folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Djarum Black(Sigara)

Djarum Black(Sigara)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gunay_gurer
    gunay_gurer's avatar
    Erkek

Valla Avrupa yakasında oturuyorum ama karşıya filan da geçiyorum genelde. Ama çoğunlukla gün içinde mecidiyeköy'den en az 1 kere geçiyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gunay_gurer
    gunay_gurer's avatar
    Erkek

Hatta bir iki saat içinde mecidiyeköy'e gitme ihtimalim var yine

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

bilecikteyim dönme imkanım var ama o arada sanırım param olmaz..bileciğe geri dönmeden önce sana söylerim kısmet olursa..

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gunay_gurer
    gunay_gurer's avatar
    Erkek

Peki hocam o zaman bana özelden mesaj atarsın, istediğin şekilde de gönderirim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

gunay_gurer bunu yazdı:
    -----------------------------

Hem vişneli hem de 4 lira :))

Vişneli yok maalesef piyasada. Olsa 10 liradan bile alıcısını bulurum da :)

-----------------------------

ulen az insaflı ol be :) adama bak.. tamam karanfilliyi ver 4 e 5 tane alayım..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gunay_gurer
    gunay_gurer's avatar
    Erkek

10 lira işin esprisi tabi, harbiden o kadar insafsız değilim :)

Karanfilliler paket 6 lira karton 55 lira. Aslında hepsi karanfilli bunların da, kimisinde vişne aroması var, kiminde karanfil miktarı çok vs.

Çeşitleri artırdık :)

Paket              l             Karton

Djarum - Black                                                             6                                 55

Djarum - Super                                                             6                                 55 

Djarum - Special                                                           6                                 55

Djarum - Menthol                                                          6                                 55

Djarum - Spice Islands                                                 6.5                               60

Djarum - Supersmooth Mentol                                         6.5                              60

NOT: Pakette 20 dal, kartonda 10 paket vardır

Backwoods Sade                                                              8                                 57

Backwoods Honey(Bal)                                                     7.5                               55

Backwoods Grape(Üzüm)                                                  7.5                               55

Backwoods Honeyberry(Böğürtlen)                                     7.5                               55

NOT:Pakette 5 dal, kartonda 8 paket vardır

Captain Black Sade                                                          5.5                              50

Captain Black Cherry(Vişne)                                              6                                55

Captain Black Dark(Çikolata)                                             7                                 65

NOT:Pakette 20 dal, kartonda 10 paket vardır.

Hava Tampa                                                                   6                                       57

NOT:Pakette 5 dal kartonda 10 paket var

Cafe Creme                                                                    7                                         67

Cafe Creme Blue                                                            6.5                                       62

Cafe Creme Aroma                                                          7                                          67

NOT:Kartonda 10 paket var

Lucky Strike                                                                    6                                          55

NOT:Pakette 20 dal kartonda 10 paket var

Vogue                                                                           5                                          45

Vogue Menthol                                                               5                                          45

NOT:Pakette 20 dal, kartonda 10 paket vardır

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

ya bırak şimdi listeyi gönderip durma :D ben zaten 5 e alıyorm sen bana 4 liradan verde 5 tane alayım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gunay_gurer
    gunay_gurer's avatar
    Erkek

Valla benim alış fiyatıma göre o fiyattan veremem. Eğer fiyatları indirebilirsem burdan duyururum zaten

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

adana da nerede bulurum bu konunun ilk mesajındaki sigaradan? 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gunay_gurer
    gunay_gurer's avatar
    Erkek

Ben kargoyla gönderebilirim

Toplam Hit: 39889 Toplam Mesaj: 103