Dizimag.Ru Açıldı
-
futurist bunu yazdı
açıldı madem güzel bir dizi önerinde seyredeyim
seyrettiklerim: prison break, lost, house MD, hannibal, CSI, Risolli, Kanıt peşinde, person of interest, ER, the closer, sherlock, bütün kore dizileri......
sonu süpriz biten, polsiye olabilir birşeyler öğreneceğim, sıradışı birşeyler işte.
fringe
-
Metanet bunu yazdıfuturist bunu yazdı
seyrettiklerim: prison break, lost, house MD, hannibal, CSI, Risolli, Kanıt peşinde, person of interest, ER, the closer, sherlock, bütün kore dizileri......
sonu süpriz biten, polsiye olabilir birşeyler öğreneceğim, sıradışı birşeyler işte.
fringe
İnanılmaz güzel dizidir ama sonlarda JJ Abrams'ın 7 sülalesine küfredersin :D
-
futurist bunu yazdı
spartacus !...........
not:özgürlük hiç bu kadar güzel anlatılmamıştı.....
DevilKingtr tarafından 24/Mar/14 08:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Sırf bu site kapandı diye 7 sezon izlediğim supernatural ı izlemeyı bırakmıstım neyse ki açıldı.
Vizelerden sonra abanırım
-
DevilKingtr bunu yazdıfuturist bunu yazdı
spartacus !...........
not:özgürlük hiç bu kadar güzel anlatılmamıştı.....
12Tb neyine yetmiyor reis :D
-
d3lete bunu yazdı
Sırf bu site kapandı diye 7 sezon izlediğim supernatural ı izlemeyı bırakmıstım neyse ki açıldı.
Vizelerden sonra abanırım
Hem dizimag kapandı diye hem de biraz biriksin diye bırakmıştım ben.Güncele gelmek ne boktan şeymiş.
-
öneriler teşşekür ederim
@pskpt da vinci demons çok hoşuma gitti büyük ihtimal bunu izlerim önce
arrow bildiğimiz süperman batman tarzı birşey ama bölümlerine baktım hep kapkaranlık bir yerde geçiyor. listede ancak hemen değil. karakterler hoştu
revolution losttun senaristi konuda çok ilginçmiş. aslında hiç olmasa 1. sezon bakabilirim sonraya bakarız
supernaturel çok yaratıklı yıllardır adını duyduğum ama biraz önyargılı olduğum bir dizi.sıradışı canlıları çok harmanlanmış şeyleri sevmiyorum
BB dediğini anlamadım
@metanet ve jilet-boris fringe dizisi çok övülüyor ilk 2 bölümünü seyretmiştim. fena değildi , oyuncuları sevmiştim ama çok mantık hataları vardı bıraktım. gerçi şimdi konusunu bile hatırlamıyorum. sonradan güzelleştiyse bilemiyorum
@devilknight spartaküs bildiğimiz gladyatörün dizi versiyonu . bol kan ve dövüş. içinde bol miktarda entrika varsa bakılabilirde.hep aynı etrafında dönüyormuş gibi hissediyorum. ben her bölüm farklı bir yerlere kaysın daha hoşuma gidiyor.
öneriler güzelde daha çok bilmeceli meraklandıran şeyleri seviyorum. tekrar bakarım yinede
-
site clone.. db yi bu kadar alabilmişlerdir..
Dizimag.ru, dizimag.com ile aynı kalitede hizmet vermek için yabancı dizi izleyici kitlesinden olan bir ekip tarafından geliştirilmiştir. Dizimag ile birebir aynı özelliklere sahip olmasının yanı sıra yeni birçok özellik yolda olduğunu sizlere bildirmekten gurur duyuyoruz. Dizimag.com yöneticileri yaşanan talihsiz olaydan dolayı şuan aramızda değiller.bilmem anlatabildimmi :) yani klon siteyiz fakat diğerleri gibi salak saçma reklamlar koymucaz anlamına geliyor
-
Breaking Bad bitti biteli dizi siteleriyle işim olmuyor. İzleyesim gelmiyor diğer dizileri hep sıradan klasik diziler..
-
Eskisi gibi olur inş site paylaşım için saol hoca :)