folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Djarum Black(Sigara)

Djarum Black(Sigara)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

Allura bunu yazdı:

Benim gibi sigara içmeyen ama keyifli zamanlarımda her zaman ereksiyonuma ereksiyon katan mucizevi buluş diyorum.

Sigara içmemem ancak Backwood Ballı ve Djarum herzaman çekmecemde vardır. Tamamen keyif aracıdır bunlar, çikolata fln boş kalır bunların yanında. Bunları içerken sigara gibi içmeyin, böle keyifle için oturun güzel  bir blues-jazz şarkısı açın geçin camın kenarına her çekişinizde yüzünüzde tebessüm oluşsun, son fırtı alırken dumanı okadar yavaş verinki 15 sn sürsün ve müziği 2-3 dakika daha dinleyip işinize devam edin.

Harbi sizi cennete götürüp getirir.

Allura ağzıma sıçtın oruçlu oruçlu sağol ya !!!! Bir insan bu kadar mı güzel anlatır ya bu sigarayı nereden bulabilirim ya:S

ummadığın bakkaldan çıkıyo b.düzünde mevcut rahat 10-15 mekan vardır sırf tatilya tarafında 5 mekan var :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek
    Mythbusters bunu yazdı:

arkadaşlar genel olarak gençliğimi bitiren sigara ama ben yinede onun efsane olduğunu düşündüğümden bu konuyu açtım artık tezgahlarda görünürmü görünmezmi bilmem ama sigarası ve sigaranın filtresi simsiyahtır ve kendine has bi karizması vardır içinize çektiğinizde çıtır çıtır ses çıkarır ve tütünle beraber harmanlanmış karanfil ağzınızda ayrı bi tat bırakmakla sigara gibi kokmasını engeller üzerinizi kokutmaz ağırdır aslında biraz. ve bolca içildiğinde faranjite neden olur

sizin bu sigara hakında düşündükleriniz neler...

bu veletin çikolatalısı yokmu ?       captain blackla kıyaslarsak hangisi daha iyidir ?   fiyatı nedir ?   kadıköyde nerde bulabilirim ?  kolay buluncak bir yer olsun. :)

dışarda çok ses var içerde uzay.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

Düzenlenmiştir. ( iki kere göndermişim :)  )

dışarda çok ses var içerde uzay.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

Benim gibi sigara içmeyen ama keyifli zamanlarımda her zaman ereksiyonuma ereksiyon katan mucizevi buluş diyorum.

Sigara içmemem ancak Backwood Ballı ve Djarum herzaman çekmecemde vardır. Tamamen keyif aracıdır bunlar, çikolata fln boş kalır bunların yanında. Bunları içerken sigara gibi içmeyin, böle keyifle için oturun güzel  bir blues-jazz şarkısı açın geçin camın kenarına her çekişinizde yüzünüzde tebessüm oluşsun, son fırtı alırken dumanı okadar yavaş verinki 15 sn sürsün ve müziği 2-3 dakika daha dinleyip işinize devam edin.

Harbi sizi cennete götürüp getirir.

benimde backwood muzlu hoşuma gider bulundururum sürekli :L

all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strike
    strike's avatar
    Erkek
    ankara maltepe pazarı :D veya izmir caddesinde amerikan pazarı var hacı ordan girişte sağdaki ilk dükkan istersen beraber gidelim ben de alcam :F
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whybe
    Whybe's avatar
    Erkek
    kıyak bi modeli var denemek lazım..

üşeniyorum,öyleyse yarın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    genelde ayda yılda bir sigara içen nazik kızlar kullanır bunu..ama karanfilli tadı güzeldir fena değildir..

http://kocaer.me
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

tadı güzel değil ya da yeni başlayanlar için diyenler djarum diye başka bişe içmişler heralde. bunun sahtesi ve orjinali vardır dikkat.

djarum black allah gibi tadı olan ağır bir sigaradır, paketi bitirmeye kalkan kalktığı gibi geri oturur:D

piyasadaki bütün sigaralardan nefret ederim pis pis tütün tadı gelir sası sası artı bu sigaralar kafamın güzelliğine hiçbir katkıda bulunmaz.

ama blackle ilk tanıştığım an aşık oldum o ağzı uyuşturan karanfil aroması, çektikçe çıtır çıtır patlayan sesi.. alkole eşlik edebilecek en güzel malzemelerdendir kanımca.

bide Allura çok güzel tarif etmiş. bu sigara sinir stres sigarası değildir hızlı hızlı içmek için değildir. oturucaksın sakin sakin bunalıma mı giriyosun keyif mi yapıyosun, ortam sigarası:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    Orjinalide aldığım duyuma göre(duyumun yalancısıyım)ankarada akköprüde ki alışveriş merkezlerinin birinin üst katlarında bi yerlerdeymiş..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    club81
    club81's avatar
    Erkek

Bandit bunu yazdı:
    Ankarada orjinalini satan bi yer varmı

bileniniz duyanınız ?? 8)

Ankara Arcadium AVM nin önündeki caddeden Yaşamkent istikametine doğru giderken ilk büfe de var 

Toplam Hit: 39905 Toplam Mesaj: 103