Diyarbakır’Da Astsubay‘A Silahlı Saldırı
-
hipokondriyak bunu yazdı
nerde gariban çocuğu varsa gidiyor asker oluyor üzüldüm bok yoluna gitti yazık oldu.
miilet polis yazmışta abi polis nedir amk nerede cahil cüheyla alayını toplamışlar anca üniversitelerde öğrencilere saldırsınlar. gıkları çıkmaz doğuda resmi elbiseyle gezmezler. askerlik yapmaz vatan koruyoruz derler düz halka saldırarak.
komutan teselli etmişmişl hamile gelini.bu şekilde ölümler engellenmez ,engellenirse bayrağı nerede görecek bu yurttaşlar ?
yapacağınız en iyi şey bi fatiha okumaktır.
Polis torbacıya hiçbir sikim yapmıyor , hakimi savcısı yapmıyor. Dairemi işğal ettiler kira vermiyor orospu çocugu hala polis savcıdan medet umuyorum. Iç savaş çıksa süper aq kendi adaletimi kendim saglayacagim
-
ciddiye alınırmıyım bilemeyeceğim bende böyle birşey yazdım çizdim.yinede türküm diyen herkesden destek beklerim
https://www.change.org/p/t-c-cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1-t-c-h%C3%BCk%C3%BCmeti-ter%C3%B6rist-eleba%C5%9F%C4%B1n%C4%B1-as%C4%B1n -
alexfarrow bunu yazdı
ciddiye alınırmıyım bilemeyeceğim bende böyle birşey yazdım çizdim.yinede türküm diyen herkesden destek beklerim
https://www.change.org/p/t-c-cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1-t-c-h%C3%BCk%C3%BCmeti-ter%C3%B6rist-eleba%C5%9F%C4%B1n%C4%B1-as%C4%B1nGüzel fikir ama kimse dikkate almaz.
Türkiyede idam yokki hocam bir kere.Onca terör olayı oldu asmadılar şimdi niye assınlar.
Bunlarla gereksiz yere uğraşma.
-
o zaman maddi fon lazım biliyorum yine ciddiye alan olmayacak
-
bu zatı çok muhteremler her yerde grub halinde aşiret tarzı yerleşiyorlar
psikolojik baskı.insanları rahatsız etme,yıldırma politikaları,dostluk yalanı mesajlar,en büyüğüde halkların kardeşliği
yeter yahu 2-3 ü biraraya geldilermi başlıyorlar uzun havaya
tek iken küfür edin kışkırtmaya çalışın sesleri çıkmaz
not: benim derdim tüm kürtlerle deildir.vicdanı pisliğe bulanmış sempatizan yada fanatik olmuş halen kürtlük ideolojisi güden terör yanlısı kuyruklulardır
not 2: silahlanın millet evinizde yada yanınızda taşıyacağınız cinsten sizi koruyacak şeyler olsun çok ciddiyim.
dun bütün gün baseball sopasıyla dolastım.anca ters ters bakıyorlar.gerekirse yanıma katanayıda alırım.evde yedekte bekliyor
-
Allahıma şükürler olsun hayal ettiğimiz günler geldi.
Cumhurbaşkanı . Recep Tayyip Erdoğan.
-
Yanliş ata oynamissin hocam Türkiyede TÜRKÜN Askerin Polisin degeri yok.
Bu kampanyayi mazlum gariban kimsesiz barisci demokrasi sevdalisi malum irka acsaydin destekte gorurdun belki fonda gorurdun. Çunku onlar sessiz kahramanlar ozgurluk bekcileri...
-
TorNaVida bunu yazdı
Yanliş ata oynamissin hocam Türkiyede TÜRKÜN Askerin Polisin degeri yok.
Bu kampanyayi mazlum gariban kimsesiz barisci demokrasi sevdalisi malum irka acsaydin destekte gorurdun belki fonda gorurdun. Çunku onlar sessiz kahramanlar ozgurluk bekcileri...
neden insanları dar bir yola çekeyimki.bırakta rte uğraşsın yaptığım şey ilgi görmesede bir seyi daha ispatlamış oldum tekrardan
bizim türk insanı iflah olmaz çok umursamayız.yada korkuyoruz
7 haziran seçiminde bu kekolara sandıkta her türlü kıllığı yaptım.elimden geldiğince her yerde elimden gelen kıllığı yaparım yapıyorumda
bunlara her şeyi zorlaştırmak gerekki defolup gitsinler
-
Apo'yu ilk yakaladıklarında asmaları gerekiyordu :
-
bugunku sehitler ve suriyedende gelen ates ve cikan catismalar gosteriyorki ulkemiz cokdan elden gitmis durumdadir. bu ulke artik huzur bulmaz cok varmaz ic savas kapimizda dogudaki topraklarimiz zaten kayipti yakin zamandada resmilesir. gozgore gore vatanini satan yok insan haklari yok islam diye vatan hayinlerine oy verip burda kani bozuk kansiz irki savunan erdogan yalakasi ermeni dolu savunuculari gotlerine kina yaksinlar. Turkun huzur bulmadigi bu topraklar sizede huzur vermez.