Dolandırıldım...
-
hocam ürün eline geçmeden niye onay verdinki ?
adam kargoyu iptal etmezdide,
kutunun içinde telefon diye başka bişey yollardı,
umarım alırsın paranı ,
-
bencede su iç
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
cagatay09 bunu yazdı:
aslında tuhaf olan adamin kargoyu iptal edebilmesi. aslında iptal etmesine izin vermemeliydi kargo sirketi. en azindan site böyle bi iptal durumunu kullandirimina izin vermemeliydi. ama onay vermeyi sen teli aldiktan sonra yapsaydin o zaman olurdu. adamlar güvenlik icabiyla onay msj diye bisiy yapmis sense hemen onayi vermissin. bu olmamaliydi..yinede sikayet et site yönetimine..
kardeşim istediği gibi alır kargoyu ben kaçkere iptal ettiğim oldu
-----------------------------o zaman haci mal gelmeden para onayini vermiycekti yani...
gittigidiyor öyle yapıyo zaten a.q bilmediğiniz kişilerden şeylerden alın siz alın daha çok kazıklanırsınız -
teli bikaç sitede verdim yakında başlarlar aramaya=)
-
öneriler güzelde illegal yollarla halledemem adam antalyada ben osmaniyede ama yarın elimdeki delilleri alıp savcılıga gidecem varsa antalya da illegel yollarla yapacak mürid adresi ona verim o halletsin ...
-
Fikret bunu yazdı:
Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Görmez.1-2 Sağlam arkadaşını toplayıp evine git.
Birgüzel döv alacağını da al evi dağıt kaç.
-----------------------------tabi ondan sonra adam gitsin savcılıga haneye tecavüz mü dersin,gasp mı dersin,darp mı dersin :D
git adliyeye telefonu varsa kolay bulursun.ama önceden söyleme şikayet edeceğini.telefonu flan atar kayıplara karışır bişe olur :D direk git sen :D
hoca çok mafya filimi izliyonuz ha :D telefonu atar falan... telefon adamın veya babasının anasının üstüne kayıtlı değilmidir sence ? -
DJ_Alper bunu yazdı:
kullanıcı adına bak açık goz puhaha :)
bu dünyada açık göz olacan hacı :Dzaman kötü kolla götü :C
-
çok doğru söylemişsin baron kardeş
açıkgöz abi sen bence adını değiştir
ne yap biliyomusun KAPALIGÖZ
hahahahaha
-
farkli bir isimle tekrar adama dolandiriliyomus gibi yap. telefona fiyat ver inandiricilik icin pazarlik et. kargoyu teslim al ve parayi odeme
-
Evet delilleri ver sonra msn de kayit tut tekrar musteri ayagina yat fakat bunu yaparken diikat cekme . v 'leri w yap vs. vs. Mail attirmasini sagla kendine .