Diyet Yapmak..
-
diyetmi oda ne? 7 kilom kaldı verirsem şişman statüsünden kurtuluyom
-
1.85 boyum var 82 kiloyum :) ama sabahtan akşama kadar pc başında oturdugum için göbek davul gibi durıuyor :D
-
Spor yapmalısın spor. Erken yatıcan erken kalkıcan öğün kaçırmıcan ve her öğünde abartmadan hatta tam doymadan kalkıcan zaten bi 10-15 dk sonra doydum sanıcak vücut. Her gün yarım saat yürüyüş 10 numara olur.
-
Yaklasik 10 Gündür Spor ve Zayiflamak İcin Diyet Yapmaktayim.
İlk Olarak Kesimnlikle Şekeri ve Yağlı ekmek Şeyleri Unutman Lazim Light seyler kullan
Zayiflatici İlaclar ve ben L-karnitin Kullanıyorum. Spordan 30 dk once 30 ml im iciyorum suan gobegim baya gozle gorulur sekilde erime söz konusu :) tavsiye ederim ama kesinlikle sabir gerektiren bisey bunu unutma
-
şu yanlarla kalçayı eritmenin formülünü vercek varmı?bu herbalife iyi gelirmiki...
-
Karnım gurulduyo ve salata meyve yiyorum .. Süper !
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
şu yanlarla kalçayı eritmenin formülünü vercek varmı?bu herbalife iyi gelirmiki...
-----------------------------Hocam benim gittiğim spor merkezinde de herbalife satıyorlar hatta dün sormuştum ne kadar sağlıklı falan.Bitkisel karışım zararı olmaz sıkı bir diyet ile baya kilo verirsin dedi ama ben yine de sıcak bakmadım.
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bölgesel yağ eritimi olmaz.
düzenli spor yapacaksın.tüm vücuttan yağı atacaksın o zaman olur