Djarum Black(Sigara)
-
tekelden bandrol yemediği için hocam aynı kalması lazım mersinde 5 ile 7 arası ama genelde 7 ye veriyolar buralarda
-
Beyler fiyatlar vergiden dolayı değişmedi ama toptancılar zam yaptı fiyatlara. Ben fiyatları kısa bir süre daha aynı seviyede tutacağım. Almak isteyen varsa şimdiden sipariş versin. İsteyene Backwoods da verebilirm
-
yukarı
-
günay jaryumun orjinalini ben 5 e alıyorm .. madem bi güzellik yapacaksın 3,5 - 4 e verde alalım sende uplayıp durma :D
-
Bundan sonra 5 e alabilecegini sanmiyorum abi, toptanci fiyatlari yukseldi. Her ne kadar vergiden etkilenmemis olsa da toptancilar diger sigaralardaki fiyat artisini firsat bilip zam yaptilar
-
Ama soz toptancilik isine girersem o fiyatlardan verecegim sana :)
-
yukarı
-
gunay_gurer bunu yazdı:
-----------------------------
Bundan sonra 5 e alabilecegini sanmiyorum abi, toptanci fiyatlari yukseldi. Her ne kadar vergiden etkilenmemis olsa da toptancilar diger sigaralardaki fiyat artisini firsat bilip zam yaptilar
-----------------------------08.01.2010 tarihi itibariyle 5 e aldım 2,5 saat önce :| ist/bağcılara gel alayım sanada ;D
-
Ben bu sigara demediğim tütün mahsülünü sadece lisede dershaneye giderken evde anasına atasına kokmaktan çekinenlerin içtiğini sanırdım meğer seveni ne çokmuş.
-
Fiyatlar tekrar düştü hocam, değişiklik yok fiyatlarda.
Bu sigara dediğiniz gibi kokmadığı için sigara içildiğini farkettirmez ama tadı çok güzel olduğu için içilir asıl. Keyif sigarasıdır bu.