folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dövme Fikirleri..

Dövme Fikirleri..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    derbend
    derbend's avatar
    Erkek

bnnce hiç uğrasma figurlerle falan ambigram yaptır ismine. iki taraftanda okudugnda aynı yazı okunuyor bnce cok güzel bir şey

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

ambigram oalyına pek sıcak bakmıyorum..  şimdi bir kere yaptıracağım için ömür boyu taşıcam sonuçta karar veremiyorum.. 

bir korku filmi karakterimi yapsam veya bir yazımı yazdırsam misal; hasta la victoria siempre... veya ...  karar veremedim işte.. :S

dışarda çok ses var içerde uzay.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

madem kendi kendimize uygulayacağımız fikirleri sordun yanıtlayalım hemen. kendi yaptırmayı düşündüğüm daha doğrusu yaptıracağım dövmeleri anlatayım.

ilk olarak koluma (herkesin yaptırmaya pek yanaşmadığı yer) yani bileğime birşeyler yazdırmak istiyorum. yani saat takıyorsun ya, o bölgeye. kolumu tamamen kaplayacak, bileklik gibi gözükecek bir yazı.

yazıdan vazgeçebilirim. ama bileğime alternatif düşündüm. müzik hayatımın vazgeçilmezi olduğu için yine aynı şekilde saat gibi bileğimi çevreleyebilecek şekilde nota çizelgesi yaptıracağım. ayrıca kapatmada da problem olmaz, üzerine bir saat takınca görünmez doğru düzgün.

ha şunu da belirtmekte fayda var vücudun en çok acıyan yeri orası (:

bir de küçük bir yazı yazdırmayı istediğim yer var. o da pazunun iç tarafı. küçük bir yazı yazılabilir.

yani sadete geleceğim ve çok klişe olacak. sen belirle bunu. ben herhangi bir arkadaşımın dövmesinde fikir yürütmek, o sıkıldığında küfür yemek istemem (:

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

:D:D:D  

aslında burda çizim yapabilcek birileri bana yardımcı olabilirse kendi düşüncemi  anlatıp birine çizdirmek istiyorum.. dövmeciler kaç para alıcak bir fikrim yok.. hayrına yapıcak varmı ? :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slam44
    slam44's avatar
    Erkek

%3cövme%20

bu güzel olur bence 3D olursa tabi:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Hayatın boyunca seveceğin insanları temsil eden bir dövme yaptır bence yani aileni. Git annene en sevdiği çiçeği sor, babana kuş sor kardeşlerin varsa ağaç sor ne bileyim bu tarz bişeyler. Sonra iyi bir dövmeci bul (bulamazsan pm at) o hepsini güzelce birleştirsin. En azından dövmenin bir anlamı olur ve aynı dövmeden kimsede olmaz Göz%20kırpma

İndia İndia !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Kalıcı yaptırma derim hocam geri dönüşü olmaz bi noktadan sonra sıkılırsan dövmenden kötü olursun sonra gecici yaptır sıkıldınmı baskasını yaptır :)

ben bi kaç senede bir yaptırıyorum mesela gecici çok iyi oluyor bi dahakine atatürk imzası olacak

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

Bu biraz hoşuma gitti sizce nasıl? :)  frank abi :W

http://img682.imageshack.us/img682/8122/frankie11.jpg

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Bende yaptırmayı düşünüyorumda sağlam,temiz fiyatıda uygun istanbulda yaptıracak yer bilmiyorum.İstanbulda bildiğiniz yerler varsa adreslerini yazın bi zahmet.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saint_of_rock
    saint_of_rock's avatar
    Erkek

Dream Tattoo diyolar ama bilmiyorum..   bi tanıdğın yaptırdığı yer var akşam orayı öğrenicem yazarım yine

Toplam Hit: 55632 Toplam Mesaj: 106