folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Diyarbakır"Da PKK Bayrakları Açıldı

Diyarbakır"Da PKK Bayrakları Açıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    shockman bunu yazdı:

BAAL Kardeşim inan bana öfke olarak aynı öfkeye sahibiz, Seni anlıyorum, Haklısın sonuna kadar, Dava Açıkça bir rezalet örneğidir, Kürtler olarakda ezildiğimiz bir Davadır, Çünkü Kürtler böyle olsun istemediler, denildiği gibi Çapulcu takımının Sorun yaratmalarıdır bunlar, Gel gelelim Genelleme ile Konuşan fikir beyan eden bir insan olmamdan ötürü bazan bende yanılgıya düşebilirim, tabi ki bazı ayrıntıların atlanmış olmasından ötürü oluşan yanılgılardır bunlar.

Çocukların üzerine Bomba Bağlanması, Bilgim olmayan bir konudur, Geçenki Diyarbakırda gerçekleşen Eylemde bir diğer tiskinti kaynağıdır, yalnız Bilgim Dahilinde olsun yada olmasın şunu belirtmeden edemeyecem, Bebekler Genellike tüm savaşlarda Görülmeyen hedeflerdir, Hedef görerek Öldüren kişiler zaten ne edilse revadır, yalnız yinede belirtmek zorundayımki burada Amacım Pkk yı ve İrenç Hareketini Savunmak asla değildir, Yinede bir insan olarak belirtmeliyimki, bir kaç kendini bilmez Kansız İnsanlıktan çıkmış Cani için, Önüne Gelen Pkk lıyıda İşkence edebilirim diyede bir kaide yoktur. Nihayetinde her kes farklıdır. Ben Sadece İşkencenin kötü bir olgu olduğu noktasında Görüş beyan ettim. Beni anlamanı rica ediyorum, Ha kesin olarak biliyorsun ki Yakaladığın Pkk lı Bebek Sivil saldırılarında bulunmuş Savaş ortamına ters düşecek rezaletleri işlemiş vede o kadar tiskinmişsinki o Pkk lıdan dayanamayıp işkence etmiş Hıncını almışsın bu kadarını anlayabilirim, ama Toptan hepsi aynıdır yakaladığınızı Öldürmeyin, Liğme liğme edin öldürün gibi bir yaklaşım bana irenç geliyor. Bilmiyorum anlatabildimmi düşüncelerimi.

Şahsi fikrim sudur ; kallesce savasıp,masum bebekleri,sehir içinde masum insaları ölduren,mayın la uzaktan kumandayla serefsizce savasan,üstüne üstlük ulke butunlugune karsı ulkeyi bölmek isteyen bir insan görunumlu hayvanı ben insan yerine koyamam ben koyarsam o,ay yıldızlı al bayraklı tabutta sehit dusmus gelen aslanı gören gözlerim bana karsı gelir o, sehit oglu için vatan sagolsun diyen annenin feryadını duyan kulaklarım bana karsı gelir... ben ki ben gören gözlerim duyan kulakrım olmadıktan sonra ney ki ben ney ki insan..ilk önce vicdanım el vermez buna zaten.

Butun varlgımla son noktasına kadar pkk tarafından bebeklerin görulmeyen hedef kapsmanına sokulmasına karsıyım,neden mi ; o bebekler annelerinin gucagında savas meydanında degil bizzat sıcak evinde anasının yanındayken köyü evi basılarak ölduruldu,bunu anlatan ne ben ne baskası degil bizzat anası bizzat bebeginin öldurlusune sahit olan kadın anlatmıstır..buna karsı pkk nın ve yandaslarının savundukları şey sudur ;"asker geldi köyleri evleri bastı onlar öldurdu bunlarıda pkk nın ustune attı" hiç aklı mantıgı alan bir insanın bu sözleri söyleyebilcegi sözler mi asker pkk yı manupule edicek bir olay yaratmak için köylere geldignde hiç mi gectikleri guzahgarlardan militanlar bir birlerine mulumat vermiyeckler telsizle haber vermiyecekler pkk kıyfetleri giymiş bir gurup askerin belli bölgerden gecerken hiçmi dikkat cekmiyecegini pkklıların bunlar kim hangi bölgeden diye sormıycaklarını akıl etmiyolarda böyle sacma sapan bir söylenti uyduruyolar belli bu işi asker degil bizzat pkk yapmıs halada yapmaktadır bilinçli olarak.bu yüznden bebek öldurup hain psular kuran masum insalrı öldurmekten baska insalıga bir katkısı olmayanların en insafsızca en vahsice öldurlmeri taraftarıyım sonucta sokaktan gecen bir insan degil bu silahını bebegede masum insalara ulkesini koruyan mehmetcigede dogrultmus bir serefsizdir en vahsi sekilde gebertilip psikolojik savasın bir parcası haline getirimesinden yanayım.

