Donanimhaber Kotasiz Mobil İnternet Konusu
-
Altyapılar yetersiz. Sektöre yakın olduğum için biliyorum. Depremde il bazlı telefon kesilmelerini hatırlayın, örnek olsun. Sınırsız olursa hiçbir altyapı şu an kaldıramaz. VDSL için de aynısı geçerli. Yatırım yapacak niyet ve bütçe kimsede yok. Hadi bütçe ayarlanır da acısı fena çıkar onun. Yaparlarsa da sınırsız 2k derler arkadaşın dediği gibi.
-
Ya yemin ediyorum öyle bir kalayladım ki böyle bir kalaylama yok. Cimere yazamıyorum 2 aşamalı kimlik doğrulama diyor. İnternet üzerinden 2 aşamalı kimlik doğrulama yaparmıyorum çünkü çipli kimliğim yok. Ptt'ye gitmem gerekiyormuş orada da git çipli kimlik çıkar der bunlar. Bence bunun için şikayet oluşturalım.
-
@Megalados
https://www.cimer.gov.tr/ adresinden kimlik üzerindeki bilgiler ile göderim yapabiliyorsun. Eski kimlikte oluyor. Seri numarası girerken eski kimlik seçmelisin. Telefona onay kodu geliyor. Sonra istediğin kuruma dilekce yazabiliyorsun.
-
@tarzan oldu hocam sağol pratik bilgi.
-
Megalados bunu yazdı
Ya yemin ediyorum öyle bir kalayladım ki böyle bir kalaylama yok. Cimere yazamıyorum 2 aşamalı kimlik doğrulama diyor. İnternet üzerinden 2 aşamalı kimlik doğrulama yaparmıyorum çünkü çipli kimliğim yok. Ptt'ye gitmem gerekiyormuş orada da git çipli kimlik çıkar der bunlar. Bence bunun için şikayet oluşturalım.
Banka bilgilerinle de 2 aşamalı doğrulama yapabiliyorsun. turkiyegovtr adresinde banka ile doğrulama vb. bir tab olacaktı oradan da yapabilirsin.
-
ontedi bunu yazdıMegalados bunu yazdı
Banka bilgilerinle de 2 aşamalı doğrulama yapabiliyorsun. turkiyegovtr adresinde banka ile doğrulama vb. bir tab olacaktı oradan da yapabilirsin.
Yapamadım hocam. Bahsettiğin İnternet bankacılığı ile girişse onu denedim olmuyor.
-
antichrist bunu yazdı
Altyapılar yetersiz. Sektöre yakın olduğum için biliyorum. Depremde il bazlı telefon kesilmelerini hatırlayın, örnek olsun. Sınırsız olursa hiçbir altyapı şu an kaldıramaz. VDSL için de aynısı geçerli. Yatırım yapacak niyet ve bütçe kimsede yok. Hadi bütçe ayarlanır da acısı fena çıkar onun. Yaparlarsa da sınırsız 2k derler arkadaşın dediği gibi.
var var. dünya kadar paraları var ancak tt özel sektör olduğundan karlılık için masrafları çok kısıyor. min gider max gelir için kırk takla atıyor. yatırıma zorlanmasa yapmıyor.
-
biz isteyelim de...
kendi kendimize engel çıkarmayalım. boşverin karlılığı masrafı onlar düşünsün. onlara kalsa hizmet vermeden her ay 20şer bin yatırın bizim ibanlara derler.
-
hazır bi şablon mesaj var mı?
yapıştırıp geçelim -
Bu olmaz, bu yapilamaz, bu böyle daha olmaz diyenler Turkiye de ev kullanicilari icin AKK li internet vardi.
Daha öncesinde 1 sms icin 2 kontör aliyorlardi, 1.000 dk 5.000 dk konusma gibi birseyle yoktu.
Yapsinlar altyapiyi guclendirsinler ilk zaman pahali olacagi gercek ama sonra rekabet icin fiyati dusurecekler, musteri kapmak icin kampanya yapacaklar.
En azindan halkin böyle birsey istedigini bilmeleri gerekiyor.