folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dota 2 Mi Legue Of Legends Mi

Dota 2 Mi Legue Of Legends Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

tamam lol de mac attım hıc begenmedım dogrusu hileciler vardı mıllet bırbırıne sovup sovup oynuyordu.Bu ne la dakka bası oluyorum.Dota da 6 dakıka sonra oluyorum barı o ıı bır sey :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

dota 2

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek
    canerator bunu yazdı

dota 2

wallahı haklısın  arkadas dota 2 ıyı ya ben hackcılerle oynamam neyse bana tavsıye weren ve oyunu az buz ogrenmemı saglayan tum tbt uyelerıne sonsuz tesekkurlerımı ıletıyorum.Hadı saolun ben dotadayım.Ha bu arada eger dota 2 oynayan varsa BlackViking[TR] den ekleyebilirler.Birlikte oynayabiliriz..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

püü pis hileciler  lolü oynayamadıysan dota2 yi nasıl oynuyorsun cidden merak etmedim değil :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

hayır abı hılecıler var bırde full kufur edıyorlar ayıp be dedım neyse dota yı az buz oynuyorum ama her sey sabırla halledılır ne yapalım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    SpArK bunu yazdı

Dota 2 gerçekten güzeldir. LOL de herşey para olmuş bence. LOL de oyuna etki edecek itemları parayla alabiliyorsun diye biliyorum.

Fakat Dota 2, ücretsiz olarak yayınlanacağından, Valve en azından getirisi olması açısından kahramanların üzerine giydirebileceğiniz bazı itemlar satıyor. Bu itemlar sadece dış görnüşü değiştiriyor. Asla oyun içine etkisi olmuyor. Bu saflığı yüzünden, grafikleri yüzünden, Steam üzerinde olmasından, oyun mantığının çok şeye dayanıp gerçekten zor öğrenilen bir oyun olmasından dolayı, ben kesinlikle Dota 2 yi seçerdim. LOL'ün de ciddi bir oyun olup bir çok oyuncusu olmasına karşı, bana oynanabilirliği, çocukcu görüntüsü, ve oynadıkça açılan itemler, satılan itemlar gibi gerekçelerle hiç oynamayı düşünmüyorum.

Hocam tam tersine lol de para ile puanlar ile oyuna etki eden rune denen itemları alamıyorsun, skin ve champion alabiliyorsun.Skin in oyuna bir ekstra katkısı yok görüntü dışında. Championları da zaten oynayarak kazandığın puanlar ile açabiliyorsun.

since 2005 // tbt
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

hocam tamam guzelde ben basladım dıyelım mıllet esıt deıl dakka bası olmem an meselesı dota da herkes esıt baslıyor ogrenmem hızlı oluyor hadı hayırlsıı benımle oynamak ısteyen warsa BlackViking[TR] den ekleyebilir steamden

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

dota 2 tabii ki de abi, soru mu bu?

ekleyin steamdan, x3uqm4 olarak aratıp :)

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ha bid3 para v3rm3yi düşün b3nc3

şimdi s3n gidp 30 dolar v3rirs3n oyuna hil3 açamazsın y3m3z

ama gidip b3l3ş oyun oynarsn hil3 açanda olur oyundan çıkanda

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

eski bir dota oyuncusu olarak lol oynuyorum memnunum dediğin gibi hile yapılamaz oyunda çok zor server based oyun olduğundan yaptığın anda hemen fark edilir oyunun zevkli lvl 20den sonra çıkıyor 20den önce herkes lay lay lom çünkü şu an 28im bende gayet zevkli her akşam arkadaşlarla 3-5 oyun oynamazsam gece rahat uyuyamıyorum ayrıca arkadaşların dediği gibi " pay to win " oyun değildir. ben kuruş para harcamadığım halde parayla skin alanları ağlatabiliyorum çok rahat oyunun kaderini değiştirecek şeyler paralı denmiş. katılmıyorum.  dediğim gibi kuruş para ödemedim ama ödeyenler benimle oynamaktan çok pişman

ek olarak ; herşeye eşit değil demişsin; sanırım sen custom game mod u kullanıyosun  play dedikten sonra üstteki seçenekleri seç sadece, bu seçenek senin lvl ve win sayına bakarak senin seviyendeki oyuncularla otomatik olarak eşleştirir seni. 

ek 2 ; dk başı ölmen gibi problem varsa zaten girip milletin oyununu rezil etme hoca dota 2 oyna sen. 

Sharp tarafından 12/Eyl/12 15:14 tarihinde düzenlenmiştir

www.yesilgrow.com - Growshop
Toplam Hit: 5319 Toplam Mesaj: 45