Diyarbakır"Da PKK Bayrakları Açıldı
-
hORB şeyh sait isyanını yazmayı unutmuşsun. ayrıca imzanı kaldır çok mantıksız amerikanın istediğide bu abdnin balına yağ sürüyorsun böyle düşündükçe ve birde şunu söyleyeyim sana;
geçen gün bir paşa dedi ki : biz kürt halkını insanını adam yerine koymadığımız sürece onlardan normal aile yaşantısında olmayanlar dağa gidecek ve pkklı olacak oluyorda hatta. onlara insanlık sıfatından eksiksiniz dersen onlarda karşı rant olarak böyle yapar. kürtler türkler hepimiz ademden gelmeyiz yıllarca beraber yaşamışız kültürlerimizi beraber yaşamışız yani bir aile oluşturmuşuz bu böyle gerçekler böyle. o yüzden kardeş saymasan bile müslüman kardeşin olarak yanına almak en iyisi...
aralarında iti kopuk yokmu tabiki var onların Allah belasını versin. fakat hepsine mal etmek yanlış.ç
türkiye cumhuriyetine ilk isyan şeyj sait isyanıdır. küfür etmek istemiyorum
bu provakatörlerde cezasını bulacaktır.
askerlerimiz orda onlara iyi ders veriyor korkuları bundan itolitl pkk itleri...
bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak üstünde ölen varsa vatandır.
biz şu anda askerlerimize bol bol dua edelim. misaki milli sınırları kimse çiğneyemez.
önceki isyanlarda güvenlik bugünküne göre daha azdı o haldeyken bile isyanların üstesinden gelinmiştir şimdiki durumda güney doğuya 1milyon güvenlik gittiğinde sokaktan çıkamazlar.
ama biz bunu istemiyoruz herkes barış huzur içinde yaşasın vatanını sevsin memleketimde kalacak yermi yok.
biliyor lar mı acaba o pislikler : HİÇBİR ihanet uğratanını terketmiyor.
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
vericek cevap ßuLamadIgIn icin ßöyLe konu$uyosun ßak arkada$Im Sen ßen o ßu $u deiL ßenim proßLemim Sorunun KaynagI ney KÜRT ortada KÜRT diye ßi kavram oLmaSa Sorun oLcakmI Sen ßunun cevaßInI ver ßen senden ßa$ka ßi$y iStemiorum.
-----------------------------İşte bu daha komik sabahtan anlatmaya çalıştığım ney birileri eğer Bu ülkede türküm demiyenlerin tamamı piçtir derse kusura bakma ama ozaman sorun kürt değil kendini insan sananlar olur dimi....
Ayrıca bilmeni istiyorumki Kürtler yanlış yapmıyor yapıyor çok yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar ama unutulmamalıdırki Madem bu Ülkenin adı TÜRKİYE ozaman sizler önce sahip çıkmalısınız başkalarının kışkırtmalarının boş olduğunu göstermelisiniz işte ozaman görürsün bu ülke dünyaya muassır olmanın ne olduğunu gösterdiğini....
Hayırlı akşamlar pm atabilirsin gitmem lazım bir faydam olduysa birilerinin sesini buradada duyurabildiysem ne mutlu bana....
-
Mahmut Musa
Savaş 1. DÜNYA Cephe ÇANAKKALE Kuvvet K Ordu 0 Kolordu 3 Fırka 7 Alay 20 Tabur 3 Bölük 9 Sınıf PİYADE Rütbe ÇAVUŞ Doğum Yılı 1291 Ölüm Yeri ARIBURNU MUHAREBESİ Askerlik Şubesi DİYARBAKIR Özel Birlik --- Mahmut Hasan
Savaş 1. DÜNYA Cephe ÇANAKKALE Kuvvet K Ordu 0 Kolordu 5 Fırka 0 Alay 41 Tabur 1 Bölük 2 Sınıf PİYADE Rütbe ER Doğum Yılı 0 Ölüm Yeri AKBAŞ HASTAHANESİ Askerlik Şubesi DİYARBAKIR Özel Birlik --- Mahmut Kasım
Savaş 1. DÜNYA Cephe ÇANAKKALE Kuvvet K Ordu 0 Kolordu 2 Fırka 0 Alay 13 Tabur 3 Bölük 9 Sınıf PİYADE Rütbe ER Doğum Yılı 1295 Ölüm Yeri ŞİMAL GURUBU AĞIR MECRUHİN HASTAHANESİ Askerlik Şubesi DİYARBAKIR Özel Birlik --- Hasan Mahmut Hasan
Savaş 1. DÜNYA Cephe ÇANAKKALE Kuvvet K Ordu 0 Kolordu 0 Fırka 0 Alay 10 Tabur 3 Bölük 12 Sınıf --- Rütbe ER Doğum Yılı 1310 Ölüm Yeri DARGOZ`DA Askerlik Şubesi DİYARBAKIR Özel Birlik --- Ali Hu
Savaş 1. DÜNYA Cephe ÇANAKKALE Kuvvet K Ordu 0 Kolordu 0 Fırka 0 Alay 0 Tabur 0 Bölük 0 Sınıf --- Rütbe ER Doğum Yılı 1300 Ölüm Yeri ŞİRAN TEPESİNDE Askerlik Şubesi SİLVAN Özel Birlik HAYDARANLI AŞİRETİ EFRADINDAN Bunun gibi yüzlercesi...
