Diyet Yapmak..
-
Humerus bunu yazdı:
-----------------------------
PCoDeR bunu yazdı:
hojam ramazan gelio oruç tut sen en iyisi
-----------------------------Asıl ramazanda kilo alınıyor hocam öyle deme :D
-----------------------------o kadar saat aç kaldıktan sonra abuzun gazı gibi yemeye başlarsan kilo alırsın elbet
-
2012 ye şurda ne kaldi hiç ugrasma derim :)
-
Ben de başlıycam gaza getirdin hoca :)
-
bende fena şiştim bu ara ramazan da geliyor iyice kilo alcaz anasını satıyim :D
-
irwa bunu yazdı:
ben hiç diet yapmadım yani nasıldır bilmem ama herbalife kullanmanı tawsiye ederim kız arkdaşım 35 kilo werdi onunla we bende kendisini uzun zamandır tanıorum yani sölenen saçma cümlelere bakma emin ol faydasını alırsın
-----------------------------sağlıklımı peki hocam?
-
ok ama diet kola falan icme zararli imis onlar.
-
Stargazer bunu yazdı:
Humerus bunu yazdı:
PCoDeR bunu yazdı:
hojam ramazan gelio oruç tut sen en iyisi
-----------------------------Asıl ramazanda kilo alınıyor hocam öyle deme :D
-----------------------------o kadar saat aç kaldıktan sonra abuzun gazı gibi yemeye başlarsan kilo alırsın elbet
-----------------------------dogru kilo alma umudum o zaten :|
sen tutma düsünemiom
qweqweq:D
-
Stargazer bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
ben hiç diet yapmadım yani nasıldır bilmem ama herbalife kullanmanı tawsiye ederim kız arkdaşım 35 kilo werdi onunla we bende kendisini uzun zamandır tanıorum yani sölenen saçma cümlelere bakma emin ol faydasını alırsın
-----------------------------sağlıklımı peki hocam?
-----------------------------ewet bak şöle diim kilo wermek için içeceksen onun shake ini alıosun sabah we akşam onu yiyosun öğle yemeği serbest ilk ay atıorum 2 3 kilo weriosun diğer ay wermiosun wücudunu topluo sonraki ay gene weriosun sonraki ay topluo taki wücudn gelmesi gerekn kiloya kadar sonra orada sabitlio kilonu we hem wücudun yıpranmamış oluo hem de formunda oluosun
sağlıklı olma konusuna gelince bu aslında senin günlük olarak alamadığın witaminleri bile içerio yani felaket sağlıklı bişe bi tanıdığım hamileliğini herbalife ile geçirdi yemek yiyince kusuodu we çocuk 4.5 kilo doğdu çok sağlıklıydı içerğini dilersen araştır yakın arkadaşımın babasında kötü bi rahatsızlık war 30 yıldır kullanıo adam we doktor da demiş şimdiye ölmeliydin die gerçek anlamda besin içerio we tamamen doğal hiçbi katkı maddesi yok bende witaminini kullanıorum hatta formum bozulmasın die gelecek yıl bende başlıcam zayıflamak istemiosanda günde 1 içmen yeterli aklına takılan sorun olursa sor yanıtlarım
-
hocam sende ağlyorsan haline ben napıyım 1.85 civari boyum var 102 kiloyum
-
Bu gün 1 ay 1 gün oldu diyete başlayalı. Diyetisyene gidiyorum ve açım. Midemin açlıktan gruldadığını hissediyorum. 182 boy 120 kg yum şu an ve diyetisyen beni 92 kilo yapacakmış.
Bindik bir alamate gidiyoz kıyamete.