folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Diyarbakır’Da Astsubay‘A Silahlı Saldırı

Diyarbakır’Da Astsubay‘A Silahlı Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Yarinimiz bugunumuzden kotu olacak. 

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thunder_storm
    thunder_storm's avatar
    Erkek

Bizler daha ne kadar susucaz ne kadar ağlıcaz ne kadar üzülücez ! Yetti artık yetti ! Nasıl kocaman Ordu ve Millete boyun eğdirirsiniz ! Teröristler min. 30 bin insanımızı şehit etsin 300 milyar dolardan fazla zarar versin üstelik hala benim avm banka işyeri belediye binalarımı yaksın biz hala susalım özgürlük demokratik hak diyelim.Uyan Ey Türk Milleti Yıllardır kandırıldın hala kandırılıyorsun.Sana kalleşçe saldıranla barış asla olamaz

thunder_storm tarafından 30/Eki/14 01:07 tarihinde düzenlenmiştir

we produced everything from myths...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Cidden cok komik hal aldı olay. Benim ve cogu insanin cigerini sogutacak tek sey kafaları gotlerine girmis sekilde resimleri paylasilacakken, adamlar kisi tespiti yapmalarini övüç kaynagı gibi gostererek aciklama yapiyolar :/

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Off çok pis kınamışlar ben bile korktum. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

Yazık oldu...

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde maskeli kişilerin silahlı saldırısı sonucu başından vurularak ağır yaralanan astsubay, hastanede şehit düştü.

http://haberler.com/diyarbakir-da-askere-silahli-saldiri-6638269-haberi/

Frontend Dev.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

kınama mesajları , kimse sabrımızı test etmeye kalkmasın , gereken yapılacaktır , çözüm süreci zarar görmesin , yayın yasağı , kapanış

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

sansar55 tarafından 30/Eki/14 12:03 tarihinde düzenlenmiştir

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Keske apoyu yakalamasaydik.zafer degil yenilgiymis.amk herifine hem biz bakioz hemde pkk yi ordan yonetior.ha iceri tikmissin ha disarda kalmis.

Daha beter oluruz insallah.verin oylari, duble yolunuza koyim

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek

Kobanide karı gibi etek giyerek IŞİD'den kaç, Diyarbakırda eşiyle alışveriş yapan assubayı gel sırtından vur, bu kadar alçak, şerefsizler.

Sperm Gibi Adamlar Var İnsan Olma İhtimalleri Milyonda Bir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

Diyarbakır'da hunharca ve kalleşçe şehit edilen Astsubayımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
Toplam Hit: 9609 Toplam Mesaj: 74