folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dota 2 Mi Legue Of Legends Mi

Dota 2 Mi Legue Of Legends Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Dota 2 gerçekten güzeldir. LOL de herşey para olmuş bence. LOL de oyuna etki edecek itemları parayla alabiliyorsun diye biliyorum.

Fakat Dota 2, ücretsiz olarak yayınlanacağından, Valve en azından getirisi olması açısından kahramanların üzerine giydirebileceğiniz bazı itemlar satıyor. Bu itemlar sadece dış görnüşü değiştiriyor. Asla oyun içine etkisi olmuyor. Bu saflığı yüzünden, grafikleri yüzünden, Steam üzerinde olmasından, oyun mantığının çok şeye dayanıp gerçekten zor öğrenilen bir oyun olmasından dolayı, ben kesinlikle Dota 2 yi seçerdim. LOL'ün de ciddi bir oyun olup bir çok oyuncusu olmasına karşı, bana oynanabilirliği, çocukcu görüntüsü, ve oynadıkça açılan itemler, satılan itemlar gibi gerekçelerle hiç oynamayı düşünmüyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek
    LizardKing bunu yazdı

lol dotadan çok farklı, hon gibi değildir. bilmiyorum oynamadan yorum yapmışsınız.

nedir bu farklılıklar?

mastery ağacı

rune sayfası

skinler

artı olarak 2 spell

IP sistemi

ranked maçlar

şimdi bunlara göre lol diğer oyunlardan çok farklıdır. kendi içersinde level sistemi vardır. her level alışınızda mastery ağacına bir puan ekleyebilirsiniz. 

bir de rune sayfası vardır. burası da yine oynayacağınız karaktere göre, kendiniz nasıl istiyorsanız statları geliştirebileceğiniz yerdir.

yani karşınıza çıkan bi karakterin tam olarak nasıl statlarına puan verdiğini, oynama tarzını kestirmeniz çok zor. 

yani karşınıza çıkan bir şaman karakterinin statları her zaman değişiklik gösterecektir. bu da çoklu bir oynayış tarzı getirmektedir.

ayrıca +2 spell eklenince oldukça farklı kombinasyonlar, planlar oyun metaları çıkıyor.

bir sey sorcam sımdı dota da bır suru karakter var hepsını sec sec 0 karakter envanter yok bır sey yok.Lol de tek karakter mı oluyor.Ben bır tane sectım vur okla vur.Hatta sevdımda karakterı bolgeye ok atıyor mıllet buyu muyu yapamıyor ama tf2 dekı spy gıbı arkamdan gelıyorlar :D lolda tek karakter mı war

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı

Dota 2 gerçekten güzeldir. LOL de herşey para olmuş bence. LOL de oyuna etki edecek itemları parayla alabiliyorsun diye biliyorum.

Fakat Dota 2, ücretsiz olarak yayınlanacağından, Valve en azından getirisi olması açısından kahramanların üzerine giydirebileceğiniz bazı itemlar satıyor. Bu itemlar sadece dış görnüşü değiştiriyor. Asla oyun içine etkisi olmuyor. Bu saflığı yüzünden, grafikleri yüzünden, Steam üzerinde olmasından, oyun mantığının çok şeye dayanıp gerçekten zor öğrenilen bir oyun olmasından dolayı, ben kesinlikle Dota 2 yi seçerdim. LOL'ün de ciddi bir oyun olup bir çok oyuncusu olmasına karşı, bana oynanabilirliği, çocukcu görüntüsü, ve oynadıkça açılan itemler, satılan itemlar gibi gerekçelerle hiç oynamayı düşünmüyorum.

lolde oyuna etki eden hiç bir şeyi parayla alamıyorsun. sadece parayla alabildigin şeyler skinler(şampiyon kostümleri) ve exp,ip boost(2katı exp ve ip) bunların kesinlikle oyunda herhangi bir etkisi yok skin sadece görünümü değiştir.onun haricinde oyuna etki eden runeler ip yani oyun parasıyla alınıyor.  yani adam 2 katı exp alıp senden hızlı kassada bunu seni etkilemez çünkü matchmaking sisteminde kendi levellarınla eşleştiriliyorsun. lolde parayla alabildigin şeyler sadeec zamandan kazandırıyor. kaldıki şampiyonları parayla açtıktan sonra zevk alamazsın. 

üstteki mesaja yanıt olarakta  loldede 103 tane falan şampiyon yani karakter var. her maçta istedigin birini seçebiliyorsun.

her hafta farklı 10 tane free şampiyon olur onun haricinde oynadıkca ip kazanırsın. kazandıgın ip lerle şampiyon alırsın ve açık şampiyon sayını arttırarak istedigini seçebilirsin.

FCN tarafından 12/Eyl/12 12:14 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

way be ıkısınınde cok ozellıgı warmıs ama ben para mara wermek ıstemıyorum bır sey almak ıcın dota 2 satılısa cıkarsa 30 dolar olabılır cunku magasına baktıgımda davet keyı 30 dolardı.Neyse ama her 2 oyunda tek karakter secıp onun uzerınden dewam edılebılıyor mu  yoksa her macta karakterler sıfırlanıp secıme mı gosterılıyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    madman9 bunu yazdı

way be ıkısınınde cok ozellıgı warmıs ama ben para mara wermek ıstemıyorum bır sey almak ıcın dota 2 satılısa cıkarsa 30 dolar olabılır cunku magasına baktıgımda davet keyı 30 dolardı.Neyse ama her 2 oyunda tek karakter secıp onun uzerınden dewam edılebılıyor mu  yoksa her macta karakterler sıfırlanıp secıme mı gosterılıyor.

bu tarz oyunlarda her maç yeni karakter seçersin,sıfırdan itemler dizersin maç bitene kadar max levela ulasırsın kazanırsın veya kaybedersin.

sonraki maç aynı döngü baştan başlar. bu arada lol tamamen free2play

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hiç hayatında moba oynamadıysan dotaya bulaşma 1 seneden önce nooblugunu atamazsın çok karısık ve prosu fazla bir oyun haşamat ederler 

lol başla sen kolay oyun

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hapymy707
    hapymy707's avatar
    Erkek

lol oyna ama türkçe beta kapandı

yorum yoh
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

bende beta kodu war ama kapandı dıyorlar lol denerım ama dotayı da sılmem cekılısten kazanmısız oynamamaklık ayıp olur.1-2 dk ya tekrar cewap yazarım susuncemı soylemek ıcın.Ama Valvenın VAC koruması war lol de nasıl bır koruması var yanı hack cıler hılecıler falan var mıdır kı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek

sen dota 2 oynamaya başla bir kaç sene sonra burdakilere teşekkür edersin.

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

onu oynamaya basladım 2 mac attım ama yenıldık :D ben hıc taktık maktık kurmadan hucummmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!! dıye dalıyorum ama yanıma adamları alarak.

Toplam Hit: 5318 Toplam Mesaj: 45