Dövülecek Çocuk!
-
Bildiğin Turabi'nin ufaklığı helal olsun iyi ağlattı pezoyu ama:d Malatyalınında mna koymuştur umarım:D
-
Bana The Oz dizisindeki tipleri hatırlattı. Çocuğa küfür etmişsiniz falan ama bu yurdun hapishane şartlarından pek bir farkı yok gördüğüm kadarıyla. Sanırım kişilik olarak agresif birisiydi ve bu yurda girince ortam onu daha da vandallığa yöneltti. Çocuğun yaptığı davranışları tasvip eden arkadaşlar "Bully " oyununu öneririm.
-
Helal olsun arkadaşa
Ama şöyle birşey var bunu yaptı bunu yaptı diyerek onu daha fazla bi nefrete büründürür(dövdüğü çocugu) bu kötü birşey ama hiç bir şey yapmazsak da at koştururlar bi garip ikilem
Merdivendekine vurmasaymış iyiymiş
ne haklı buldum ne haksız ne desek bilemedim -
edit x
Ziraatci tarafından 07/Haz/14 03:07 tarihinde düzenlenmiştir -
nesi dövülecek bu adamın ya eli öpülecek adam.
bende konyada cemaat yurdunda kaldım bunun yaşadıklarını bende yaşadım pkk lı itler cirit atıyo helal olsun iyi de yapmış..
bunun gibi insanlar artsa kadıköyde apo için bildiri dağıtamaz bu başıboş köpekler.
bırakın artık bu hümanizm ayaklarını yakında gelip evinizde yapacaklar herşeylerini iş işten geçmiş olacak.
-
Mert_648 bunu yazdı
çok pis konuşucam amına koyim bu ülkede ne olduysa böyle orospu çocuğu çocuklar yüzünden gelmiştir.
Bizde Türk üz lan hemde sapına kadar genetik olarak teste girsem kanım bu oç evladından kat kat Türk çıkacaktır, o amk keko su gelmiş konuşmayı bilmiyo milliyetcilik ayağı yapıyo amk onun her şeyin aşırısı sakıncalıdır.
al işte amk bu video yüzünden diğer orospu çocuğu bebek katili taraftarları kampanya başlatacak bakın Türkler sizi sevmiyor diye
amk çocuğunun yaptığı şey pkk yı desteklemek bunu anlamayan beyinleride sikeyim.
Onların başlatacağı kampanyanın amk.
-
Beyler birilerinin dur demesi gerekiyor. gecenlerde erciyes üniversitesinde 150 pkk sempatizanı toplanıp ülkücülerin mevlüt okuttuğu sırada okulu basması tek tek milliyetci öğrencileri yakalayıp sikmeleri gibi olaylarla karsılastık. sorarsanız erciyes universitesi ülkücülerin kontrolunde olan bi üniversite. Ama bu orospu çocukları her fakultede 5-10 5-10 takılıp örgütleniyorlar. millet bunları siklemiyor 2 bin kişilik fakultede 10 kişiler siktir edelim felan diyorlar. ama bu ibneler bi toplanıyor 150-200 kişi anasını sikiyorlar üniversitenin tadı tuzu kaçıyor 1 ay mk.
Bunları tek tek topluca 2 şer 3 er sikeceksinki akılları basına gelsin. kimse sütten çıkma ak kaşık değil ama istedikleri gibi at koşturup orda burda her biji apo diye gezemez bu amcık ağızlılar.
Devrimciyiz ayağına propaganda yapıp adam çekmeye çalışıyorlar okullarda. ama tek yaptıkları kürt milliyetçiliği. bende sol görüşlü bir öğrenciyim ama bu orospu çocukları ne zaman olay çıkarsa ülkücülerin yanında kavgaya karışmışımdır.
medyanında suçu büyük. adam üniversite meydanında her biji apo, yaşasın kürdistan diye slogan atıyor. kavga çıkıncada karsıt görüşlü öğrenciler kavga etti diyorlar. sikerler öyle karsıtlığı mk.
-
Her zaman söylerim;
Fikrine güvenmeyen ve benimseyemeyen kısacası yetersiz adam şiddete başvurur.
Geçtim her şeyi bu adamın yaptığını onaylayacak adamın ben ilk önce insanlığından süphe ederim sonra da akıl sağlığından. Bunun Türk'lükle Ülkü ile alakası yok arkadaş.
Neden derseniz;
1. Herif uyuz köpek gibi etrafa saldırıyor malum diğer videolarda da yaptığı davranışları ne maneviyat açıklayabilir ne de akıl.
2. Adamın anlattığının doğru olduğunu nereden biliyorsunuz, yani hikayedeki Malatyalı gerçekten dağa mı çıkmışta hemen öfkenizi kusuyorsunuz buraya.
3. Şiddet ne zaman çözüm olmuş ki bugün olsun.
Bu ve bu tarz adamlar hayatları boyunca bir baltaya sap olamamış ve gerçekten sap olmayı tercih etmiş adamlar zaten hareketlerinden belli serseri olduğu.
Biraz medeniyet yahu. Şu dünyada insan hayatından, insan gibi yaşamaktan daha değerli bir başkası yok. Fikirlerinden ötürü bir insana saldırmak kadar aşağılık bir eylem olamaz. Kaldı ki fikir zararlı eyleme dökülse devlete, topluma ve vatana zarar verse bu ite mi kalmış asayişi sağlamak. Nerede kaldı o zaman Cumhuriyet. Herkes kendi adaletini ararsa herkes kaybeder. Adam gibi polis olmadan seninle benimle olmaz bu iş olay iç savaşa döner.
Edit:
Farkındalık yaratmak için yıllarca insanlara hoşgörü diye dayattıkları şey şiddeti görmezden gelmek zadece. Demiyorum ki PKK doğrudur hepsi itin soyu ama bu adam gibi mesnetsiz heriflerde tuz biber oluyor gri bölgedeki kürt vatandaşı Türk'lükten ve Türk'lerden soğutuyor.
Inferius tarafından 07/Haz/14 01:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu sitenin içerisinde ne çok faşizan varmış görmüş olduk.
Ulan size kim veriyor o hakkı da adam dövüyorsunuz? Elinde silah olmadıktan sonra en kral sempatizan olsun kimsenin haddine değildir saldırmak.
-
müslüman türk milliyetcisi
direk çöp kutusuna