Dota 2 Oynayalım ?
-
benim nick:: availeble.mr.x
dota 1'den beri oynarım ama team olarak pek oynamadım ekleyin adam eksik olursa oynarım her türlü
-
manhyak bunu yazdı
hocam hangısı eksıkse yaz benı oynarım
-
ekledik birbirimizi oynadık 2 oyun güzel oldu. devamı gelir. steam idleri verdik beyler ekleyin ekledikten sonra da tbt diye belirtirseniz hoş olur
-
herne kadar bu oyunda pek iyi olmasamda karşı takımı görmeden rolleri yazmak pek doğru değil gibi illa jungle veya offlane olacak die birşey yok nasılısa
arada kafa güzel şekilde visage oynarım :) steam id sem1h14
-
yaz supporta beni ekliyim sende zaten. noobluk yapabilirim :(
-
Bende varim beyler. Neye gerek varsa onu oynarim. Steamde eklebilirsiniz. Username: n3do1
Yalniz ekleyince tahribattan oldugunuzu soyleyin bir zahmet.. :)) -
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N_iPZB3SGMY
AEPIOUFEIAUFYIUEAYIUFYAEIUFYIUEYIFUEAYIUFYIAEYFIEYAYEFIAEUYFIAEUEAYF
krypt tarafından 19/Eki/13 14:31 tarihinde düzenlenmiştir
Söyleyecek söz bulamadım. -
KrypT bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N_iPZB3SGMY
AEPIOUFEIAUFYIUEAYIUFYAEIUFYIUEYIFUEAYIUFYIAEYFIEYAYEFIAEUYFIAEUEAYF
Söyleyecek söz bulamadım.abi bunu denemek lazım ya :D
-
carru junglw solo muhabbetini ilk kez duydum
pro adam görev adamıdr heryerde oynar gerekirse supportla ormana girer gerekirse mid 3 kasar
ne iş yaparsın dediklerinde her işi yaparım diyendir pro
-
Allura bunu yazdı
carru junglw solo muhabbetini ilk kez duydum
pro adam görev adamıdr heryerde oynar gerekirse supportla ormana girer gerekirse mid 3 kasar
ne iş yaparsın dediklerinde her işi yaparım diyendir pro
Pro? Asırlar önce waxxi'de pro falan derlerdi. O pro mu? Yoksa pro demek profesyonel oyuncu demek. Genellikle sponsorları olan bir takıma mensup, uluslararası turnuvalarda oynayan adamlardır. Ve turnuva takımlarında her daim iş bölümü vardır. Avrupa'nın en iyi carrysi ile en iyi supportunun aynı adam seçildiğine daha hiç rastlamadım. Kuzenim profesyonel bir oyuncu ve Avrupa'nın en iyi supportları arasında gösteriliyordu. Birlikte oyuna girdiğimizde çok rahat carryleyip ortalığın amına koyarken profesyonel maçlarda yetersiz kalıyordu. O yüzden, noob olmamanız profesyonel olduğunuzu göstermiyor. Eminim bir çoğunuzun profesyonel takımlar ve oyuncularının nasıl oynadığı hakkında bir fikriniz bile yok. Ağzım açık, hayretle spar maçlarını izlediğimi bilirim.
Ha ben de yetersiz oynuyorum carry'leri mesela. Ama yanıma sağlam bir carry verin, öyle bir babysitlerimki adam allah olur.
krypt tarafından 19/Eki/13 20:17 tarihinde düzenlenmiştir