folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Dota Ve Cabal Online Oynayan Müridler ?

Dota Ve Cabal Online Oynayan Müridler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla bi ara cabalı kurup oynamıştım. Grafiklerini beğenmiştimde sanırım ondada kodaki gibi premium dalgası var. Para vermek istemiyorum acıkcası

free 2 play cabal online

knight online gibi girebilirsen servera oyna değil

istediğin saat oyuna girebilirsin %25 exp fazla alıyor nolcak =)  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

zeus ultiye bas laan kaçıyo herif :D

gerçekten anlatılmaz yaşanır.uzun zamandır oynayamıyorum öss dolayısıyla.

şimdi anlatıcam anlamıcaksın oynamadan pek anlaşılmaz  ama yinede bir fikrin olsun. 

en fazla 5'e 5 olabiliyor hocam modları var mesela

-ap heronu kendin seçersin

-ar otomatik seçilir

-sd 3 tane hero gelir önüne beğendiğini alırsın

daha var ama en meşhurları bunlardır.

her neyse genel olarak karşıda ki adamın herosunun zıttı olan heroyu alırsın mesela bir örnek vereyim.

bir adam ogre aldıysa hemen anti mage alman gerekir.

çünkü ogre bir mage dir ve manaya ihtiyacı vardır.anti magenin ise ilk skill i adamdan vuruş başına 80 mana çeker ve en son olarak ultisi götürdüğü mananın 0.8 katı kadar damage vurur ve büyük ihtimal adam mefta olur.

ulti demek en son skill demektir ve genelde öldürücü veya en işe yarayan skill lerdir bunlar.

takım oyunudur dota.asla oyunda "aha yeniyoz" diye rehavete kapılma çok oyun döndüğünü gördüm bu şekilde.

her neyse her heroya aynı itemler alınmaz.heroların işine yarayacak itemler almalısın.mesela ursa denen hayvani heroya lothar harika gider.

çünkü;

lothar adamı birkaç saniyeliğine görünmez yapar ve hızlandırır.Ursa seni yakaladığında eğer stunun yoksa Allah rahmet eylesin stunun varsa kurtulma ihtimalin yine az çünkü lothar çabuk refresh olur yine yakalar.

dediğim gibi her heroya aynı item kasılmaz mesela bende ursa varken karşıda gondar veya slardar varsa kasmam lotharı sebebi ise ikiside ultisi sayesinde seni görebilirler ( görünmez olsan da olmasan da ).

burada örneklemeye çalıştım hocam sadece..ama sana tavsiyem insanlarla oynamaya başlamadan önce git botlarla oyna 2 hafta sonra kurucam tekrar dotayı öğretirim sana iyice istersen...

edit; bu arada hocam dota dosyaları burada verilmişti.ama sana dediğimi yap ben sana haritaları yollarım aç kendin oyna botlarla bende yardımcı olurum çok harika bir oyundur.Daha sonra insanlarla oynarsın ama tabi ilk önce noob game ler..

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

HolyReform bunu yazdı:

zeus ultiye bas laan kaçıyo herif :D

gerçekten anlatılmaz yaşanır.uzun zamandır oynayamıyorum öss dolayısıyla.

şimdi anlatıcam anlamıcaksın oynamadan pek anlaşılmaz  ama yinede bir fikrin olsun. 

en fazla 5'e 5 olabiliyor hocam modları var mesela

-ap heronu kendin seçersin

-ar otomatik seçilir

-sd 3 tane hero gelir önüne beğendiğini alırsın

daha var ama en meşhurları bunlardır.

her neyse genel olarak karşıda ki adamın herosunun zıttı olan heroyu alırsın mesela bir örnek vereyim.

bir adam ogre aldıysa hemen anti mage alman gerekir.

çünkü ogre bir mage dir ve manaya ihtiyacı vardır.anti magenin ise ilk skill i adamdan vuruş başına 80 mana çeker ve en son olarak ultisi götürdüğü mananın 0.8 katı kadar damage vurur ve büyük ihtimal adam mefta olur.

ulti demek en son skill demektir ve genelde öldürücü veya en işe yarayan skill lerdir bunlar.

takım oyunudur dota.asla oyunda "aha yeniyoz" diye rehavete kapılma çok oyun döndüğünü gördüm bu şekilde.

her neyse her heroya aynı itemler alınmaz.heroların işine yarayacak itemler almalısın.mesela ursa denen hayvani heroya lothar harika gider.

