, diyanet kapatıyo
bira 2.6 tl, sigara 5.50 yeter a..
-----------------------------hocam bu yasağın amacı bilimde dinde bilgide doğuya ulaşmak bi nevi doğru bilgiye ulaşmak yani bilim? konuyu okudunmu?
-----------------------------mal mısın hacı yoksa komik görünmeye mi çalışıyorsun biraz şüpheli bakmaya çalış, olaya biraz genel olsan,objektif yaklaşmayı denesen?
-----------------------------değilim hocam. komik görünmeyede çalışmıyorum ama sizin bazı şeyleri düşünecek düşünce gücünüz yok demek zorundayım artık ya bilerek düşünmüyorsun yada cidden düşünemiyorsun yada kendini bazı şeylere fazla kaptırdığından düşünme yeteneğini kaybetmişsin.
orada deniliyorki kısaca, İnternette bizim hakkımızda yanlış bilgiler var, yanlış bilgi veren siteleri kapatma yetkisi bana verildi yanlış bilgikendiren siteleri de kapatacağım. olay bu kadar basit ama anlayamıyorsun bunu? biri senin hakkında dese ki
Olivetti malın teki bu adam enayilikten başka birşey bilmez cüce gibi her gece nerelerde olduğu belli değil pezevengin teki bla bla bla muhabbet uzar yani senin hakkında yanlıl bilgiler vererek internette yaysa, sanada bu siteleri kapatma yetkisi verilse yine Şimdiki baktığın kadar OBJEKTİF mi bakacaksın olaya!?! yani diyeceğin odur ki Ya malmısınız neden kapatayım siteleri adamlar ne güzel bnenim hakkımda yanlış fikir beyan etmişler bırakın kalsın?
baan dediğin gibi ben de sana diyorum hocam Geniş açılı objektif kullan.
-----------------------------bazı şeyler okadar güzel yürümüyor işte.. böyle bir yetkiyi adamların eline verirsen adamlar bunu kötüyede kullanabilir malum her şey kendilerinin elinde, kafalarına görede hareket edebilirler yani şu an güzel yürüse bile 5,10 yıl sonra farklı sonuçlar doğurabilir..
bir örnek verelim şu an 5posta.org diye bir site var ve baya takipcisi var ama dine aykırı bir site deyip siteyi engellerlerse bukadar takipçinin durumu ne olacak tabi ölmezler ama bazı şeyleri engellemek ve bunu desteklemek objektif yaklaşıldığını göstermiyor? bu olay daha çok akp ile alakalı gerçekleri ya da o parti hakkındaki kötü düşünceleri ortadan kaldırmak için yapılmış bir şey diye düşünüyorum kendi adamlarını atarlar içeri o site benim bu site senin sebep? dine aykırı hoopp miss..
-
uygunsuz domainleri serverdan afarozda edebilecek mi