Djarum Black(Sigara)
-
Başladığımda içiodum ama sonra sıkmaya başladı öyle sürekli içilecek bişi değil. arada , ayda yılda bir işte :D
-
cevahir tobaccoda var. sanırım sahteydi benim aldıgım ayırt edemiosunda eskisi gibi. 1 paket aldım 7-8 ay önce. 5-6 tane kaldı duruyo hala cekmecede ne halde bilmiyorum :D icerken cıkan sesler cok hosuna gidiyo insanın. ilk 4-5 nefeste güzel ama sonradan bogazlarını acıtmaya baslıyor. krestonun dedigi gibi sahtesine denk geldim sanırım :|
-
bahar rulz
-
Yaww Orjinal Captain Black Nerden BUlurum ? Anadolu Yakasında...
Duyduğuma göre el altından satılıyor. orjinali arıyorum şu black galleon vb. şeyler değil nerden bulurum orjinalini ?bilen varmı ?
-
Mükemmel bir sigara damaklarda eşsiz bir tat bırakıyo :) içtinmi bidaha içesin gelio herhangi bi sigarayı içtikten sonra olan o ağırlık bidaha içmeme duygusu yok peşpeşe içerek bi paket bitirebilir :) bide vişnelisi var ikiside birbirinden mükemmel bi güzelliğide sigara kokusu anlaşılmıyor mis gibi karanfil içine çektiğinde güzel bi tad ağzına gelio :)
-
bulun bu sigarayı bna iççem:)
-
jarum diyoruz biz kendisine...karanfillisine hayran olmakla birlikte diğer çeşitlerinede hastayım.mentollüsü,tarçınlısı bide vişnelisi var ulaşabildiğim.
Mentollü: marlboro mentol yada salem gibidir,ancak daha yoğun ve şekerli bi tadı vardır.
Tarçınlı: aslında neli olduğunu henüz çözebilen yok xD djarum super diye geçer.leopar desenli bi filtreye sahiptir.fena değildir.içindeki tütün nargiloe tütünü gibi ıslak bi aromaya sahiptir.ama pek sevmiyorum bunu,hani jarum havası yok resmen.
Vişneli: ilk olarak 2-3 gün önce tanıştım kendisiyle.filtresi böyle ruj renginde fln,insan bi kötü hissediyo :F karanfillideki gibi yoğun bi tad alamıyosun,hani vişne tadı pek gelmiyo,filtreyi yalarsan anca reçelimsi bi tad alıyosun :P tavsiye ederim ama,şahsen beğendim.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------jarum diyoruz biz kendisine...karanfillisine hayran olmakla birlikte diğer çeşitlerinede hastayım.mentollüsü,tarçınlısı bide vişnelisi var ulaşabildiğim.
Mentollü: marlboro mentol yada salem gibidir,ancak daha yoğun ve şekerli bi tadı vardır.
Tarçınlı: aslında neli olduğunu henüz çözebilen yok xD djarum super diye geçer.leopar desenli bi filtreye sahiptir.fena değildir.içindeki tütün nargiloe tütünü gibi ıslak bi aromaya sahiptir.ama pek sevmiyorum bunu,hani jarum havası yok resmen.
Vişneli: ilk olarak 2-3 gün önce tanıştım kendisiyle.filtresi böyle ruj renginde fln,insan bi kötü hissediyo :F karanfillideki gibi yoğun bi tad alamıyosun,hani vişne tadı pek gelmiyo,filtreyi yalarsan anca reçelimsi bi tad alıyosun :P tavsiye ederim ama,şahsen beğendim.
-----------------------------super olanı zencefilli diye biliyorum yada böyle birşeydi :D
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Benim gibi sigara içmeyen ama keyifli zamanlarımda her zaman ereksiyonuma ereksiyon katan mucizevi buluş diyorum.
Sigara içmemem ancak Backwood Ballı ve Djarum herzaman çekmecemde vardır. Tamamen keyif aracıdır bunlar, çikolata fln boş kalır bunların yanında. Bunları içerken sigara gibi içmeyin, böle keyifle için oturun güzel bir blues-jazz şarkısı açın geçin camın kenarına her çekişinizde yüzünüzde tebessüm oluşsun, son fırtı alırken dumanı okadar yavaş verinki 15 sn sürsün ve müziği 2-3 dakika daha dinleyip işinize devam edin.
Harbi sizi cennete götürüp getirir.
-----------------------------Allura ağzıma sıçtın oruçlu oruçlu sağol ya !!!! Bir insan bu kadar mı güzel anlatır ya bu sigarayı nereden bulabilirim ya:S
-
Ankarada orjinalini satan bi yer varmı
bileniniz duyanınız ?? 8)