Donanimhaber Kotasiz Mobil İnternet Konusu
-
antichrist bunu yazdı
Altyapılar yetersiz. Sektöre yakın olduğum için biliyorum. Depremde il bazlı telefon kesilmelerini hatırlayın, örnek olsun. Sınırsız olursa hiçbir altyapı şu an kaldıramaz. VDSL için de aynısı geçerli. Yatırım yapacak niyet ve bütçe kimsede yok. Hadi bütçe ayarlanır da acısı fena çıkar onun. Yaparlarsa da sınırsız 2k derler arkadaşın dediği gibi.
devletin bok yemesi. avrupadan pahalı internet parası verip, çok kötü hizmet alıyorsun. devlet sen napıyorsun demiyor.
senelerdir sınrsız bin mbit internet kullanıyorum, güncel fiyatı 673tl. fiber internet. şimdi telekoma baktım aynı internet bin tl.
-
Bence kotasızdan ziyade kotaların arttırılmasına ve uygulama bazlı sınırsıza dair istek yapılsa daha doğru olur. Çünkü şuan boşuna kürek çekiliyor. Operatörler yarın alın size kotasız internet deyip yüksek fiyattan satacak yine alamayıp mecburen kotalı paket alacağız.
Mesala Arap ülkelerinde bildiğim kadarıyla öyle. 100-200 GB kotalı paketler var. Bizde ise hala taşak geçer gibi 1 GB kota falan satılıyor. Günümüz telefonları o 1 GB'ı sadece hava durumu güncellemesinde harcıyor. Ayrıca Instagram, Netflix, Whatsapp, Telegram, Tiktok vs vs gibi bilindik uygulamaların kullanımlarıda sınırsız olmalı. Zaten telefonda en çok kota harcayan uygulamalar bunlar.
mkyb tarafından 29/Ağu/24 14:16 tarihinde düzenlenmiştir -
antichrist bunu yazdı
Altyapılar yetersiz. Sektöre yakın olduğum için biliyorum. Depremde il bazlı telefon kesilmelerini hatırlayın, örnek olsun. Sınırsız olursa hiçbir altyapı şu an kaldıramaz. VDSL için de aynısı geçerli. Yatırım yapacak niyet ve bütçe kimsede yok. Hadi bütçe ayarlanır da acısı fena çıkar onun. Yaparlarsa da sınırsız 2k derler arkadaşın dediği gibi.
En basitinden merkezden uzak koylarda tatil yapmaya gidenler bilir internet çok yavaştır çünkü tek baza bir sürü kişi yüklenir
-
DJ_Alper bunu yazdıantichrist bunu yazdı
En basitinden merkezden uzak koylarda tatil yapmaya gidenler bilir internet çok yavaştır çünkü tek baza bir sürü kişi yüklenir
kesinlikle su an 1 mbbit alıyorum sahil tatıl yerınde
-
Akn zırvasını da böyle kaldırmıştık. Hatta öyle bir gazlanıp kaldırmışlardı ki mobil internetten de kalkmıştı. 10gb 4g sonrası 128kbpsye düşen mobil sınırsızlar tam sınırsıza döndü. Geçmişten kalanlar hâlâ kullanıyor.
Verim de gayet güzel. Biraz yavaşlar hızlar ping çıkar ama keyfi, tadından yenmez.
100gb bireysel kullanıcıya kaça veriyorlar bilmiyorum ama tt kurumsal aboneliğinde %79 indirim vermişlerdi şirkete.
Aylık 150 liraya 100gb + 1200 dk her yöne + 1000 sms + tt yönüne sınırsız dakika kullanılabiliyor şuan mesela. Güncel değil tabii 6 ay öncenin taahhütlü fiyatı.
İmkansız değil, başarmaya çalışalım. Üşenmeyin. Yazın her yerden.
Cimer, btk, change org, ekşi, ne varsa.
-
turkcell de 100 gb internetim var.
45 gb her yone
55 gb ise face,insta,youtube a gidiyor.
45 gb her yone bittiğinde de 55 gb interneti kullanamiyorsun.
gecen gece 45 gb bitti. hemde 18 gunde :) nasil basardigimi bilmiyorum inanin hic...
kullanimi inceledigimizde gece 01:30 da 600mb 02:45 de de 700 mb internet kullanmisim ki evde wi-fi var...
bagris cigris ama cozum yok...
-
Freak bunu yazdı
45 gb her yone
gecen gece 45 gb bitti. hemde 18 gunde :) nasil basardigimi bilmiyorum inanin hic...
kullanimi inceledigimizde gece 01:30 da 600mb 02:45 de de 700 mb internet kullanmisim ki evde wi-fi var...
Turkcell interneti ile galiba Bulgaristan'dan bir şirketin mobil internet karşılaştırmasını yapmıştı Twitter'da bir eleman.
Örneğin Bulgaristanda 4 sezon izlerken, Turkcell interneti ile 2.5 sezon mu ne izleyebiliyordun.
-
ayd bunu yazdıFreak bunu yazdı
45 gb her yone
Turkcell interneti ile galiba Bulgaristan'dan bir şirketin mobil internet karşılaştırmasını yapmıştı Twitter'da bir eleman.
Örneğin Bulgaristanda 4 sezon izlerken, Turkcell interneti ile 2.5 sezon mu ne izleyebiliyordun.
İzlesem bir şey tamam :) ofiste ve evde sürekli wi-fi
-
alamanyadayım sınırsız mobil internet 15 mb hız sınırı ile 19,99 euro.
-
Olay sadece sınırsız internet değil fahiş fiyatlar
400 gibi fiyatlardan bahsediliyor 2024 yılında nerdeyse temel ihtiyaç olarak görülen dk ve internet bu kadar pahalı olmamalı
Yazan adam haklı kardeşim niye devretmiyor. Ben o ay 20 gb internet aldım ve parasını verdim neden o ay kullanmazsam yok olup gidiyor firmaya kar olarak kalıyor parasını verdim
Edit: Ek olarak 1kb bile data kullansan 100kb sayıyordu gibi bir muhabbet var o neden var
Gelen giden data neden çift yönlü olarak kotadan düşüyor.
TheAvenqer tarafından 04/Eyl/24 09:25 tarihinde düzenlenmiştir