Hepsi diyarbakırlı...
Bugün savaş olsa bi o kadar diyarbakırlıda canını seve seve verecektir!
İlk isim şehidin ismi son isim baba ismi.
Kaynak: http://www.canakkalesehitleri.org/_sehit_ara.php?s=sehit_ara&adi=&baba=&subesi=diyarbakir&submit=Ara
-
HoRbY bunu yazdı:
gecmi$te ve $imdiki yaptIkLarI hataLarI ßen gözardI edemem v affetmem. aLLah yardImcILarI oLsun neyin n oLdugunu zamanI gelince herkez anLIcak.
Eşek erif seni : )Adam yukarıda ismi senin için öldü türkiye için öldü. Uyan lan mal erif. Kürt hepsi kemikleri sızlıyordur.
Ama inşallah büyüyünce neyin ne olduğunu göreceksin. Milliyetçiliğinde kürtleri aşağılamak olmadığını göreceksin. Ozan Arif vardır. Baba adamdır o seni onu dinle az ;)
Bide türkçeyi güzel kullan. Bugün dilini kaybeden yarın kültürünü soyunu sopunu kaybeder ;)
-
horby kardeş burası almanya deil bunu bir milliyetçi olarak belirtmek isterim o işler burda olmazz kardeş herzaman bi karından çıkan kardeş deildir bazen düşmanda çıkar karından kendi soyundan ama bişey var ki yemin olsun başta eline o kitabı alıpta yürüyen g..le önündeki etrafındaki artisleri uçaksavarla tarasan yeridir!! ama bu diyarbakırlı kardeşlerin ve doğulu arkadaşlarımıza maal edilemez edilmemeli kim laf ederse Devlet e,Bayrak a ekmek yediği kaba küfrederse onun kafasına sıkacaksın sallandıracaksın..
-
HoRbY bunu yazdı:
gecmi$te ve $imdiki yaptIkLarI hataLarI ßen gözardI edemem v affetmem. aLLah yardImcILarI oLsun neyin n oLdugunu zamanI gelince herkez anLIcak.
yazı stiline bak ya :S -
BAAL bunu yazdı:
Benim takıldıgım nokta hani o vatanını milletini seven kurtler onlar nerde 3 buyuk sehirlerde cıksınlar bunlara karsı onlar bizi temsil etmiyo diye yuruyus yapsınlar Türk-kürt kardeştir diye slogan atıp pkk ya ve dtp ye karsı olan kurtleri toplasınlar hadi nerdeler öyle Türklerin cogunlukta oldugu ortamlarda milliyetci kesilmek kolay nerdesiniz hiç mi sinirlenmiyonuz pkk yanlsı gösteri yapalara siz milliyetci vatansever kürtler.burda,mahalle köşelerinde canımı veririm demek kolay eminim pkk ve dtp alehtarı gösteri yapmak can vermekten daha kolaydır.Sen kalk canını vericek kadar sev ama gidip tepki göstermeye üşen,bu ne yaman celişki.
Yalanmı BAAL Hocam Yalan diyemezsin, Vermedilermi Canlarını ne değişti, Söylermisin bana. Zırnık kadar kıymete mi bindiler. Günümüz Türkiyesinde İnsanlar birbirlerine hakaret etmek için bile Kürtsün demekteler. Söyle bana bu nedir Asıl yaman çelişki bu değilmidir.Tepkimi istiyorsun, Tepki versinde azcık olan ekmeğinden mi olsun. Buradaki İdeolojinin Ne kadr Yaman Hüküm sürdüğünü bilmeden oralardan atıp tutmak kolay, Savaşmak Can vermek Can almak Ayrı Durduk yerde gidip Cırtlak bir sesle Ne yapıyonuz Bre Ahali ayıptır yapmayın etmeyin demekde çok ayrı bir olaydır. Toplumsal Kompleks sayılabilecek Durumlar için Kalkıpta Acizlik yada Üşengeçlik yapıyorlar demeni Şahsen Düşünebilen bir insan olan sana yakıştırmadım. Ayrıca Üslubun yine Kürde Hakareti Eğlence Gören Çevrelerin Üslubudur. Önce bi bunu yenebilirsek sanırım bir çok şey değişebilir.
