folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dota 2 Mi Legue Of Legends Mi

Dota 2 Mi Legue Of Legends Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

Beyler gecen nette surflerken mıllet yazmıs dota 2 de dota 2.Neyse baktım steamden para ıle satın alınmıyor çekılısle alınıyormus.Katıldım çekılıse 2 hafta sonra geldı oyun basladım oynamaya begendım.Gecen net cafede arkadaslarla cod 4 kapısıyorduk.Baktım cogu kısı dota 2 ye benzer oyun oynuyor.Baktım league of legend mıs.O bıraz daha ıyı geldı bana elımde de oyunun beta turkce kodu war.

Bundan sonra ne oynayım dota 2 mı yoksa lol mu!!!!!!!!!!!!!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lol türkçe beta bitti. yeni üyelik açarsan free.

tamamen senin tercihin hocam böyle soru mu olur? hangisini beğendiysen onu oyna

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

ben 2 sınıde bılmıyorum tam olarak belkı bılmedıgım ozellıkler wardır onun ıcın sordum hangısı tavsıyebedersenız.Ben bu gıbı oyunların tutkunu deılım fps hastasıyım zaten oyle cod tf2 oynarım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

yeni nesil moba oyunları lol hon vs

eski nesil dota dota 2 three corridors fln oynar.

genelde 15-16 yaş'a hitap ediyor hon ve lol oynanabilirlik açısından.

hatta hon lol vs. moba olarakta kabul edilmez direk dota clone olarak kabul edilirler.

"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

yanı ne yapayım dota 2 ye dewam mı edeyım boyle zevkle oynayabılecegım oyun oynamak ıstıyorum zaten.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lol hon zaten dota dan çıkma.

bence dotadan şaşma derim.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek

Böyle oyunlara yeni başlayacaksan lol oyna derim, dota biraz daha karışık gelebilir. Ama dotaya alışırsan adam gibi de takım bulursan yemede yanında yat yani

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

dotada herşey para olmuş ya. lol candır.

since 2005 // tbt
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

tamam bır dota ya dewam ederım ama adam akıllı turk oyuncular yok yanı turklerle bu gıbı oyunları oynamak ıyı olur zaten cogu kısı parasızlardan oynuyor.Dota da kımse yok turk adam akıllı sorayım oyunun ıncelıklerını ogret dıye

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

lol dotadan çok farklı, hon gibi değildir. bilmiyorum oynamadan yorum yapmışsınız.

nedir bu farklılıklar?

mastery ağacı

rune sayfası

skinler

artı olarak 2 spell

IP sistemi

ranked maçlar

şimdi bunlara göre lol diğer oyunlardan çok farklıdır. kendi içersinde level sistemi vardır. her level alışınızda mastery ağacına bir puan ekleyebilirsiniz. 

bir de rune sayfası vardır. burası da yine oynayacağınız karaktere göre, kendiniz nasıl istiyorsanız statları geliştirebileceğiniz yerdir.

yani karşınıza çıkan bi karakterin tam olarak nasıl statlarına puan verdiğini, oynama tarzını kestirmeniz çok zor. 

yani karşınıza çıkan bir şaman karakterinin statları her zaman değişiklik gösterecektir. bu da çoklu bir oynayış tarzı getirmektedir.

ayrıca +2 spell eklenince oldukça farklı kombinasyonlar, planlar oyun metaları çıkıyor.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

lol biraz daha oyuncu dostudur. anlaması kavraması dotaya göre kat kat kolaydır oyüzden yeni başlayan biri için ideal olarak düşünüyorum. 

Toplam Hit: 5315 Toplam Mesaj: 45