Diyarbakır’Da Astsubay‘A Silahlı Saldırı
-
Yarinimiz bugunumuzden kotu olacak.
-
Bizler daha ne kadar susucaz ne kadar ağlıcaz ne kadar üzülücez ! Yetti artık yetti ! Nasıl kocaman Ordu ve Millete boyun eğdirirsiniz ! Teröristler min. 30 bin insanımızı şehit etsin 300 milyar dolardan fazla zarar versin üstelik hala benim avm banka işyeri belediye binalarımı yaksın biz hala susalım özgürlük demokratik hak diyelim.Uyan Ey Türk Milleti Yıllardır kandırıldın hala kandırılıyorsun.Sana kalleşçe saldıranla barış asla olamaz
thunder_storm tarafından 30/Eki/14 01:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Daniel-Koo bunu yazdı
Cidden cok komik hal aldı olay. Benim ve cogu insanin cigerini sogutacak tek sey kafaları gotlerine girmis sekilde resimleri paylasilacakken, adamlar kisi tespiti yapmalarini övüç kaynagı gibi gostererek aciklama yapiyolar :/
-
Daniel-Koo bunu yazdı
Off çok pis kınamışlar ben bile korktum.
-
Yazık oldu...
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde maskeli kişilerin silahlı saldırısı sonucu başından vurularak ağır yaralanan astsubay, hastanede şehit düştü.
http://haberler.com/diyarbakir-da-askere-silahli-saldiri-6638269-haberi/
-
kınama mesajları , kimse sabrımızı test etmeye kalkmasın , gereken yapılacaktır , çözüm süreci zarar görmesin , yayın yasağı , kapanış
-
-
Keske apoyu yakalamasaydik.zafer degil yenilgiymis.amk herifine hem biz bakioz hemde pkk yi ordan yonetior.ha iceri tikmissin ha disarda kalmis.
Daha beter oluruz insallah.verin oylari, duble yolunuza koyim
-
Kobanide karı gibi etek giyerek IŞİD'den kaç, Diyarbakırda eşiyle alışveriş yapan assubayı gel sırtından vur, bu kadar alçak, şerefsizler.
-
Diyarbakır'da hunharca ve kalleşçe şehit edilen Astsubayımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.