folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dolandırıldım...

Dolandırıldım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

http://ilan.elookat.com/ilan-nokia-n95-uasuAAN-1555008.htm

heralde bu ürünü aldın Ne Demişler Hacı Ucuz Etin Yahnisi Olmaz

De Get Yalan Dünya...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu sana yaptıysa bu olayı emin ol başkalarınada yapar... Takip et şerefsizi başka bi kullanıcı adıyla almak istediğini söyle flan filan oltaya getirmeye çalış yoksa söliym savcılık mavcılık bi cacık olmaz paranda yine boşuna gider... Ben köpeğimizi çalan çocuğu okuln güvenlik kameralarndan tespit ettim gidip polise verdm üstelik o kadar aram iyidir pclerini flian yaparm yinede bulamadılar çocuğun suratı kabak gibi ortadayken... Senin bulma ihtimalin sıfır.. Msn ip diolar internet kafeden girdiyse ? adresini zaten sallamıştır... Telefonu başkasının üzerineyse yada çaldığı bi kişinin filan ?   çocuğu bulucam die o kadar paranda boşa gider...

Bence bu sana ve başka arkadaşlarada ders olsn aynı şehirdn olmadkca başkasndan bişi almayn.. Gittigidyiorda bile insan zor güvenioken sen nasl böle bişeyi başardn sanada helal olsn yani... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    kullanıcı adına bak açık goz puhaha :)

muhahaah

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicoo
    Cicoo's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    cagatay09 bunu yazdı:
    aslında tuhaf olan adamin kargoyu iptal edebilmesi. aslında iptal etmesine izin vermemeliydi kargo sirketi. en azindan site böyle bi iptal durumunu kullandirimina izin vermemeliydi. ama onay vermeyi sen teli aldiktan sonra yapsaydin o zaman olurdu. adamlar güvenlik icabiyla onay msj diye bisiy yapmis sense hemen onayi vermissin. bu olmamaliydi..yinede sikayet et site yönetimine..

kardeşim istediği gibi alır kargoyu ben kaçkere iptal ettiğim oldu

olum adam parayı yatırmış nasıl iptal eder söke söke alır sonunda saçmalama dayı

Zor günler geçirdi ama hala ayakta. :/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    en son durum nedir? şikayet v.s yaptın mı? yoksa adamla görüşüp işi çözdün mü?

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikgoz
    acikgoz's avatar
    Erkek
    en son durum savcıya filan gitim ama bişe çıkmadı bende bi bardak su içtim üzerine neyse silin konuyu görmiyim bari burda :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

hoca, o şerefsiz şimdiye paralarla kaçmış ikide pantol dikmiştir:P

işin sakası bi yana umarım bulursun hep beraber gireriz adama tahribatca

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    1 bardak soğuk su her derde deva :D:D

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KopukKopca
    KopukKopca's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı:

acikgoz bunu yazdı:
    açıkgöz benim soyisim, zaten tel için uğraşmıyom paramı geri alım yeter allahtan hepsini vermedim paranın yarısını verdim :D

2 posta yerine 1 posta gibi olmuş bu da :D

geçmiş olsun hacım.. legal yolları kullanacagım diye tehdit et :D yola gelmezse artık bi şekilde bul döv

puhahaha :D

2 x pi x re x pi x pi x mi x 7
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

acikgoz bunu yazdı:
    en son durum savcıya filan gitim ama bişe çıkmadı bende bi bardak su içtim üzerine neyse silin konuyu görmiyim bari burda :D

hacı bişe çıkmadı da ne demek, savcılık inceleme başlattıysa mutlaka çıkar, ama biraz zaman alır hemen belli olmaz,  eğer hiç tınlamadılarsa, işte o zaman ülkem ne hale gelmiş derim.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 8380 Toplam Mesaj: 64