Dövme Fikirleri..
-
Ben bu dövmeyi yaptıracagım kesın olarak dovme yaptırmaya karar verdıgımde.
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hayırlısıyla bu yaz bende yaptırıyorum bunu kalıcı olarak =)
-
http://img682.imageshack.us/img682/8122/frankie11.jpg
benim frankenstein hakkında kimse yorum yapmıyor la :W
-
Atatürk imzası benim liseli yıllardan kalma isteğimdi. Ama biraz araştırayım dedim ki herkeste olduğunu gördüm. Hatta bedavaya bile yapan dövmeciler varmış :) O yüzden soğdum diyebiirim. Hem galatasaraylı olduğumdan hemde aslan burcu olduğumdan aslan dövmesi yaptırmayı düşünüyorum. Ama öyle aslan resmi olmayacak tabiiki. Aslanla tribal karışımı bişey olcak. Sanada tavsiyem anlamlı şeylerin zamanla pek fazla anlamı kalmayabilir. Tribal iyidir yani :)
-
bende kanaryamı yaptırsam :D:D:D
hocam o yüzden çok anlam aramıyorum yani nasıl diyim yani bir korku filmi karakteri vb. Psikolojimin yerinde olmadığını belli eder diye düşünüyorum :D:D en azından niye bunu yaptırdın dediklerinde aynı psikolojideyiz gibi malca bi cevab vereiblirm :D bide hoşuma gidiyor öle korku filmi karakterli veya öle piskoljisi bozuk karakterler :D
-
Seastar bunu yazdı:
Atatürk imzası benim liseli yıllardan kalma isteğimdi. Ama biraz araştırayım dedim ki herkeste olduğunu gördüm. Hatta bedavaya bile yapan dövmeciler varmış :) O yüzden soğdum diyebiirim. Hem galatasaraylı olduğumdan hemde aslan burcu olduğumdan aslan dövmesi yaptırmayı düşünüyorum. Ama öyle aslan resmi olmayacak tabiiki. Aslanla tribal karışımı bişey olcak. Sanada tavsiyem anlamlı şeylerin zamanla pek fazla anlamı kalmayabilir. Tribal iyidir yani :)
frankenstein nasıl ? :) üstte linki var :D
-
buraya niye resim ekliyemiyorum ? :D eklediğim resmin linksiz direk gözükmesini istiyorum biri yardımcı olabilrmi :D
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
matematik1 bunu yazdı
-----------------------------hayırlısıyla bu yaz bende yaptırıyorum bunu kalıcı olarak =)
-----------------------------abi zor olmayacakmı yav :S tüm olarak boyayacak adam orayı.bide bu ne lan diyenlere ne diyeceksin gamalı haç açıklaması olarak :D
-
ReDsEa bunu yazdı:
Kalıcı yaptırma derim hocam geri dönüşü olmaz bi noktadan sonra sıkılırsan dövmenden kötü olursun sonra gecici yaptır sıkıldınmı baskasını yaptır :)
ben bi kaç senede bir yaptırıyorum mesela gecici çok iyi oluyor bi dahakine atatürk imzası olacak
-----------------------------Kalıcının geri dönüşümü tamamen olmasada mevcut. Lazer (çok pahalı) Deri nakli veya üzerine başka dövme yaptırmak.
bigpower bunu yazdı:
Trzes bunu yazdı:
cübbeli ahmet hoca diyorki abdest' e mani deildir
http://www.youtube.com/watch?v=UCs4-sPa-6o
Hocam nerenizle dinliyonuz anlamadımki adam diyo önceden yaptırmış şimdi pişmansa bozmaz
-----------------------------hacı Yaklaşık olarak 94 ten beri dövme işindeyim. Sormadıgım hacı hoca kalmadı. Kimin ne dedigi belli degil. Biri der günah biri degil. Üniversiteye gittigimde Fettullah Gülen Yurdunda yerleşmek zorunda kaldım. (orta okuldan beri dövmem var) Orda söylenilen ise dövme ile abdest kabul edilirdi.
Benim Fikrim ise ÖNEMLİ OLAN NİYET ve sadece vucuda verien acıdan dolayı günah sayıldıgı. Bu konuyu tartışmak saçma.
gelelim yardım işine.
Eger kargoyu karşılarım dersen yarın 30-40 bin şekil yollayabilirim. ordan bakıp fikir sahibi olabilirsin.
Büdüt : Hacım yaptırcagım yeri iyi araştır git gör mekana bak pazarlıgını yap. Dövme fiyatları ustasına ve mekanına göre degişir. ortalama fiyat başlangıcı 70-150 tl civarıdir makine açılışı.
Fiyat seçtigin şeklin boyutuna - renk sayısına - ayrıntıya göre farklılık gösterir. CM kare hesabı yapılır. mesela 20x5 lik bi dövme için 500-800 tl arası fiyat çıkar :)
-