Diyarbakır"Da PKK Bayrakları Açıldı
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------Kurunun yanında yaşı yakamazsın,
Ayırmaya çalışsan, ayıramazsın.
iyide burada yaşların ne işi var? namuslu kadınım diyenin genelevde ne işi var gibi . haram ve zıkkım olsun bunca ödediğimiz verginin örgüt taraftarı kişilerin faydalanmasına. gebersin hepside. yaşamak luks bunlara. ancak gübre olurlarsa bitkilere faydalı olurlar.
-----------------------------onlardan gübre olsa bitki çürür omur boyu bitki çikmaz ordan
-
zigana bunu yazdı:
Hybris bunu yazdı:
iyide burada yaşların ne işi var? namuslu kadınım diyenin genelevde ne işi var gibi . haram ve zıkkım olsun bunca ödediğimiz verginin örgüt taraftarı kişilerin faydalanmasına. gebersin hepside. yaşamak luks bunlara. ancak gübre olurlarsa bitkilere faydalı olurlar.
-----------------------------Ne demek ne işi var Diyarbakır bizim şehrimiz değil mi? Yaşıyacaklar tabi...
Bence tek eksikleri seslerini yükseltmemeleri ve buna bağlı olarak malesef TC halkının kürtlerin temsilcisi olarak DTP'yi görmesi.
-
Hybris bunu yazdı:
Birgün gerçek diyarbakırlıları Cumhuriyet ve Laiklik yürüyüşünde görecekmiyiz acaba...
malesef göremeyeceksin nedenmi bugun diyarbakırda yaşayan hiç kimse gerçek diyarbakırlı degil 80 yıllardan sonra uygulanan turanlaştırma çalışmaları kapsamında bir çok köylü şehre göç etmiş ve diyarbakır halkının diyarbakırı terk etmesine sebep olmuştur diyarbakırın asıl yerlileri suryani ermeni asıllı kişillerdir.Bugun ben diyarbakırlıyım diyen adamların bir çoguna nerelisin diye tam sordugunuzda diyarbakırın ilçelerinden şehirlere göç ettigini göreceksiniz -
Benim takıldıgım nokta hani o vatanını milletini seven kurtler onlar nerde 3 buyuk sehirlerde cıksınlar bunlara karsı onlar bizi temsil etmiyo diye yuruyus yapsınlar Türk-kürt kardeştir diye slogan atıp pkk ya ve dtp ye karsı olan kurtleri toplasınlar hadi nerdeler öyle Türklerin cogunlukta oldugu ortamlarda milliyetci kesilmek kolay nerdesiniz hiç mi sinirlenmiyonuz pkk yanlsı gösteri yapalara siz milliyetci vatansever kürtler.burda,mahalle köşelerinde canımı veririm demek kolay eminim pkk ve dtp alehtarı gösteri yapmak can vermekten daha kolaydır.Sen kalk canını vericek kadar sev ama gidip tepki göstermeye üşen,bu ne yaman celişki.
-
Hybris bunu yazdı:
zigana bunu yazdı:
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------Ne demek ne işi var Diyarbakır bizim şehrimiz değil mi? Yaşıyacaklar tabi...
Bence tek eksikleri seslerini yükseltmemeleri ve buna bağlı olarak malesef TC halkının kürtlerin temsilcisi olarak DTP'yi görmesi.
Evet doğru söyledin kardeş diyabakır bizim şehrimiz. zaten fevri düşüncelerimizide bu yüzden yazıyoruz.Sesleri yükseltmek ne demek yaw. ne sesiymiş? dertleri varsa ppk bayrağı altında toplanmak zorundamılar şimdi? o topluluk orada niye var? ppk lar dağda it gibi geberdiği için galiba yanlış anlamıyorsam. ... -
Hocam bu orada olan bu turde ne ilk nede son olay, bunları buraya yazmanın hicbir yararı yok zira sadece bizlerin sinir katsayısını bi kat daha arttırıyon ayrıca gercekten bu vatana baglı olan etnik olarak kurt kardeslerimizi de uzuon/ onlara da kufredilmesine neden oluon.
