Dolandırıldım...
-
Savcılığa gittiysen bekle, bir sonuç gelecektir, hemen pes etme. Olmadı bi şekilde o telefonun kime ait olduğunu bulabiliriz belki.
Ama beni üzen ise, kaç sayfalık onlarca post var, bir kısmı geyik ve dalga amaçlı. Tamam bi yanlışlık yapmış olabilir arkadas bu size dalga geçme hakkını vermez. Sözüm ona müridiz diye takılan şahsiyetler, tarikat ruhu ve felsefesi bu değildir, kendinizi bir sorguya çekin. Kendisine dalga geçilsin diye konu açmıyor arkadaşımız, yardım istiyor. Sadece egonuzu tatmin etmek için her konuyu geyiğe çeviren arkadaşlara sesleniyorum, ölçüyü aşmayın, bugun ona yarın size !!
-
sagolsun savcı bey bizi hiç takmadı benim de kafam bozuldu çıktım elimdeki evrakları filan çöpe attım neyse sağlık olsun
zaten adamada ulaşamıyorum gitti bizim mangırlar
-
acikgoz bunu yazdı:
-----------------------------sagolsun savcı bey bizi hiç takmadı benim de kafam bozuldu çıktım elimdeki evrakları filan çöpe attım neyse sağlık olsun
zaten adamada ulaşamıyorum gitti bizim mangırlar
-----------------------------GEÇEN GUN MSN AÇ TI
ÇEVRIM DIŞI YAZDI SEN KIMISN DIE DEDIM N95 ALMAK İSTİORUM ANLADI HERALDE AMAİLK TANIYAMADIM ADRESI TBT DENMI DEDIM SONRA:d ÇAKTIM AKTIM GITMİŞ