BAAL Hocam Köy baskınında ölen bebekleri diyorsan ondan haberim var, olay Korucu olan babalarının Askerin gelmesini beklemeden Pkk ile çatışmaya girmesi ile olmuştur, Sığınacak bir yer bulamayan Cahil baba, Evine sığınmıştır, Yapılan Roketatarlı saldırı Sonucu yağan mermiler ile delik deşik olan evden tamamının Ölüleri çıkmıştır, ve Gazetelere manşet olmuştur, Lütfen Gerçekçi olalım. Hocam ben hep şuna inanırım yalan dolanla iş yapanın icraatide yalan dolan olur önce kendimize dürüst olmalıyız Görülmeyen hedeflerdir bebekler, görerek Öldürenler, tabiki insanlıktan çıkmış kişilerdir. Hem bu bebek davasıda ne oluyor, diyelimki pisikolojik savaş yapılıyor, ne kazandıracakki bize, yahu olmayan bir hayali gözünün önüne getirip hayvanlar gibimi savaşalım demek istiyorsun, suçu işleyeni yakaladığında istediğini yaparsın. Mantıklı olmak gerekiyor, Bebek katili diyerek kendimizi gülünç duruma düşürdüğümüzün farkında değilmi kimse yahu. Bebek katili şekli nasıl bir pisikolojik savaştırki. Pisikolojik savaş bu şekilde yapılmaz. Manuple konusunda haklısın, bak orası kesinlikle tespit edilmiştirki Dediğin gibidir. 

Tabiki Pkk nın Askeri Manuple etmek için tertiplediği Bebek öldürülmesi ile sonuçlanmış bir kaç operasyonuda vardır, ama bu demek değildirki hepsi bebek öldürebilir, ben onu anlatmaya çabalıyorum sen nerelerdesin Hocam yahu bırak Allahını seversin. Ayrıca Geçen Sene Diyarbakırda T.İ.T Terör örgütü 9 zu bebek ikisi kundakda  Toplam 11 Vatandaşımızı Bomba ile havaya uçurarak yoketmedimi, Kişilerin Zaaflarından söz ediyorum ben, buradaki insanlarda Sözde Vatanı düşünen insanlar ama Pkk dan bi farkları yok malesef. Terör kim yaparsa yapsın Lanet bir olgudur. 

Yahu konuyu illa derinleştireceksin Ha Allah iyiliğini versin, Peki sen Jitem istihbarattan bazı satılıkların Şemdin Sakık ile iş birliği içerisinde hareket ettiklerini biliyormuydun, Şemdin yakalanmadan bir yıl kadr önce 33 Silahsız Erin Pusu ile şehit edilişini içerden istihbarattan Paket yollandı Bilgisi dahilinde yapıldığını biliyormuydun. neler dönüyor neler. Bırakalım bunları Derin konular bunlar, Öz Konuya girelim, İşkence etmek Doğru değildir bu Pkk lıda olsa değişmez. 

Ama Adı ister Pkk lı olsun isterde Yunan Askeri olsun yakaladığında işkence edemezsin, bunu yaparsan ondan senin ne farkın kalır. Müslümanız biz Müslüman doğduk o doğrultuda yaşar Ölür ve o doğrultuda icab ettiğinde savaşarak ölürüz. 

Geçelim bunları, İstediğini yapmakda özgürsün, ben seni vazgeçiremem, ama Bilgimle aydınlatmaya çabaladım birazcık, bildiğim Doğru bildiğim şeyleri anlatmaya uraştım, İşkence tiskinmediğin kendini kaybetmediğin sürece Kesinlikle bilinçle yapılmamalıdır Tezimi tekrar savunarak Saygı ve sevgilerimide sunarak konuyu burada noktalıyorum, nihayetinde yeterince fikir beyan ettim. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Dünya üzerinde hangi savaş bu kadar kalleşcedir bırakın su humanimz safsatalarını ne yunanı ne baska bir milleti insani olan suclar vb hersey insalar için gecerlidir.lackalasmıs içi bosaltılmıs resmen ulkemde pkk semparizanlarını korumak için uydurulmusl pskolojik savasın bir parcası haline getirilmiş humanizm sacmalıgı.Saflar iyice belli olsun herkes mertce savassın ozaman insani olan bir parca gecerlidir bir musluman kardesligi digeri humanizm insanın aklını zihnini bulandıran uyusturan iki afyon devamlı bilrek pompalanıyor coktan yozlasmıs bu kavramlarla bir tartsıma surdurlemez.ne deiylim pkkli itlere serefsizlere bebek katili demedik yalanmı yaptılar bana bunları sacma sapan örnek ve benzetmelerle savunmayın pusu kurup masum insalrı öldurenler demedik yapmadılar mı ne diyelim baska,pkk lı serefsizlerin dediklerini mi diyelim bırakın su alttan alta pkk yı savunucu tavırları yasınızı basınızı almıs adamlarsınız burya giren cıkan körpecik beyinleri bulandırmayın acıkca belli edin.Bir sey demiyecem demiyecem artık bir yere kadar geliyor sonunda patlıyor,ne demek bebekleri öldurduler ama onların hepsi öyle degil bunu okuyan gören kücük yastaki bir cocuk nasıl bir fikir olusturcak kafasında burası sanal bir ortam hersey acıkca belli edilmedigi surece onun altında bir sey oldugu suphesi onu o supheyi duyanları her zaman haklı cıkarır.madem karsıyız bebek katilliri deiyecez hemde hepsi için butun pkk lilar için bıcak gibi keskin bir tavırla yumusak zemin olusturacak acıklar vermek savunmak degildir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

küçük çocuklara farklılıkları anlatmak lazım.

kafatasçılık yapmamaları gerektiğini öğretmek lazım.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

küçük çocuklara farklılıkları anlatmak lazım.

kafatasçılık yapmamaları gerektiğini öğretmek lazım.

