Domuz Etinin Tadı Nasıldır?
-
apin kardeş domuz yemen sadece seni ilgilendirir ama okuduğum kaynaklar içinde kibuna kuran-ı kerim ded dahildir dinimizde belli başlı hayvanların etleride yasaklanmıştır buna at eti eşşek eti vs... dahildir evet birkere yemekle dinden çıkmassın ama abi birde şöyle düşün zaten dinimizde deminde dediğim gibi 3 veya 4 hayvan yasak at etinin tadı zaten çok kötü eşşekte böyle bi domuz eti lezzetli diye (o da sana göre) yemek olmaz yani bu hayvan pişiyo diye de mikroplar ölücek vücudumuza zarar vermiyecek diye birşey yok (bence) yani abi sonuçta burda leş bok yiyen bir hayvandan bahsediyoz yani tutupta ha bir akbaba kesip yemişsin ba bir domuz kesip yemişsin çünki yedikleri arasında bir fark yok haa pardon var akbaba kendi bokunu yemiyor yani akbaba bile bunu yapmıyor kısacası domuz eti yemek çok büyük bir günah ve insan vücudu içinde çok zehirli ama illa sen yicem diyorsan yine sen bilirsin ...
-
uzatmayın a.q size wcden ulema getiriyoruz yine yaranamıyoruz :D:D
-
otelde yapardı ahcı kokusundan cıldrırdı hiç de güzel görünmezdi ama yabancılar cok iştahlı yiyor.
-
Ya bu sadece benim yorumum domuzlar cam hariç her şeyi yer. Bu yüzden bence yasaklanmış çünkü bizim uyanık türkler bunlara yemek vermez ne bulurlarsa yedirirler onun için ayrıca çok fazlada yavurlar bu domuzlar hem de senede iki kere süper kâr yani. Ayrıca kime sorsam hep önüme bu pislik yediği için yasaklandığı görüşü atılıyor. Ama bu durumda çelişki oluşuyor çünkü tavuk ve tavşanda pisliklerini yer. Benim düşünceme göre artık domuzlar teknolojik çiftliklerde yetişiyo yemekleri veriliyo böyle bir durumda yenmesi sakıncalı olmamalı bu kadar yazıdan sonra ysöyliyim evet domuz eti yedim süper birşey pişman değilim
-
ula bunu biliyonuz mu haywanlar aleminde dişi sini kısmkanmayan tek hayvan oymuş
''küçükken bizim din hocası dediydi'' -
jesus isa demek lan aq, kim sallamış muhammed diye
-
domuza helal diyen öküzdür. Dinen yasaklanmış bir şeyi hangi ulu, yüce ulema yiyin bişi olmaz diyebilme öküzlüğünü gösterebilirki?
-
Domuz disisini kıskanmayan tek hayvandır ve nefissizdir.Domuz eti insanda nefsi bozukLukLara yer acar..
-
domuz etine ye bişey olmaz diyeni s"kiy"m
dinen sen müslümansan ve müslümanım diyosan bişey olmaz yiyebilirsin ve bu mallar gibi düşünenleri s"kiy"m -
domuz eti haramdır kitaptada yazıyor zaten.Bunun üstüne konuşmak boşadır öyledir yada böyledir die zaten..
ben karambole yemişim ama tadını hatırlamıom 4-5 sene falan oluyo..Ha yemiyoz bi eksiklik mi var ,yok, lazım bişide deil zaten en zararlı etler arasında..
Toplam Hit: 16267 Toplam Mesaj: 80