folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Diyarbakır’Da Astsubay‘A Silahlı Saldırı

Diyarbakır’Da Astsubay‘A Silahlı Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Apo'yu ilk yakaladıklarında asmaları gerekiyordu :

http://medya.zaman.com.tr/2007/07/05/karar.jpg

valla hocam konuya son yorum yada cevap her ne deniyorsa

varolan bir içsavaş var türkiyede

psikolojik baskı boyutu ile şiddet arasında gidip geliyor

keko unsurları sürekli tırmandırma derdinde

yönetim kısmıda sürekli sezsiz kalarak salağı oynama derdinde

halk napsın cevap alamıyor.sezsiz kalıyor.sinmiş durumda.polis napsın yeni kanunlarda eli bağlanmış durumda

yeni ve cesur yöneticiler gerekli bu ülkeye.

neyse her kese kolay gelsin .politik muhabbete girmeyecem dedim içine sürükleniyorum

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

ben konuya destek içn yazmıştım.destek verinde onaylayın yahu

https://www.change.org/p/t-c-cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1-t-c-h%C3%BCk%C3%BCmeti-ter%C3%B6rist-eleba%C5%9F%C4%B1n%C4%B1-as%C4%B1n

mademki türksün systeme göster ürksün
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Bugün güzel bir yazıya denk geldim, dokunmadan ekliyorum.

Lütfen silah ve eğitimine onem verelim. Benim kaleme aldığım bir yazı, Allah milletimize yaşatmasın.

Bir pazar sabahı, kahvaltı yapılmış. Eşin bulaşık yıkıyor, sen tv ye göz atıyorsun, universiteye hazırlanan kızın soru çözüyor. Ne kadar bahtiyarsın.
    Biraz sonra kapıda ki yeni aldığın Fiat Linea arabanla deniz kenarına çay içmeye gideceksiniz.
    Bir uğultu duyuyorsun, bir kaç dakika içinde sese dönüşüyor uğultu. Slogan olduğunu anlıyorsun, hemen polise haber verdin, çünkü sen iyi bir vatandaşsın.
    Sokağa giren göstericiler, bakkal Hilmi dayıyı dövüyor, yağmalıyorlar dükkanı iki dakikada.
    Sonra birileri benzin dolu bidonları sokakta ki arabaların üstüne dökmeye başlıyor, bir kaç araba sonra senin yeni Linea na gelecek sıra dayanamayıp pencereden bağırıyorsun. Içinden de "Nerede kaldı bu polis" diyorsun. Oysa polis onlarca yere müdahale ediyor şimdi.
    Göstericiler fark ediyor seni, 10-15 kişilik grup kapına yükleniyor, dayanamıyor o eski kapı bırakıyor kendini...
    Şimdi daire kapısına geldiler, bir kaç omuz darbesi sonucu açıldı.
    Yüzü maskeli 10-15 kişi, ellerinde molotof belinde 7.65 veya 9 mm lik tabancalar, birkaçı elinde balta var.
    Esin ve kızın senin arkanda dilleri tutulmuş, "Baba bir şey yap" diyor kızın.
    Eşin ise içinden dua ediyor, hiç olmadığı kadar çaresizlik var gözünde.
    Biri belinden çıkarıyor, Beretta f81 tabancayı sana ateş ediyor.
    Çığlık kopuyor evde, eşin ve kızın donup kaliyor sonra. Araban yanıyor dışarıda.
    Eve dağılıyor bir kaçı laptop bilezik ne varsa alıyorlar.
    Sonra seni vuranın gözleri kızına takılıyor. O sabah pijaması ile soru çözen guzeller güzeli kızına.
    Sen yerde hareketsiz yatiyorsun, gözlerin açık, ölmemişsin daha. Keşke olseydim diyeceksin bir iki dakika sonra.
    2 kişi kızını tutup saçından odaya götürüyor zorla, ha ha karını arıyorsun gozlerinle, hemen az ileride yatiyor oda göğsüne aldığı 3 bicak darbesi ile...
    Çığlikları geliyor kızının kulağına, ne kalkabiliyorsun nede bağırabiliyorsun.
    Çok değil 1 saat olmadan çıkıyorlar evden, esin arkanda, kızın oda da cansız.
    Sen hala bakıyorsun gözünü diktigin yere.
    Araban kül oldu bir kaç dakika önce...
    Polis sirenleri geliyor kulağına bir kaç komşu korka korka yanaşıyor kapına.
    Sende artık gidiyorsun eşinin ve kızının yanına.
    Keşke geçen gün Rafet'i az dinleseydin. Kestirip atmasaydın sözünü. O dedi ya sana ben bir tane tabanca alacağım eve, gel beraber çıkaralım ruhsatı diye.

------------------------------

MKE de Kanuni 16 tabanca 1500 lira 1100 lira ruhsat 250 lira heyet raporu. yaşınız 18 i geçmişse ev için bulundurmak bu kadar kolay.

Evrakları tanzim etmek en fazla iki gün onay gelmesi bir gün.

Aklınızı başınıza alın artık.

keleş falan çok aradım bulduklarım 5-6k para istedi .

nasip olmadı ağır silah almak.

bu memlekette tabanca hafif kalır.i

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

işide savaş açtı bizimkilerde anlamadığım şey şu

işid pkk yı vuruyo

pkk bizi vuruyo

biz işidi vuruyoruz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 9580 Toplam Mesaj: 74