Diyarbakır’Da Astsubay‘A Silahlı Saldırı
-
şehidimize allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
-
geniş çaplı operasyon yapınca hayatı kurtuluyormuymuş subayın .?
amk eşinin gözü önünde gitti adam :(
-
Sınırdan bir tabur silahlı asker geçiyor, uçakla asker sevkiyatı yapılıyor, sınırdan gerçerken bu adamlar başka ülke bayraklarıyla sloganlarla bu konvoyu ülke içinde yolcu ediyorlar. Etrafta askerlerin refakat ettiği söyleniyor ama resimlerde o askerleri bir türlü göremedim. Sınır kapısının üzerine sonradan konulduğu belli olan o da düzgün durmayan Türk bayrağı dışında o toplulukta bir tane Türk bayrağı görmedim. Yanlışsam düzeltin ama ülke içerisinde başka ülke askerlerinin bırakın silahlı gezmesini böyle birlik halinde dahi bulunamayacağını biliyorum. Adamlar tankla tüfekle dolanıyorlar.
Maskeli değil de karşı karşıya durumda olsalar dahi asker silahı sıkacak mı zannediyorsunuz? Bu ülkenin askeri birliğinden bayrak indirildi de asker bırakın indireni havaya dahi iki kurşun sıkamadı. Topluluk halinde bir eylem planlansa birliği, karakolu silahlarıyla teslim ederiz de yine karşılık veremeyiz. İşte çözüm süreci, işte saldırıyı kesmiş terör örgütü. İnsanları salak yerine koyuyorlar. Bazıları da salak gibi buna inanıyor.
-
açlık oyunları diye bir film var ya
kardeşlik yalanları diye bir film yapmak lazım
konusunda da bayrak'ımızı içine sindiremeyenleri cumhuriyet bayramlarında evine balkonuna bayrak'ımızı asmayanları anlatmak lazım
dünyayı yönetenlerin bizi bu şekilde anlayabileceğini düşünüyorum -
Tümünün canı cehenneme inşallah.
-
bunların annelerinin adreslerini istiyorum.
-
orospu çocukları
-
Turania bunu yazdı
bunların annelerinin adreslerini istiyorum.
-
Bişey olmaz, tayip gider evlerinde kuran falan okur mesele kapanır.
-
star son dk geçiyor, kalp masajı ile hayata dönmüş. Allahım sen askerimize yardım et, şifa ver.