Haklısın, bak geçenlerde kaç kere gördük polis taş atan çocuklara çikolata gofret aldı, şimdi bu resim o çocukların gözünün önünden asla gitmez, ama polis bunlara dayak atsaydı veya ne biliyim sert çıksaydı büyük ihtimalle polise karşı içlerinde hep bir kin olucaktı. Önce eğitim, bunların kaynağı cehalettir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bide en iyi karslı ölü karslı derler töbe yauw

en iyi diarbakırlı ölü diyarbakırlı bundan sonra

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    CaNNi bunu yazdı:

bide en iyi karslı ölü karslı derler töbe yauw

en iyi diarbakırlı ölü diyarbakırlı bundan sonra

Allahım neydi Günahım. -*/ ? Neden bunu dedin. ?

CANNİ Kardeşim, Hem o diyen kişiler çok iyi kişiler miş gibi Kaale alıp bide üstünden atıp diyarbakıra giydiriyorsun Yuları. Kardeş Türkiye bir Bütündür, Karslı Kardeşlerimiz için Söyleyende Diyarbakırlılar için Söyleyenlerde Kelimenin tam anlamıyla ihanet vede Namussuzluk etmektedirler. Sana Düşen onlara kulak tıkamaktır,  Yuları üstünden Fırsat bu fırsat diyerek Çıkarıp Diyarbakıra giydirmek değildir.

BAAL hocam Olaya Sadece Rahmani bakış açısı diyelim beyinlerin uyuşturulduğu fikir akımlarından biri değildir, ama düşüncen bu ise o zaman yapabileceğim bişey yok, fikirlerin sert bir çelik gibi değiştirilemez, Doğru yada yalan olması bir fark yaratmayacktır.

Son bir Çaba ile bir iki örnekleme yapayım bakalım İşkencenin kötü bir eylem olduğunu anlayacakmısın. Diyelimki birileri seni yakaladı ve Türk olduğunu öğrendi, Ve Sırf Türk olduğun için başladılar işkenceye ve işkence ile seni öldürdüler. Ölümün çok zor acı Dolu ve yaman oldu.

Bu durumda Şimdi Bence İşkence edebilmek hususundaki tüm elle tutulur Gözle görülür sebepler yada bahaneleri ortadan kaldırmak eğitim işidir. Şöyle bir şey düşünki İşkencenin insanlık suçu bir eylem olduğunu eğitmiş olsalar, Sadece Sen bir Türksün diye kimse Sana bunu bahane ederek işkence etmezdi, Nihayetinde Sadece Türk olduğu için işkence görmüş insanlarda azımsanmayacak kadar vardır.

Ha bu arada Pkk lılar ile Türkleri birmi görüyorsun şeklinde bir Safsata yapmazsın umarım, Düşman diye İşkence edilmemesini konu olarak işliyorum, Düşmanda olsa Bir insan olduğunu Vurguluyorum, Hedefin onu Etkisiz Kılmaktır, Etkisiz Kılmak, Tutuklamak yada Öldürmekle Eş Anlamlıdır. Hedefin işkence etmek olmamalıdır.

Basit bir dille Özetliyim, Forumda bu konu içerisinde uzunca yazılar yazdım, bir hedefim olduğu için uzun uzun değindim konuya, Sen Eğer bir Pkk lı için İşkenceyi düşünmezsen yarın bir gün başkasıda bir Türk için Düşünmeyecek, Hatta Belkide İsrail Oğullarıda Filistinliler için düşünmeyecektir. En azından her ne kadar Dar bir platform gibi geliyorsada Belirttiğim fikirlerimden Anlayan bilen Arkadaşların yaymasını isterim, Yayıldıkça bu nesil değilse bile Gelecek Nesiller Bu Duyguyu aşacaklardır diye düşünüyorum. İnsanca yaşayabilme Dünyayı daha yaşanır Kılma, uğruna Atılmış ufacık bir çivi.

Allaha inanış şeklini yadırgamıyorum, Neticede Sevabıda Günahıda sana aittir. Sadece Materyalist bile düşünürsen Yol yine aynı yola çıkmaktadır onu demeye çabalıyorum beyin uyuşturmakla alakalı bir durum yok yani. Neticede Sana yapılmasından Hoşlanmayacağın bir şeyi sen birine yapmayı arzuluyorsun, Günün birinde senin içinde aynı arzuyu duyan birisi ile karşı karşıya kalmaman için düzeltilmesi gereken Korkunç düzeyde Paradosk bir İnsan yanılgısıdır Durum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 16737 Toplam Mesaj: 77