-
BAAL bunu yazdı:
Benim takıldıgım nokta hani o vatanını milletini seven kurtler onlar nerde 3 buyuk sehirlerde cıksınlar bunlara karsı onlar bizi temsil etmiyo diye yuruyus yapsınlar Türk-kürt kardeştir diye slogan atıp pkk ya ve dtp ye karsı olan kurtleri toplasınlar hadi nerdeler öyle Türklerin cogunlukta oldugu ortamlarda milliyetci kesilmek kolay nerdesiniz hiç mi sinirlenmiyonuz pkk yanlsı gösteri yapalara siz milliyetci vatansever kürtler.burda,mahalle köşelerinde canımı veririm demek kolay eminim pkk ve dtp alehtarı gösteri yapmak can vermekten daha kolaydır.Sen kalk canını vericek kadar sev ama gidip tepki göstermeye üşen,bu ne yaman celişki.
-----------------------------"Senin hayatında ki tek şereflice davranış,bizim tarafımızdan aşağlanarak öldürülmek için adi bir ırkta hayat bulmandır... Köpek soylu yaratık,sen bizim ulaşıcağımız muazzam güçle değil,sadece KİNİMİZİN ŞİDDETİ İLE GEBERECEKSİN!.. "
İddialı olmayı seviyorsun... Diyarbakırda böyle bir eylem yapmayı denedin mi hiç? Polisin baş edemediği çapulcularla masum halkı karşı karşıya getirip ezdirmek mi niyetin? Böyle feci gaza gelen insanlar konuşurken ağzından köpükler saçar denir ya, geçen gün senin gibi birisini televizyonda izledim gerçekten de ağzından köpükler saçılıyordu. Herif öyle hızını alamamış ki ortalığı tükürüğe buladı tiksindim değiştirdim kanalı...
-
mugato bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
-----------------------------"Senin hayatında ki tek şereflice davranış,bizim tarafımızdan aşağlanarak öldürülmek için adi bir ırkta hayat bulmandır... Köpek soylu yaratık,sen bizim ulaşıcağımız muazzam güçle değil,sadece KİNİMİZİN ŞİDDETİ İLE GEBERECEKSİN!.. "
İddialı olmayı seviyorsun... Diyarbakırda böyle bir eylem yapmayı denedin mi hiç? Polisin baş edemediği çapulcularla masum halkı karşı karşıya getirip ezdirmek mi niyetin? Böyle feci gaza gelen insanlar konuşurken ağzından köpükler saçar denir ya, geçen gün senin gibi birisini televizyonda izledim gerçekten de ağzından köpükler saçılıyordu. Herif öyle hızını alamamış ki ortalığı tükürüğe buladı tiksindim değiştirdim kanalı...
----------------------------3 büyük şehir yazı ile üç büyük şehir,İSTANBUL,ANKARA,İZMİR tersten İZMİR,ANKARA,İSTANBUL diyarbakır ne zamandır 3 buyuk sehir arasında tabi istedgin yerden anlıyacaksın ya evet imzamı tekrar tekrar ediyorum tekrar
"Senin hayatında ki tek şereflice davranış,bizim tarafımızdan aşağlanarak öldürülmek için adi bir ırkta hayat bulmandır... Köpek soylu yaratık,sen bizim ulaşıcağımız muazzam güçle değil,sadece KİNİMİZİN ŞİDDETİ İLE GEBERECEKSİN!.. "
-
3 büyük şehir yazı ile üç büyük şehir,İSTANBUL,ANKARA,İZMİR tersten İZMİR,ANKARA,İSTANBUL diyarbakır ne zamandır 3 buyuk sehir arasında tabi istedgin yerden anlıyacaksın ya evet imzamı tekrar tekrar ediyorum tekrar
madem iddialısın diyorum diyarbakırda eylem yap. şovenistsen bunları göze alman gerekiyor. madem iddialısın diyorum "madem iddialısın" MADEM İDDİALISIN
-
Tartış tartış bitmez