Domuz Etinin Tadı Nasıldır?
-
http://www.enfal.de/soru7.htm
-
Filmlerde falan direk yendiğini görmüştüm.Adam bütün halde kızartmış fırından çıkartıyordu :))
-
Abi fetullahcılara yedirmek lazım domuz etini ztn tarikat ftullah cı kaynıomuş baksana bizim haberimiz yokmuş yılladır:Dsizin mekana fetullachcı takılıosa koy tabi reklam da yaparız burda:d
-
şimdi alpinin yorumlarına bakma domuz domuz etinden ne anlar :D :D :D :D :D (alinmiyon demi alpin saka bak eee saka )
-
DERI HASTALIKLARI
ASIRI BÜYÜME
ZEHIRLI MADDELER
FAZLA MIKTARDA KÜKÜRT
:Daçıklamalr çok piskpat domuz etinde çok yağ vardır yağ yiince kana geçer kana geçince patlar matlar:D görende tüm hastalıklar domuz etinden çıkıo sancak harbi lan aids de aslında domuzlardan geçmiş:D -
olm alpin sen bu işlerle ilgileniyon galiba Pazarlama falan :P Kokainman ile anlaş büyüt işi :) Az kaldı millete satmaa başlıcan tatması beleş sonrası parayla falan die :) Hamburger yapar isteyene satarsınız :)
-
road olm :Dsen forumda tek bana mı cevap veriyosun lan:D bari arkamda ol olm
-
birak zaten ayda yilda bir yaziyom :D oda hep sana denk geliyo msnini ozelime atsana
-
Abi şimdi koko nun hamburgeci ztn etleri benden alıyo ben adamlara 100 kilo danaya 20 kilo domuzda yanında veriyorum:D koko istemio tabi nese bundan sora zorla vercem hatta araya sıkıştırcam:D
-
abi geçen başladık alpinle bu domuz eti işine.müşteriler dioki hamburger bi başka güzel oldu tebrik ederiz falan.
domuz eti rulz abi ... :))
Toplam Hit: 14988 Toplam Mesaj: 80