folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Diyarbakır"Da PKK Bayrakları Açıldı

Diyarbakır"Da PKK Bayrakları Açıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ruhastasiTBT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Türk başkadır,Türkiye'li başkadır..
    güldürdün beni çocuk:)

git Türk tarihini öğren nerden gelmişler nasıl yayılmışlar nezaman müslüman olmuşlar :)

Türk başka Türkiyeli başka dersen ozaman sende Türk değilsin demektir Türkiyelisin demektir.

yada TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR diyemezsin.

osurmak başka sıçmak başka eyvallah ama bu lafın bundanda beter olmuş:) du bi profiline bakim bence yaşın 3  bilemedin 5.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

ruhastasiTBT bunu yazdı:
    Türk başkadır,Türkiye'li başkadır..
    güldürdün beni çocuk:)

git Türk tarihini öğren nerden gelmişler nasıl yayılmışlar nezaman müslüman olmuşlar :)

Türk başka Türkiyeli başka dersen ozaman sende Türk değilsin demektir Türkiyelisin demektir.

yada TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR diyemezsin.

osurmak başka sıçmak başka eyvallah ama bu lafın bundanda beter olmuş:) du bi profiline bakim bence yaşın 3  bilemedin 5.

Birincisi; ben lafımı ortaya attım.Niye üzerine alındın?Yaran mı var da göcünüyorsun? 

Ikincisi;

Çünkü onlar ''Türk'' değil,''Türkiyeli'' idi!.. Bu ülkeden besleniyor,buradan para kazanıyor, Türkiye'de yaşıyor ama kendisini

Türk değil Türkiyeli(!) sayıyordu.''Türk kimliği'' ile ''Türkiyeli Kimliği'' arasındaki ayrım, burada net biçimde ortaya çıkmıştı.

''Türk'',vatanına sahip çıkıyor; ''Türkiyeli'' ise, ihanet ediyordu!.. Zaten kimlikler, böyle en kritik anlarda kendisini göstermiyor muydu?.. Yıllar sonra da ''tarih tekerrür etmeyecek'' miydi?..

Hulki Cevizoğlu'nun Işgal ve Direniş(1919 ve Bugün) adlı kitabından alıntı..

''tarih tekerrür etmeyecek'' miydi?..etti işte..

yukardaki yazıda,Izmir'in işgalinde (yerli) rumlardan bahsediyor..Şimdi durum çok mu farklı?..

Üçüncüsü;

Akıl yaşta değil,baştadır..

Dördüncüsü;

;)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    tipik erkan konuşması,iyi ki bizden önce doğmuş herkes çocuk onun için ,ortamın zekisi,olgunu o,7o yaşına geldiğinde nasıl bi ytip olcak merak ediyorum cumhurbaşkanı falan olur başbaka herşeyin en iyisini biliyo ya : )
    Yunan ordularını izmirde çiçekle karşılayanlarda Türkiyeliydi.Türkiyeliyim dityen hiç bir adam Türkiyeyi ,bu milleti sevmemiştir,kimi kandırıyosunuz siz?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    birilerini muhattap almammanın tek nedeni söz konusu sahsın gerekli zihni fonsiyonlarını tam olarak yerine getirememesinden kaynaklanmaktadır.bunu yazdıgım tum postları okuyan ve malum sahsınkierle karsılastıran her akıl saglıgı yerinde olan mantıklı birey hemen anlayıp kavrayabilcektir.kurdun parcaladıgı leşi kendi avıymıs övünen itler sözum size

3 kelimeyi ardı ardına koyunca laf yaptım sanıyosun. söylediklerinin 5 katını ortalama bi şoven 2 dakkada anlatır. bu arada imza da gitmiş kinli minli olan daha güzeldi. her sabah hayata yeni bi gülüşle başlamak için...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Son postumda yazıklarmın gösterdigi kişiler it soylu kansız ırzı kırklar idi üstüne alınanlar hemen havlamaya baslamıs bile.çevresinde ana avrat kufur yemeden bir sey anlamayan zihinler için söyledigim muhatabım degilsin sözu cok insanca ve medini oldugundan ne anlama geldigini dusunumemelri gayet dogal cunku it sahibinin dedigini anlamaz ama havlar.anektod;

