Dövme Fikirleri..
-
at avrad silah kombinasyonu dene:)
-
cübbeli ahmet hoca diyorki abdest' e mani deildir
http://www.youtube.com/watch?v=UCs4-sPa-6o
-
kesinlikle "Kemal Atatürk" ben yaptırdım son derecede memnunum...daha önce dövme karşıtıydım ama Atamızın imzası olunca yaptırdım hemen :)
-
Fetva hattına sorduk abdeste manisi yoktur, haram değildir şeklinde bilgi verdiler.
-
bak bakalım hoşuna gidicekmi şekil..
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
VIGILANTE bunu yazdı:
"""""""""""benim sizden istediğim size anlamlı gelen şeyleri söylemeniz ve benim için anlamlı olabilcek şeyleri bulmama yardımcı olmanız veya güzel görünücek dövmelerin fikirlerini vermeniz.. :)""""""""""
-----------------------------başkasına anlamlı gelen birşeyi sölyediği takdirde benim düşüncelrimde birşeyler yerine oturucak fikir sahibi olmuş olucam.
şu anda kararsızım nasıl birşey yaptırmam gerektiği konusunda fikirler verip düşüncelerini söyelyerek kararsızlığımı atlatmama yardımcı olunmuş olucak..
başkasının yaptırdğı bir dövme yaptırılamaz diye bir kural mı var? gerçekten çok güzel olan birşeyi beğenirsem yaptırabilirim ki burda böle bir isteğimde yok başkasının yaptırdığı dövmeyi söyleyinde yaptırayım demedim.. güzel görünebilcek fikirler istedim ;) fikirler doğrultusunda kendim bi karara varıcam başkasının söylediği eşyi yaptırmicam heralde ;)
orda özentiliğe ait hiçbirşey yok ;) cevap yazmış olmak için, bi tarafından anlıyarak birşeyler yazmışsın. konuda parazit yapma ;)
Özentilik işin dövmeyi başkasının da yaptırmış olması kısmında değil ki zaten.Aaaa çok anlamlı diye atlayacağın şeyi kendin bulamayacak kadar karaktersiz olduğun için özenti olduğuğn yargısına vardım.
-----------------------------hocam sen beni hala anlamadın ama
misal senin için bi bateri anlamlıdır.. bateri dövmesi yapamyı isterim şejklinde birşey söylediğinde bana.. bu sefer benim düşüncelerimin yönü artar bu sefer bende benim için bas gitar anlamlı olduğu için ekstradan bu tarz şeylerde düşünebilirim.. yani bu sadece örnek senin vericeğin bi fikirle benim aklımda başka birşey hareketlenip bana yeni fikirler verebilir..
-
Discovery Channel da Miami Ink veya LA Ink programlarında orjinal dövmeler yapıyorlar. Denk gelirse izle. İnternette bölümlerini bulursam link koyarım.
-
COURAGE_x bunu yazdı:
saint_of_rock bunu yazdı:
Yaptır hocam güzel durucağına inanıyorum, böle bi ülkede anlamlıda olur.. :)
afedersin hocam ben yanlis anladimda cozemedigimden sanirim boyle bir soru sorucam sana..
-----------------------------hocam baelki yanlış ifade etmişimdir bilemiyorum ama anlatmak istediğim şu ; günümüzde Atatürk'e eskisi kadar sevgi saygı kalmadığını düşünüyorum.. En azından Atatürk'ün kazandırdıklarını verdiklerini yok etmeye çalışan, Atatürk'ü sevmeyen zihniyetin gözüne sokarcasına Atatürk ile ilgili birşeyler taşımak yerinde ve güzel olur diye düşündüm..
Sen nasıl anladın onu bilemiyorum tabi..
-
hocam $öyle sol koldan boyuna kadar uzanan bi$eyler yaptır güzel oluyo o :) (sarma$ık fln) fantazi meselesi tabii.
-
ismailca bunu yazdı:
-----------------------------bak bakalım hoşuna gidicekmi şekil..
-----------------------------bu gerçekten çok güzel.. burda görmüştüm linki izlemiştim.. gerçi yapandada iş var pek anlamam ama herkes anyı şekilde yapamaz diye düşünüyorum..
benimde aslında aklımda bazı şeyler var ama işte bu fikirlerimi biriyle konuşarak geliştirerek birşeyler tasarlamak isitoyurm.. bu konulardan anlayan varsa özelden mesaj atarsa msnden paslaşırsak sevinirim :)