Dizimag.Ru Açıldı
-
Güzelim üyelik gitti ona yanarım..
Neyse Allah'tan sadece Bb'yi izliyordum da fazla hasarım olmadı hangi dizi hangi bölümdeydi diye..
-
Tengri bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Buda klon site sanirim.
değil, üye girişi yapmaya çalışınca tanıyor üyeliğini ama giriş yapamıyorsun.
Mail kısmına asfaafasdfqwedqwsdas@gmail.com şifreye de afsfasfasdas gibi birşey yazdım, üyeliğiniz bulundu ama giremiyon hafız yazdı :)
Edit: asfaafasdfqwedqwsdafqwasas@gmail.com bu adres ile denedim bilgiler yanlış dedi :D Random olsun diye bi adres salladıydım almışlar onunla üyelik vay amk, harbi bahtsızım lan.
pcdoktor636 tarafından 23/Mar/14 23:00 tarihinde düzenlenmiştir -
pcdoktor636 bunu yazdıTengri bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Buda klon site sanirim.
Mail kısmına asfaafasdfqwedqwsdas@gmail.com şifreye de afsfasfasdas gibi birşey yazdım, üyeliğiniz bulundu ama giremiyon hafız yazdı :)
Yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım :P Ama güzel düşünmüşler :D
Bende başta restgele bir şey yazdım şifre mail hatalı dedi..
-
pcdoktor636 bunu yazdıTengri bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Buda klon site sanirim.
benzer saçmalığı bende yaptım bilgilerin yanlış dedi ama eski üyeliğimi yazdığımda üyeliğiniz bulundu bla bla bla dedi
Muhtemelen, dizilerin bir çoğunu baştan eklediler dolayısı ile id leri vs değişti, takip listesi vs herşey sapıtacaktı eski üyelikleri açsalardı onun için böyle birşey yapmışlar doğrusunu yapmışlar iyi yapmışlar aferin onlara:) -
Eski dizimagsa iyi oldu valla.
-
iSo bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdıTengri bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Buda klon site sanirim.
benzer saçmalığı bende yaptım bilgilerin yanlış dedi ama eski üyeliğimi yazdığımda üyeliğiniz bulundu bla bla bla dedi
Muhtemelen, dizilerin bir çoğunu baştan eklediler dolayısı ile id leri vs değişti, takip listesi vs herşey sapıtacaktı eski üyelikleri açsalardı onun için böyle birşey yapmışlar doğrusunu yapmışlar iyi yapmışlar aferin onlara:)aynen. tasarımda da değişiklik yapmışlar. daha doğrusu iyileştirme yapmışlar iyi oldu :F
-
Müridler mesajı hemen editledim zaten, ilk başta asfaafasdfqwedqwsdas@gmail.com bu mail'i yazdım, şifreye de rastgele birşeyler yazdım, üyelik bulundu ama giriş yapamıyorsunuz falan dedi. Sonra başka bir adres salladım, bu defa bulunamadı diyor. Vay amk o salladığım üyelik harbi varmıydı yani :S
-
Ben şöyle bir yöntem uyguluyorum ;
Yandex'e örneğin Breaking bad 1. sezon 1. Bölüm yaziyorum vkontakte'ye yüklenmiş bir sürü alternatif çikiyor.Kaldigim bolumleride mail adresine taslak olarak kayit ediyorum.
-
Çok çok iyi oldu hocam bilgilendirme için sağol.
-
Umarım zamanla eskisi gibi olur.