yıl 96-97 yer tunceli

bazılarnın dagdaki kardeşleri olan teröristler ile catısmaya girilmiş yaklasık 6 saat surmustur erzak bitmiş geriye agac kabukları kalmıstır.her seyini paylatıgın en yakının olan dostun olan hayelleri olan bir adam,asker,sehit düşmüştür yaklasık 3-4 saat önce birlikte yemek yedigin dostunun simdi sırtında cansız bedeni.ac ve yorgun asker dagdan kendilerine gucak acan bir köy bulurlar buraya gidip ölmemek için yemek yemek zorundadırlar köyluler onları cok iyi sekilde karıslar.aşlarını sularını paylasırlar biraz oturup dinlendikten sonra buyuklerin eli öpulur,tesekkur edilir ve dısarı cıkılır daha bir kaç adım atmadan silah ve roket sesleri duyulur akabinde catısma baslar yaksalık 4 saat suren catısma sonunda 10-15 kişilik komando timinden yaklasık carpısa carpısa geriye dogru cekilip ordan uzaklasan 4 asker kalır.kısa sure sonra anlasılır ki köyluler ile pkk iş birligi yapmıs askerleri pusuya dusurmustur o 4 askerden biri de benim dayımdı.

yanıdan bir torba fotorafla gelmişti yıgın yıgın terörsit leşi bazılarını kendi elleriyle öldurmus guzel teknikleri varmıs bunlardan biri elleri arkadan baglamak sureti ile agza camur tıkıyarak can cekişe cekişe gebermesini izlemek.bana bunları anlattgı gunden beri Tanrıya sadece banada bunları nasip etmesi için dua ettim suanda bunları yazan ellerin gun gelicek bir piçin bir itin bogazını sıkar agzına camur doldurur.dagda yada sokakta.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek
    ırz-namus meselesinden dem vurmaya başladıysa biri o konuda ciddi problem yaşamıştır. geçmişinde mutlaka bi namussuzluk vardır. ırzına geçilmiştir vs.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    bazı kelimelerin bazı yerlerde baska anlamlar ifade ettigni idrak edemeyen dar beyinliler o söze karsı kendilerine yöneltilmiş olan sözlerle karsı koymaya calsırlarmıs.bazıları tıpkı tükiyenin bacagınıa yapısan bok parcası gibi pacama yapısmıs durumda silkiniom yok olmuyo demkki hainlik kenelik kandan gelen bir özellikmiş.köpege bile host desen gidiyo kişilik hayvan sonucta bazılarnın ise bir köpegin bile nail oldugu sereften yoksun olarak dıs görunusunun insanı andırması sayseinde kendisni insan yerine koyması daha dogurus koymak için cabalaması tıpkı kanatları kopmus sineginn son hamleleri gibi acizce.töresinde 5 kadın alıp harem kurmaktan,berdel gibi kız kardeş degistirmeden abuk subuk sacma sapan davranıs ve ahlaki zemini alan bir toplulugun mensubu bir kişi için söylenicek ne varki
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek
    turk oguz begleri, kok tingri pir söz söglememiş de onçün 5 kari aler miş bagzi yahsiler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

öncelikle başlık dışında kimsenin yazısını okumadım.vaktim olduğunda okuyacağım.. 

şuan bir savaş içerisinde değiliz..dolayısıyla barış için böyle bayraklar açılmıyor..

devletin bunu dikkate alıp kim bu bayrakları açıyorsa hepsini öldürmesi ve göz dağı vermesi gerek.. aksi taktirde şuan dağlarda olanları öldürmek hiçbirşeye yaramayacaktır..

bu yaklaşıma çoğunuz karşı çıkacaktır.fakat bu devletimizde yapılacak bomba eylemlerinin çoğunun önüne geçmek demek.. 

katliyamsa katliyam..bu devlette yaşamak istemiyorlarsa yaşamasınlar..

eğer ki bunu insan hakları yüzünden yapmıyorsa tutacaklar sivil bir insanı tarayacak hepsini..medyaya da yasağı koydun mu bak bakalım ötebiliyorlar mı..

kaldı ki ilk kanı döken o ellerinde resimlerini tuttukları apo denen anası kötü insandır..insan hakları onların neyine? 

dipnot:dikkat ettiyseniz ırkla ilgili hiçbir söylem yapmadım..o bebek katilini kim desteklerse sözüm onlar içindir..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek
    Diyarbakır kurdistanın başkentinden başka bir bok değil atalarımız iyi demiş. Kürtten olsa eviliya sokmuyacaksın avluya o kadar. İyileri %0.1 cıkarsa cıkar. onlarda kanında bölünmek var. Aslında bolcen deşicen karınlarını

Oynama Babayla Baba Yorgun....
Toplam Hit: 15977 Toplam Mesaj: 77