Dolar 2.025 Tl Oldu
-
An itibariyle dolar 2 tl yi gecmis hacilar iyice boka saracak durum.Krize mi gircez ne olcak.Borsaci arkadaslar ne zaman duser bu dolar?
-

-
edit:yanlışlik oldu Tnrsk tarafından 27/Ağu/13 22:35 tarihinde düzenlenmiştir
-
diğer konuda da söyledim, fedin çıkış stratejisine piyasalar alışana dek bu böyle devam eder. mb hala faiz yükseltmemek için inat ediyor. döviz satmakla önüne geçemezler..
-
Ben 3 bin tl yi grivne yapacaktim simdi bozduramiyorum parami.Bozdursam 300 tl zarar etcem mk.
u235 tarafından 27/Ağu/13 22:40 tarihinde düzenlenmiştir -
telefon alıcaktım gelecek ay 2 dene, 2.45lerden 2.65 lere yükseldi euro da , kafadan 300 lira farketti la şaka gibi..
MaviGozluDev tarafından 27/Ağu/13 22:39 tarihinde düzenlenmiştir
Edit : diyodum ki euro 2.728 olmuş an itibari ile -
MaviGozluDev bunu yazdı
telefon alıcaktım gelecek ay 2 dene, 2.45lerden 2.65 lere yükseldi euro da , kafadan 300 lira farketti la şaka gibi..
bugün 2.72 te dek çıktı hocam -
önümüzdeki ay flash oyun fabrikasıyım.
-
Lightsaber bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
bugün 2.72 te dek çıktı hocamen son sabah baktıydım, o yorumu yazdıktan sonra bi daha bakayım dediydim ki acı haberi aldım.. bildiğin arada orta karar 1 telefon parası oynattı :d
-
dolar düşmez uzun süre arkadaşlar alacagınız birşey varsa zaman kaybetmeyin alın altına da yatırım yapabilirsiniz altın savaş çıkarsa yükselecektir
-
savaşın habercisi ama daha iyi oluyor böyle savaş bitince doları yine 1.2 tl seviyelerinde görürüz :)