Dövme Fikirleri..
-
bnnce hiç uğrasma figurlerle falan ambigram yaptır ismine. iki taraftanda okudugnda aynı yazı okunuyor bnce cok güzel bir şey
-
ambigram oalyına pek sıcak bakmıyorum.. şimdi bir kere yaptıracağım için ömür boyu taşıcam sonuçta karar veremiyorum..
bir korku filmi karakterimi yapsam veya bir yazımı yazdırsam misal; hasta la victoria siempre... veya ... karar veremedim işte.. :S
-
madem kendi kendimize uygulayacağımız fikirleri sordun yanıtlayalım hemen. kendi yaptırmayı düşündüğüm daha doğrusu yaptıracağım dövmeleri anlatayım.
ilk olarak koluma (herkesin yaptırmaya pek yanaşmadığı yer) yani bileğime birşeyler yazdırmak istiyorum. yani saat takıyorsun ya, o bölgeye. kolumu tamamen kaplayacak, bileklik gibi gözükecek bir yazı.
yazıdan vazgeçebilirim. ama bileğime alternatif düşündüm. müzik hayatımın vazgeçilmezi olduğu için yine aynı şekilde saat gibi bileğimi çevreleyebilecek şekilde nota çizelgesi yaptıracağım. ayrıca kapatmada da problem olmaz, üzerine bir saat takınca görünmez doğru düzgün.
ha şunu da belirtmekte fayda var vücudun en çok acıyan yeri orası (:
bir de küçük bir yazı yazdırmayı istediğim yer var. o da pazunun iç tarafı. küçük bir yazı yazılabilir.
yani sadete geleceğim ve çok klişe olacak. sen belirle bunu. ben herhangi bir arkadaşımın dövmesinde fikir yürütmek, o sıkıldığında küfür yemek istemem (:
-
:D:D:D
aslında burda çizim yapabilcek birileri bana yardımcı olabilirse kendi düşüncemi anlatıp birine çizdirmek istiyorum.. dövmeciler kaç para alıcak bir fikrim yok.. hayrına yapıcak varmı ? :D
-

bu güzel olur bence 3D olursa tabi:)
-
Hayatın boyunca seveceğin insanları temsil eden bir dövme yaptır bence yani aileni. Git annene en sevdiği çiçeği sor, babana kuş sor kardeşlerin varsa ağaç sor ne bileyim bu tarz bişeyler. Sonra iyi bir dövmeci bul (bulamazsan pm at) o hepsini güzelce birleştirsin. En azından dövmenin bir anlamı olur ve aynı dövmeden kimsede olmaz

-
Kalıcı yaptırma derim hocam geri dönüşü olmaz bi noktadan sonra sıkılırsan dövmenden kötü olursun sonra gecici yaptır sıkıldınmı baskasını yaptır :)
ben bi kaç senede bir yaptırıyorum mesela gecici çok iyi oluyor bi dahakine atatürk imzası olacak
-
Bu biraz hoşuma gitti sizce nasıl? :) frank abi :W
http://img682.imageshack.us/img682/8122/frankie11.jpg
-
Bende yaptırmayı düşünüyorumda sağlam,temiz fiyatıda uygun istanbulda yaptıracak yer bilmiyorum.İstanbulda bildiğiniz yerler varsa adreslerini yazın bi zahmet.
-
Dream Tattoo diyolar ama bilmiyorum.. bi tanıdğın yaptırdığı yer var akşam orayı öğrenicem yazarım yine