Dolandırıldım...
-
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Görmez.1-2 Sağlam arkadaşını toplayıp evine git.
Birgüzel döv alacağını da al evi dağıt kaç.
-----------------------------tabi ondan sonra adam gitsin savcılıga haneye tecavüz mü dersin,gasp mı dersin,darp mı dersin :D
git adliyeye telefonu varsa kolay bulursun.ama önceden söyleme şikayet edeceğini.telefonu flan atar kayıplara karışır bişe olur :D direk git sen :D
-
Sabit telefonu varsa, bana pm at kardeşe güzellik yapalım. Her daim böyle o. çocuklarına güzellik yapacaksın :)
-
kusura bakma da salaklık sende be birader..
eline ulaşıp teslim almadan neden onay verirsin ki?
o onay sistemi bu tarz dolandırıcılıkların önüne geçmek için kullanılıyor.
gittigidiyor üzerinden aldıysan yönetime şikayet maili atıp paranın geri havalesini sağlayabilirsin
-
sabit tel no yok cep var
-
istediğin kadar log olsun hiç birşey yapamazsın. Üzgünüm. Ancak imzalı belge veya telefon konuşma kayıtları olursa o zaman birşeyler yapabilirsin.
-
kullanıcı adına bak açık goz puhaha :)
-
aslında tuhaf olan adamin kargoyu iptal edebilmesi. aslında iptal etmesine izin vermemeliydi kargo sirketi. en azindan site böyle bi iptal durumunu kullandirimina izin vermemeliydi. ama onay vermeyi sen teli aldiktan sonra yapsaydin o zaman olurdu. adamlar güvenlik icabiyla onay msj diye bisiy yapmis sense hemen onayi vermissin. bu olmamaliydi..yinede sikayet et site yönetimine..
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------
aslında tuhaf olan adamin kargoyu iptal edebilmesi. aslında iptal etmesine izin vermemeliydi kargo sirketi. en azindan site böyle bi iptal durumunu kullandirimina izin vermemeliydi. ama onay vermeyi sen teli aldiktan sonra yapsaydin o zaman olurdu. adamlar güvenlik icabiyla onay msj diye bisiy yapmis sense hemen onayi vermissin. bu olmamaliydi..yinede sikayet et site yönetimine..
kardeşim istediği gibi alır kargoyu ben kaçkere iptal ettiğim oldu -
telefon numaraları kesinlikle geçersizdir o işi yapan bi adam salak değil ya çalışan numara versin :D
sen de hemen cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulun
ama elinde kesin kanıtlar ve deliller olması lazım
-
DJ_Alper bunu yazdı:
cagatay09 bunu yazdı:
kardeşim istediği gibi alır kargoyu ben kaçkere iptal ettiğim oldu
-----------------------------o zaman haci mal gelmeden para onayini vermiycekti yani...