folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Diyarbakır’Da Astsubay‘A Silahlı Saldırı

Diyarbakır’Da Astsubay‘A Silahlı Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    hipokondriyak bunu yazdı

nerde gariban çocuğu varsa gidiyor asker oluyor üzüldüm bok yoluna gitti yazık oldu.

miilet polis yazmışta abi polis nedir amk nerede cahil cüheyla alayını toplamışlar anca üniversitelerde öğrencilere saldırsınlar. gıkları çıkmaz doğuda resmi elbiseyle gezmezler. askerlik yapmaz vatan koruyoruz derler düz halka saldırarak.

komutan teselli etmişmişl hamile gelini.bu şekilde ölümler engellenmez ,engellenirse bayrağı nerede görecek bu yurttaşlar ? 

yapacağınız en iyi şey bi fatiha okumaktır.

Polis torbacıya hiçbir sikim yapmıyor , hakimi savcısı yapmıyor. Dairemi işğal ettiler kira vermiyor orospu çocugu hala polis savcıdan medet umuyorum. Iç savaş çıksa süper aq kendi adaletimi kendim saglayacagim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

ciddiye alınırmıyım bilemeyeceğim bende böyle birşey yazdım çizdim.yinede türküm diyen herkesden destek beklerim

https://www.change.org/p/t-c-cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1-t-c-h%C3%BCk%C3%BCmeti-ter%C3%B6rist-eleba%C5%9F%C4%B1n%C4%B1-as%C4%B1n

mademki türksün systeme göster ürksün
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek
    alexfarrow bunu yazdı

ciddiye alınırmıyım bilemeyeceğim bende böyle birşey yazdım çizdim.yinede türküm diyen herkesden destek beklerim

https://www.change.org/p/t-c-cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1-t-c-h%C3%BCk%C3%BCmeti-ter%C3%B6rist-eleba%C5%9F%C4%B1n%C4%B1-as%C4%B1n

Güzel fikir ama kimse dikkate almaz.

Türkiyede idam yokki hocam bir kere.Onca terör olayı oldu asmadılar şimdi niye assınlar.

Bunlarla gereksiz yere uğraşma.

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

o zaman maddi fon lazım biliyorum yine ciddiye alan olmayacak

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

bu zatı çok muhteremler  her yerde grub halinde aşiret tarzı yerleşiyorlar

psikolojik baskı.insanları rahatsız etme,yıldırma politikaları,dostluk yalanı mesajlar,en büyüğüde halkların kardeşliği

yeter yahu 2-3 ü biraraya geldilermi başlıyorlar uzun havaya

tek iken küfür edin kışkırtmaya çalışın sesleri çıkmaz

not: benim derdim tüm kürtlerle deildir.vicdanı pisliğe bulanmış sempatizan yada fanatik olmuş halen kürtlük ideolojisi güden terör yanlısı kuyruklulardır

not 2: silahlanın millet evinizde yada yanınızda taşıyacağınız cinsten sizi koruyacak şeyler olsun çok ciddiyim.

dun bütün gün baseball sopasıyla dolastım.anca ters ters bakıyorlar.gerekirse yanıma katanayıda alırım.evde yedekte bekliyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Allahıma şükürler olsun hayal ettiğimiz günler geldi.

Cumhurbaşkanı . Recep Tayyip Erdoğan.

Minimalist Değilim Tembelim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Yanliş ata oynamissin hocam Türkiyede TÜRKÜN Askerin Polisin degeri yok.

Bu kampanyayi mazlum gariban kimsesiz barisci demokrasi sevdalisi malum irka acsaydin destekte gorurdun belki fonda gorurdun. Çunku onlar sessiz kahramanlar ozgurluk bekcileri...

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı

Yanliş ata oynamissin hocam Türkiyede TÜRKÜN Askerin Polisin degeri yok.

Bu kampanyayi mazlum gariban kimsesiz barisci demokrasi sevdalisi malum irka acsaydin destekte gorurdun belki fonda gorurdun. Çunku onlar sessiz kahramanlar ozgurluk bekcileri...

neden insanları dar bir yola çekeyimki.bırakta rte uğraşsın yaptığım şey ilgi görmesede bir seyi daha ispatlamış oldum tekrardan

bizim türk insanı iflah olmaz çok umursamayız.yada korkuyoruz

7 haziran seçiminde bu kekolara sandıkta her türlü kıllığı yaptım.elimden geldiğince her yerde elimden gelen kıllığı yaparım yapıyorumda

bunlara her şeyi zorlaştırmak gerekki defolup gitsinler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Apo'yu ilk yakaladıklarında asmaları gerekiyordu :

http://medya.zaman.com.tr/2007/07/05/karar.jpg

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

bugunku sehitler ve suriyedende gelen ates ve cikan catismalar gosteriyorki ulkemiz cokdan elden gitmis durumdadir. bu ulke artik huzur bulmaz cok varmaz ic savas kapimizda dogudaki topraklarimiz zaten kayipti yakin zamandada resmilesir. gozgore gore vatanini satan yok insan haklari yok islam diye vatan hayinlerine oy verip burda kani bozuk kansiz irki savunan erdogan yalakasi ermeni dolu savunuculari gotlerine kina yaksinlar. Turkun huzur bulmadigi bu topraklar sizede huzur vermez.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
Toplam Hit: 8910 Toplam Mesaj: 74