çünkü;

lothar adamı birkaç saniyeliğine görünmez yapar ve hızlandırır.Ursa seni yakaladığında eğer stunun yoksa Allah rahmet eylesin stunun varsa kurtulma ihtimalin yine az çünkü lothar çabuk refresh olur yine yakalar.

dediğim gibi her heroya aynı item kasılmaz mesela bende ursa varken karşıda gondar veya slardar varsa kasmam lotharı sebebi ise ikiside ultisi sayesinde seni görebilirler ( görünmez olsan da olmasan da ).

burada örneklemeye çalıştım hocam sadece..ama sana tavsiyem insanlarla oynamaya başlamadan önce git botlarla oyna 2 hafta sonra kurucam tekrar dotayı öğretirim sana iyice istersen...

ahh ahh zamanında ne oynardık aklıma getirion ama  bir daha nah oynarım :D

boşa zaman harbi diyorum oynarken çok zevkli ama 1 sene oynar sora arkasından ağlarsınız elinizde hiç bişi kalmamıştır

online bi oyun oynasanız bi clan ınız iteminiz charınız prestijiniz kalıoyor

sentaur iyidi bide o life steal ciyi sora bok etiler fln  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

ahh ahh zamanında ne oynardık aklıma getirion ama  bir daha nah oynarım :D

boşa zaman harbi diyorum oynarken çok zevkli ama 1 sene oynar sora arkasından ağlarsınız elinizde hiç bişi kalmamıştır

online bi oyun oynasanız bi clan ınız iteminiz charınız prestijiniz kalıoyor

sentaur iyidi bide o life steal ciyi sora bok etiler fln  

centaur gerçekten iyide biraz hantal :) ama harika tank oluyor.evde botlarla oynarken adam taras,sata ve manta kastı herifin ilisionları beni kesiyodu nerdeyse :D

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    behemoth
    behemoth's avatar
    Erkek

hajı dota fena sarar oynadıkça oynayasın gelir ama öyle bildiğin online oyunlar gibi deil önce öğremn gerek sonra netten kapışıosun aynı landan yada  ailerlerle oynadığın gibi.

indirmek istersen önce warcraft 3 frozen thorne indircen 

sonra d.o.t.a mapleri var nette onlardan bulcan

getdota.com du sanırsam adresi

en son harita 6.59d gibi bişiydi sanırsam ama bunun ailisini indir yani botlusunu sonra bi hero seçip incelemeye çalış eğer ingilizcen varsa biraz daha kolay örenirsin yoksa baya kasar

biri öğretirse daha kolay kaparsın .sararsa online falanda oynarsın sonra hop bi bakmışsın world of war crafttasın :D:D

we are just living to die.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    arkadaşlar cabal indirip kurdum. Girdim oyuna 3-4 level oldum. Oyunun inciğini pinciğini anlatıp bana level kasıcak varsa seve seve yardımlarını beklerim :D Yada char vericek olursa çok makbule geçer :P
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Genki bunu yazdı:
    arkadaşlar cabal indirip kurdum. Girdim oyuna 3-4 level oldum. Oyunun inciğini pinciğini anlatıp bana level kasıcak varsa seve seve yardımlarını beklerim :D Yada char vericek olursa çok makbule geçer :P

ayıpsın boşuna mı burdayiz

ekle msn

tyfn.panxer@gmail.com

jupiter de aç charını kasayım seni 1saate geliom 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    la sana soracaktım genki ben oynuyorum dota oynanmaz mı :D

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

Genki bunu yazdı:

ayıpsın boşuna mı burdayiz

ekle msn

tyfn.panxer@gmail.com

jupiter de aç charını kasayım seni 1saate geliom 

eyv saolasın. ekledim msni

@MaQneToR 

bu hafta sonuda dotayı indiricem büyük ihtimal onuda oynarız bunuda :P

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Hocam bende dota triyakilerindendim. Günde en az 5-6 saat dota oynardım. Ta ki update gelene kadar. Bende korsam sürümü olduğu için update edememiştim ve battle.net'e girememiştim bu nedenle bıraktım.

Dota gerçekten güzel ama bir süreye kadar. Ezik adamlar karşına gelince oyunun boku cıkıyor :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 7396 Toplam Mesaj: 58