BAAL Hocam bu kadar Celallenmene ne gerek var az sakin olurmusun lütfen, diğer postlarına bakıyordumda oha felan oldum yahu, ne oluyoruz Dayın işkence etmiş güzel bir şeymiş gibide anlatmışsın, bunu kim yaparsa yapsın Eshefle karşılarım, Savaşmaksa Kalleşlik etmeyeceksin, direk öldüreceksin yada öleceksin mantığı basittir. Ölmek Savaşta zor değildir, Bazı kalleşlerin Savaş Kurallarını es geçip Zaaflarına yenilerek işkence yapması Savaşı çekilmez kılar.
Irz konusunada gelince hemen hemen her kesi neredeyse Irzssız olmakla suçlar gördüm seni. Tek Irz Namus sahibi kişi olmadığını hatırlatırım az kendine gel diyerek noktalıyorum.
Dediğim gibi Her kes birbirini kucaklayacak olmazsa olmaz olan kaçınılmaz durumdur bu. Kabullenmek zorundayız birbirimizi, Hainler mi var Öldürün. Geriye kalanlar hainlik potansiyeli değildirler, Ama Sen haince düşünceler sergilersen Senin için geriye kalanlar hainlik potansiyeli güçler şekline bürüneceklerdir. kimse haksızlığı kaldırmaz bunu unutma.
DipNot : İşkence İnsana yakışan bir şey değildir. Ancak ille edecem dersen yada Canın çok kötü yanmışsa o zaman Olayın emirlerini verenleri işkence edeceksin. edeceksinki ibreti Alem olsun. Emir altında hareket edenler ne biliyorsun pişmanda olmuştur ama hiyerarşik düzen içerisinde hapsolmuş çıkış yapamaktada olabilir, hem o bir bireydir. En çok edeceğin bir mermi kafasına sıkarsın oracıkta öldürürsün o açıdan Dayının Hareketini Yadırgıyorum.
Aynı durum bir harpte düşman eline sen geçtiğinde Alçakca işkence edilerek öldürülmen şeklinde düşünürsen sanırım mantıkda uzlaşacağız. Sakın Deme ama onlar hainlerdir. Seni yakalayan Düşmanın Gözünde de Sen hayinsindir çünkü. Göreceli olabilen bir kavramdır bu.
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------horby kardeş adres ve tel lütfen, misafirlerin yanlış yere gitmesin.
-
HoRbY bunu yazdı:
vericek cevap ßuLamadIgIn icin ßöyLe konu$uyosun ßak arkada$Im Sen ßen o ßu $u deiL ßenim proßLemim Sorunun KaynagI ney KÜRT ortada KÜRT diye ßi kavram oLmaSa Sorun oLcakmI Sen ßunun cevaßInI ver ßen senden ßa$ka ßi$y iStemiorum.
-----------------------------1- Kürt bir kavram değildir, Bir Irkın adıdır. Sevmiyorsun anladık ama Saçmalama lütfen, Bende Faşistleri sevmem ama Saçmalamıyorum.
2- Pezevenk! lik yapan Türkler de vardır, Eroin satan Türklerde vardır, Sakın aksini iddia etme.
3- Dağıtmakdan yana olma ki Sende Dağılmayasın. Türk Kürt Kardeştir Bunu iyi belle. En Azından Türkiyedeki Kürtler kardeştir. Sarıp Kucaklamıyorsun sonra adamlar yaygara ettimide Saçmalamayacaksın. Kanaatimce Olaylar Sevmeyenler yüzünden tırmandı zaten, her kürt benim gibi geniş değildir, Sevmiyorum dediğinde küsebilyorlar sanırım.
Ancak bence Sevmemek insani bir durumdur, Ama Nefret etmekle eşit olmamalıdır. Nefret ile sevmemek ayrı duygulardır. Nefret ediyorsan Başını ezmek istiyorsan o zaman o da senin başını ezer. Etki Tepki meselesi.
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------"cunku bende sana artık cevap vermeyi dusunmuyorum"
işte bu yüzden sana cevap hakkı vermiyorom bunuda yuakrdaki yazımda belli etmişim hala istedgin yerden anla bu sana vericegim son cevaptır bir daha sakın ola benle muhattap olucagını sanma.cıksın vatnını milletini seven kürtler eylem yapsın tepkisini koysun pkk ya dtp ye diyen birine ceşitli kavramları yakıstırmak senin hangi tarfta oldugunu gösterir.
-----------------------------O zaman sen de yarın git Diyarbakır'a, Batman'a, Siirt'e ve oradaki yoksul bir Kürt'ün sofrasına otur. Onları anlamaya çalış. Onları anladığın an neden bu isteklerinin gerçekleşmediğini anlayacaksındır. Zamanında 1956 yıllarından sonra onlara kart kurt dendi, hatta Kürt kelimesi hakaret olarak kullanılırdı velhasıl zaman geldi, bana bir gün verin doğuyu tümden temizleyeyim denildi. Ve bu sözlerin çıktığı ağız vatan, millet, bayrak laflarını ağızlarına çarşaf yapmışlardı. Sence, doğu insanın bu çarşafta olması beklenebilir mi? Çok istiyorsan memuriyetini oraya iste.