Dizimag.Ru Açıldı
-
futurist bunu yazdı
öneriler teşşekür ederim
@pskpt da vinci demons çok hoşuma gitti büyük ihtimal bunu izlerim önce
arrow bildiğimiz süperman batman tarzı birşey ama bölümlerine baktım hep kapkaranlık bir yerde geçiyor. listede ancak hemen değil. karakterler hoştu
revolution losttun senaristi konuda çok ilginçmiş. aslında hiç olmasa 1. sezon bakabilirim sonraya bakarız
supernaturel çok yaratıklı yıllardır adını duyduğum ama biraz önyargılı olduğum bir dizi.sıradışı canlıları çok harmanlanmış şeyleri sevmiyorum
BB dediğini anlamadım
@metanet ve jilet-boris fringe dizisi çok övülüyor ilk 2 bölümünü seyretmiştim. fena değildi , oyuncuları sevmiştim ama çok mantık hataları vardı bıraktım. gerçi şimdi konusunu bile hatırlamıyorum. sonradan güzelleştiyse bilemiyorum
@devilknight spartaküs bildiğimiz gladyatörün dizi versiyonu . bol kan ve dövüş. içinde bol miktarda entrika varsa bakılabilirde.hep aynı etrafında dönüyormuş gibi hissediyorum. ben her bölüm farklı bir yerlere kaysın daha hoşuma gidiyor.
öneriler güzelde daha çok bilmeceli meraklandıran şeyleri seviyorum. tekrar bakarım yinede
arrow, green arrow comic book(türkçesini unuttum)dan uyarlama. dediğin gibi batman ayarında, zengin çocuk şehrini temizliyo
bb de http://dizimag.ru/breaking-bad
ayrıca bana önerdikleri dizileri yazayım, pek canım sıkılmadıkça izlemiyorum :)
-
Dizileri mail.ru'dan veriyorlar yine.Fakat eskisi gibi mail.ru'nun video sitesi üzerinden değilde bulut sitesi üzerinden link vermeye başlamışlar güzel olmuş.Zira kendi playerları dandikti.
-
vallahi adı geçen bu dizimag nedir ne değildir bilmiyorum ama son 2 gündür prison break dizisinin 4. sezonunu izledim.
bitirdim sayılır.
o bu şu değilde hizmet çok guzel ilk defa online sorunsuz birşeyler izledim.
her kim yapmışsa çok guzel olmuş.
paylaşan arkadaşa teşşşekurler...
-
futurist bunu yazdı
öneriler teşşekür ederim
@pskpt da vinci demons çok hoşuma gitti büyük ihtimal bunu izlerim önce
arrow bildiğimiz süperman batman tarzı birşey ama bölümlerine baktım hep kapkaranlık bir yerde geçiyor. listede ancak hemen değil. karakterler hoştu
revolution losttun senaristi konuda çok ilginçmiş. aslında hiç olmasa 1. sezon bakabilirim sonraya bakarız
supernaturel çok yaratıklı yıllardır adını duyduğum ama biraz önyargılı olduğum bir dizi.sıradışı canlıları çok harmanlanmış şeyleri sevmiyorum
BB dediğini anlamadım
@metanet ve jilet-boris fringe dizisi çok övülüyor ilk 2 bölümünü seyretmiştim. fena değildi , oyuncuları sevmiştim ama çok mantık hataları vardı bıraktım. gerçi şimdi konusunu bile hatırlamıyorum. sonradan güzelleştiyse bilemiyorum
@devilknight spartaküs bildiğimiz gladyatörün dizi versiyonu . bol kan ve dövüş. içinde bol miktarda entrika varsa bakılabilirde.hep aynı etrafında dönüyormuş gibi hissediyorum. ben her bölüm farklı bir yerlere kaysın daha hoşuma gidiyor.
öneriler güzelde daha çok bilmeceli meraklandıran şeyleri seviyorum. tekrar bakarım yinede
mentalist e bi bak istersen
-
dizimag.com'da bir açıklama yapmışlar. dizimag kapanmıştır ve hiçbir siteyle bağlantısı yoktur açılması söz konusu değildir diye.
-
Fdumanli bunu yazdı
dizimag.com'da bir açıklama yapmışlar. dizimag kapanmıştır ve hiçbir siteyle bağlantısı yoktur açılması söz konusu değildir diye.
çok manidar hocam db'yi kapmış adamlar
-
Allah Razı Olsun ne denebilirki. Okul internetinden Vampire Diaries izleyemiyodum. Valla çok sağol şimdi kaçırmadan izlerim :)
-
Clon site rasgele bi mail ile giriş yapmayı deneyin.
-
night_warrior bunu yazdı
Clon site rasgele bi mail ile giriş yapmayı deneyin.
Aynen bende tam aynı şeyi yazacaktım. Bir clone site daha.
-
site ölmüş beyler.
açılmıyor..