Dota 2 Oynayalım ?
-
KrypT bunu yazdı
Pazartesi günkü patchi diyorsan ben çok beğendim abi. İyice kompetetif olacak oyun. Her oyun gördüğümüz klişeler bitecek (ya da azalacak). Özellikle ormana gelen nerflere bayıldım ya. Jungle kasmayı nc kesmekten ibaret sanan gavatların her oyunun anasını sikmesine şahit olmayacağız artık.
Evet NC nerfi güzel fakat herolar ile çok oynamışlar zaten OP olan çok picklenen heroları iyice abartmışlar ben beklerdim ki kimsenin random atmadan asla almadığı heroları bir düzeltsinler herşey oynansın. Mesela skywrath CD olmadan ulti atabilecek ard arda. Mana fazla istiyor ama ona da çözüm bulunur. =|
Skywrath Mage
- Int growth increased from 3.2 to 3.6
- Added Aghanim's upgrade: reduces Mystic Flare's cooldown from 60/40/20 to 20/10/0 -
NigraSilva bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Pazartesi günkü patchi diyorsan ben çok beğendim abi. İyice kompetetif olacak oyun. Her oyun gördüğümüz klişeler bitecek (ya da azalacak). Özellikle ormana gelen nerflere bayıldım ya. Jungle kasmayı nc kesmekten ibaret sanan gavatların her oyunun anasını sikmesine şahit olmayacağız artık.
Evet NC nerfi güzel fakat herolar ile çok oynamışlar zaten OP olan çok picklenen heroları iyice abartmışlar ben beklerdim ki kimsenin random atmadan asla almadığı heroları bir düzeltsinler herşey oynansın. Mesela skywrath CD olmadan ulti atabilecek ard arda. Mana fazla istiyor ama ona da çözüm bulunur. =|
Skywrath Mage
- Int growth increased from 3.2 to 3.6
- Added Aghanim's upgrade: reduces Mystic Flare's cooldown from 60/40/20 to 20/10/0hiç sevemedim bu heroyu. Alsam bi dert, karşımda olsa başka bi dert. Enigma alan olursa takımda anca o zaman abanıyorum
Dentist tarafından 20/Eki/13 02:59 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
o kadar şekil yaptım oyunu sildim bu patchi gördüm görmez olaydım. Ne kadar güzel olmuş böyle oyun.
-
bu patchte kötü olan şey zaten heroların anasını sikmesi sikikfrogun
aptalca nerfler ve işe yaramaz bufflar bu değişikleri çıkar patch harkulade bence