Donanimhaber Kotasiz Mobil İnternet Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    antichrist bunu yazdı

Altyapılar yetersiz. Sektöre yakın olduğum için biliyorum. Depremde il bazlı telefon kesilmelerini hatırlayın, örnek olsun. Sınırsız olursa hiçbir altyapı şu an kaldıramaz. VDSL için de aynısı geçerli. Yatırım yapacak niyet ve bütçe kimsede yok. Hadi bütçe ayarlanır da acısı fena çıkar onun. Yaparlarsa da sınırsız 2k derler arkadaşın dediği gibi.

devletin bok yemesi. avrupadan pahalı internet parası verip, çok kötü hizmet alıyorsun. devlet sen napıyorsun demiyor.

senelerdir sınrsız bin mbit internet kullanıyorum, güncel fiyatı 673tl. fiber internet. şimdi telekoma baktım aynı internet bin tl.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bence kotasızdan ziyade kotaların arttırılmasına ve uygulama bazlı sınırsıza dair istek yapılsa daha doğru olur. Çünkü şuan boşuna kürek çekiliyor. Operatörler yarın alın size kotasız internet deyip yüksek fiyattan satacak yine alamayıp mecburen kotalı paket alacağız.

Mesala Arap ülkelerinde bildiğim kadarıyla öyle. 100-200 GB kotalı paketler var. Bizde ise hala taşak geçer gibi 1 GB kota falan satılıyor. Günümüz telefonları o 1 GB'ı sadece hava durumu güncellemesinde harcıyor. Ayrıca Instagram, Netflix, Whatsapp, Telegram, Tiktok vs vs gibi bilindik uygulamaların kullanımlarıda sınırsız olmalı. Zaten telefonda en çok kota harcayan uygulamalar bunlar.

mkyb tarafından 29/Ağu/24 14:16 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    antichrist bunu yazdı

Altyapılar yetersiz. Sektöre yakın olduğum için biliyorum. Depremde il bazlı telefon kesilmelerini hatırlayın, örnek olsun. Sınırsız olursa hiçbir altyapı şu an kaldıramaz. VDSL için de aynısı geçerli. Yatırım yapacak niyet ve bütçe kimsede yok. Hadi bütçe ayarlanır da acısı fena çıkar onun. Yaparlarsa da sınırsız 2k derler arkadaşın dediği gibi.

En basitinden merkezden uzak koylarda tatil yapmaya gidenler bilir internet çok yavaştır çünkü tek baza bir sürü kişi yüklenir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkstar
    turkstar's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    antichrist bunu yazdı

En basitinden merkezden uzak koylarda tatil yapmaya gidenler bilir internet çok yavaştır çünkü tek baza bir sürü kişi yüklenir

kesinlikle su an 1 mbbit alıyorum sahil tatıl yerınde

sağlik ve zaman kıymeti çok önemlidir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Akn zırvasını da böyle kaldırmıştık. Hatta öyle bir gazlanıp kaldırmışlardı ki mobil internetten de kalkmıştı. 10gb 4g sonrası 128kbpsye düşen mobil sınırsızlar tam sınırsıza döndü. Geçmişten kalanlar hâlâ kullanıyor. 

Verim de gayet güzel. Biraz yavaşlar hızlar ping çıkar ama keyfi, tadından yenmez. 

100gb bireysel kullanıcıya kaça veriyorlar bilmiyorum ama tt kurumsal aboneliğinde %79 indirim vermişlerdi şirkete. 

Aylık 150 liraya 100gb + 1200 dk her yöne + 1000 sms + tt yönüne sınırsız dakika kullanılabiliyor şuan mesela. Güncel değil tabii 6 ay öncenin taahhütlü fiyatı. 

İmkansız değil, başarmaya çalışalım. Üşenmeyin. Yazın her yerden. 

Cimer, btk, change org, ekşi, ne varsa. 

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

turkcell de 100 gb internetim var. 

45 gb her yone

55 gb ise face,insta,youtube a gidiyor.

45 gb her yone bittiğinde de 55 gb interneti kullanamiyorsun.

gecen gece 45 gb bitti. hemde 18 gunde :) nasil basardigimi bilmiyorum inanin hic...

kullanimi inceledigimizde gece 01:30 da 600mb 02:45 de de 700 mb internet kullanmisim ki evde wi-fi var...

bagris cigris ama cozum yok...

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

45 gb her yone

gecen gece 45 gb bitti. hemde 18 gunde :) nasil basardigimi bilmiyorum inanin hic...

kullanimi inceledigimizde gece 01:30 da 600mb 02:45 de de 700 mb internet kullanmisim ki evde wi-fi var...

Turkcell interneti ile galiba Bulgaristan'dan bir şirketin mobil internet karşılaştırmasını yapmıştı Twitter'da bir eleman.

Örneğin Bulgaristanda 4 sezon izlerken, Turkcell interneti ile 2.5 sezon mu ne izleyebiliyordun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    ayd bunu yazdı
    Freak bunu yazdı

45 gb her yone

Turkcell interneti ile galiba Bulgaristan'dan bir şirketin mobil internet karşılaştırmasını yapmıştı Twitter'da bir eleman.

Örneğin Bulgaristanda 4 sezon izlerken, Turkcell interneti ile 2.5 sezon mu ne izleyebiliyordun.

İzlesem bir şey tamam :) ofiste ve evde sürekli wi-fi

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

alamanyadayım sınırsız mobil internet 15 mb hız sınırı ile 19,99 euro.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Olay sadece sınırsız internet değil fahiş fiyatlar

400 gibi fiyatlardan bahsediliyor 2024 yılında nerdeyse temel ihtiyaç olarak görülen dk ve internet bu kadar pahalı olmamalı

Yazan adam haklı kardeşim niye devretmiyor. Ben o ay 20 gb internet aldım ve parasını verdim neden o ay kullanmazsam yok olup gidiyor firmaya kar olarak kalıyor parasını verdim

Edit: Ek olarak 1kb bile data kullansan 100kb sayıyordu gibi bir muhabbet var o neden var

Gelen giden data neden çift yönlü olarak kotadan düşüyor.

TheAvenqer tarafından 04/Eyl/24 09:25 tarihinde düzenlenmiştir

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
Toplam Hit: 7260 Toplam Mesaj: 55
kotasiz internet kotasiz mobil internet donanimhaber