folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dota 2 Mi Legue Of Legends Mi

Dota 2 Mi Legue Of Legends Mi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    Allura bunu yazdı

yeni nesil moba oyunları lol hon vs

eski nesil dota dota 2 three corridors fln oynar.

genelde 15-16 yaş'a hitap ediyor hon ve lol oynanabilirlik açısından.

hatta hon lol vs. moba olarakta kabul edilmez direk dota clone olarak kabul edilirler.

hon 15-16 yaşa hitap ediyor? k.bakmada burda sana '' bi siktir '' demek istiyorum. bende dotadan geçtim oraya mh li mi oynıcaktık oyunu ? ayrıca grafik acısından oynanabilirlik acısından her türlü dotaya çakar. Dota2 yi oynamadım ona lafım yok.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Uzun yıllar dota oynadıktan sonra sırf meraktan lol indirmiştim o zamanlar lol daha betaydı.

Gerçekten çok zevkli gelmişti, oyuna başladıktan sonra dotayı açmak gelmedi içimden devamlı lol oynadım. Fakat gel görki Oyun yayılmaya başladıktan ve milyonlarca üyesi olduktan sonra kalite olarak çok düştü eskisi gibi zevkli gelmiyor artık bana.

Dota kopyası gibi gözükebilir lol ama dotaya katkı vermiş bir çok kişi lol ekibinde bulunmuştur.

Bana kalırsa moba tarzı oyunalr moda olduktan sonra hiçbirinin oyannabilirliği kalmadı eskisi gibi zevkli geçmiyor artık oyunlar.

Tabi sen ilk defa başlayacağın için sana pek sorun olmaz bu. Benim tavsiyem dota oyna. Hatta host ol oyunun kontrolu seni,n elinde olsun oyunu bok edenler banla bleki ozaman çekişmeli güzel maçlar oynayabilirsin.

dediğini yapabilirim aslında sey dusunuyorum tbt steam grubu acıp herkesle eger olanlar varsa dota 2 ya da baska oyunlar oynamak.Dun benı tbt den 2 kısı ekledı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

şu adam için gene oynanır LOL :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

ben yine dota oynarım ıyıkı de para ile satın alınamıyor

Toplam Hit: 4856 Toplam Mesaj: 45