Donanimhaber Kotasiz Mobil İnternet Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

Altyapılar yetersiz. Sektöre yakın olduğum için biliyorum. Depremde il bazlı telefon kesilmelerini hatırlayın, örnek olsun. Sınırsız olursa hiçbir altyapı şu an kaldıramaz. VDSL için de aynısı geçerli. Yatırım yapacak niyet ve bütçe kimsede yok. Hadi bütçe ayarlanır da acısı fena çıkar onun. Yaparlarsa da sınırsız 2k derler arkadaşın dediği gibi.

|~_~|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

Ya yemin ediyorum öyle bir kalayladım ki böyle bir kalaylama yok. Cimere yazamıyorum 2 aşamalı kimlik doğrulama diyor. İnternet üzerinden 2 aşamalı kimlik doğrulama yaparmıyorum çünkü çipli kimliğim yok. Ptt'ye gitmem gerekiyormuş orada da git çipli kimlik çıkar der bunlar. Bence bunun için şikayet oluşturalım. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@Megalados

https://www.cimer.gov.tr/ adresinden kimlik üzerindeki bilgiler ile göderim yapabiliyorsun. Eski kimlikte oluyor. Seri numarası girerken eski kimlik seçmelisin. Telefona onay kodu geliyor. Sonra istediğin kuruma dilekce yazabiliyorsun.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek

@tarzan oldu hocam sağol pratik bilgi. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Megalados bunu yazdı

Ya yemin ediyorum öyle bir kalayladım ki böyle bir kalaylama yok. Cimere yazamıyorum 2 aşamalı kimlik doğrulama diyor. İnternet üzerinden 2 aşamalı kimlik doğrulama yaparmıyorum çünkü çipli kimliğim yok. Ptt'ye gitmem gerekiyormuş orada da git çipli kimlik çıkar der bunlar. Bence bunun için şikayet oluşturalım. 

Banka bilgilerinle de 2 aşamalı doğrulama yapabiliyorsun. turkiyegovtr adresinde banka ile doğrulama vb. bir tab olacaktı oradan da yapabilirsin.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megalados
    Megalados's avatar
    Erkek
    ontedi bunu yazdı
    Megalados bunu yazdı

Banka bilgilerinle de 2 aşamalı doğrulama yapabiliyorsun. turkiyegovtr adresinde banka ile doğrulama vb. bir tab olacaktı oradan da yapabilirsin.

Yapamadım hocam. Bahsettiğin İnternet bankacılığı ile girişse onu denedim olmuyor. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanoonline
    kanoonline's avatar
    Erkek
    antichrist bunu yazdı

Altyapılar yetersiz. Sektöre yakın olduğum için biliyorum. Depremde il bazlı telefon kesilmelerini hatırlayın, örnek olsun. Sınırsız olursa hiçbir altyapı şu an kaldıramaz. VDSL için de aynısı geçerli. Yatırım yapacak niyet ve bütçe kimsede yok. Hadi bütçe ayarlanır da acısı fena çıkar onun. Yaparlarsa da sınırsız 2k derler arkadaşın dediği gibi.

var var. dünya kadar paraları var ancak tt özel sektör olduğundan karlılık için masrafları çok kısıyor. min gider max gelir için kırk takla atıyor. yatırıma zorlanmasa yapmıyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

biz isteyelim de...

kendi kendimize engel çıkarmayalım. boşverin karlılığı masrafı onlar düşünsün. onlara kalsa hizmet vermeden her ay 20şer bin yatırın bizim ibanlara derler. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

hazır bi şablon mesaj var mı?

yapıştırıp geçelim

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu olmaz, bu yapilamaz, bu böyle daha olmaz diyenler Turkiye de ev kullanicilari icin AKK li internet vardi.

Daha öncesinde 1 sms icin 2 kontör aliyorlardi, 1.000 dk 5.000 dk konusma gibi birseyle yoktu.

Yapsinlar altyapiyi guclendirsinler ilk zaman pahali olacagi gercek ama sonra rekabet icin fiyati dusurecekler, musteri kapmak icin kampanya yapacaklar.

En azindan halkin böyle birsey istedigini bilmeleri gerekiyor.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 7243 Toplam Mesaj: 55
kotasiz internet kotasiz mobil internet donanimhaber