Dövülecek Çocuk!
-
Bandito bunu yazdı
AHahhahahah
Harbi manyak mg :D
-
Benim bu çocuğa kızmamın sebebi
Elindeki aletle beklenmedik anda vuruyor çocuğa. Ve belki olay anlattığı gibi bile değil?
Ülkücü dediğin mert olur delikanlı olur.
Videonun başında ortamda kalabalıklardı bişey diyemedim diyor. Madem teke tek dalmayı kafana koydun karşıdakine de haber ver odaya bişey sormaya gideyim tarzı girip birden vurmazsın elindeki aletle.. birazcık delikanlıysan kavga edeceğini belirt. Karşı taraf gardını alsın. Hiçbir türk kalleştik yapmamalı. Düşman gördüğü kişiye bile aciz durumdayken müsamaa göstermeli..Kürt değilim, Pkk sempazitanı değilim, Solcu değilim, Sağcı değilim.
Çocuğun profiline ulaşılabiliyorken inceledim sürekli şiddet yanlısı paylaşımları var. gezi parkı olaylarında polis resmi koyup "vur, amına koduklarıma" şeklinde şeyler paylaşmış.Böylelerine sorsanız biz osmanlıyız derler, osmanlı torunuyuz derler. Osmanlıysan ilmini geliştir mimar sinan ol, piri reis ol, matrakcı nasuh ol.
Asarım keserim ile osmanlıcı değil anca mal olursun.
İşte o yüzden kızıyorum bu çocuğa. Karşıdaki kişi pkk sempazitanı ise eğer o çok güvendiğin polise şikayet et. -
dayak çare değil.
siyahbereli tarafından 06/Haz/14 20:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Bandito bunu yazdı
Kafadan problemli bu eleman.
-
Burası Konyada istanbul yolunun ilerisinde süleymancıların külliyemiz dedikleri yurt galiba.
-
Bu manyağın yaptığını destekleyenlerin beynini sikim
Bu piçin almanya da Türkleri yakan naziler den ne farkı var.
Lan madem o kadar delikanlısınız sağda solda gösteri yaptıkları zaman çıksanıza karşılarına koduğumun klavye delikanlıları
-
ergenlikte oluyor böyle delilikler birkaç ceza yedimi düzzelir.
biri çıkıp okşar onu. pişman eder.
-
Salakliktan baska bisi degil...
Dunyayi kurtariyo sanki amk , soytarilik ...
-
merdivendeki çocuğa vurana kadar eline sağlık dedımde o cocuga nıye vuruyon amk ???
-
ÜLKÜCÜ FAŞİST OLUYORUM DİYOR ülkücüler hiçbir zaman faşist olmayı tercih etmemiştir faşist diyince bile kavga çıkarmışlardır videodaki bebe ağır komaya girmek istiyor