folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dota 2 Oynayalım ?

Dota 2 Oynayalım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

support gelirim

Freedoom is not free.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

bilmiyorum ben bu oyunu oynarken sponsor formula 1 arabalarının üzerindeki şeylerden ibaretti, en iyi oyun fallout flndı hala öle gerçi

three corridors ondan sonra dday judge ondan sonra dota ik mağa stili diye gitti sonra taklitler geldi işte lol hon diye

bu oyunun atası üç koridor oldugundan o zamanlarda 10 hero 5 item vardı zaten amaç hackNslash gibiydi biraz sponsor olunacak bir durum yoktu o nesil zaten hiç anlamadan dday'e geçti oradan dota'ya kanalize oldu

şimdi carry oynarım support oynarım ne demek diye sordum çünkü three corridorstan bugune gelen wc3 oyuncularının hepsi bütün herolarla iyi bir şekilde oynar heroların hikayelerini single player modlarına kadar hangi ırktan kaç odun altın'a alındıklarını bilir

neyse nesil adapte olamadı tabi moba türüne bir anda lol hon kafaları karıştırdı carry support gibi taktiksel şeylere sokmuş

oyun bu neticede ben çok iyi support yaparım uçururum takımı gibi şeyler gidip korelilerle oynamıyorsanız gereksiz karşıya göre pick yap oyna işte lol

Allura tarafından 19/Eki/13 20:27 tarihinde düzenlenmiştir

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Karşıya göre pick yap diyorsun ama carry, support, tank diye ayırmaya gerek yok diyorsun? Amk bütün moba oyunlarda pub gamelerde pick yapılırken en az 3 carry oluyor. Ondan sonra birbirlerine noob senin yüzünden yenildik diyorlar. Herolar seçilirken uyulması gereken bir denge vardır, bu üç aşağı beş yukarı aynıdır özel durumlar dışında. Bunları geçtim cm'de ne yapacaksın?

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

kvasir tarafından 19/Eki/13 20:48 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Sen eğlenmek için napıyorsun abi? Dünyayı mı kurtarıyorsun?

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

prolar her rolu her heroyu iyi oynarmış asdhahsgdahsmda

yanlız bu oyunu herkez cıktıgından beri oynuyor amk

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    KAAMOS bunu yazdı

prolar her rolu her heroyu iyi oynarmış asdhahsgdahsmda

yanlız bu oyunu herkez cıktıgından beri oynuyor amk

ilk çıktığından beri oynuyor ama adama sponsor dediğinde hala formula 1 diyor. sanki kaç altına alındığını bilmek oyun bilgisine bir katkı sağlıyormuş gibi. :D bu elitist tavırlar eskisi kadar yaygın değil ama arada bir görmek de fena olmuyor hani. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

LoL seviyoz bi agaa :D Gelin takılak :D Süper trollük yapıyoz :D 5 adc 10 dakkada oyun bitiriyoz :P

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Tadını çıkarın birkaç gün daha crazyfrog ve VOLVO amına koydu oyunun gelecek olan patchi ile.

@Allura AŞSDKGASDLGKASDGASD

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Pazartesi günkü patchi diyorsan ben çok beğendim abi. İyice kompetetif olacak oyun. Her oyun gördüğümüz klişeler bitecek (ya da azalacak). Özellikle ormana gelen nerflere bayıldım ya. Jungle kasmayı nc kesmekten ibaret sanan gavatların her oyunun anasını sikmesine şahit olmayacağız artık.

krypt tarafından 20/Eki/13 01:36 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
Toplam Hit: 4078 Toplam Mesaj: 35