folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Dövülecek Çocuk!



Dövülecek Çocuk!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2007
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

    adam ünlü tribine girmiş.. garibanlara yiğitlik taslayan milliyetçi vatandaş.. bunlar gibi sürüsüyle gördüm.. takım elbise giyip sokaklarda sürtüyorlar.. köpek sürüsü gibi geziyorlar, zerre kadar yürekleri yok ancak kancıklar gibi 10 kişiyle 1 adamın üstüne yürüyorlar.. vatan için bir ağaç dikmemiş lafla sözle vatanperver oluyorlar, biz de vatanhaini oluyoruz.. 

    arkadaşımı dövmüşler ahmet kaya dinledi diye, bir kişi değil köpek sürüsüyle.. yanında hiç alakası olmayan çocuğu da dövdüler o da arkadaşımdı, karşılık vereni yurttan atmışlardı, diğer arkadaş bursla kalıyordu yurtta, bursunu kesmişlerdi çocuğun.. müdür de yavşak.. zaten şimdi öldü gitti.. 

    bu elemanda kamera ile çekiliyor diye afra tafra yapıyor, merdivenden inerken orda duran çocuğa ne mantıkla vuruyorsun şerefsiz.. büyük reis ortanca reis, küçük reis, küçücük reis, tuvalet reisi,1. odanın kapının kolunun reisi.. 

    bu tarz dangalaklara, vatana millete bir gram faydası olmayan hatta zarar veren adamlara pabuç bırakmayın.. mangalda kül bırakmazlar ama bir sürü pisliğe bulaşırlar, kızlar tekliflerini reddetti diye kızları dövecek kadar alçak insanlar.. tabii herkesi bu kategoriye sokmuyorum ama gördüklerimin çoğu böyle işe yaramaz, hala kişiliği oturmamış, ergen, köpek sürüsü gibi gezip onlardan güç alan aciz yaratıklar.. tek başına yürüdüğünde höt desen kaçıp gidecek sahte vatanseverler..

     

     

    aynen


    Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2010
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

    Vatan perver turk gencime bak sen, ustunde jack daniels tisortuyle pkkli avina cikmis. Sifatini siktigim.

    Adam doverek vatan millet kurtaracaksiniz, okuyarak alim olarak degil zaten. Asker-polis bosuna elde silah nobet bekliyo. Kimse bu dalyaragi savunmasin bosuna, adam doverek birilerini pkkli varsayarak is yururmez. Yurutemedilerde bunca yildir. Hakimi var mahkemesi var dagda aslanlar gibi Türk askeri var sehirde koc gibi Türk polisi var, ne zaman bi pkkliya bunlarin goz actirdigini gordunuz ? Gormediniz. Nedir o zaman bu cadi avi ?

    Birakin bu isleri, bu vatan, bu millet, bu devlet kitaptan bilgi, kalemden yazi, insandan beyin bekledigi en onemli devrinde..

    Çocuğun yaptığı hareket doğru ama düşüncelerinin büyük kısmı yanlış ve bilgi eksikliği var yetiştirilmesi lazım konya teşkilatıyla sabah bağlantıya geçeceğim ve buraya yazacağım bu konu hakkında ne solediklerini. Çocuğun düşüncelerinde doğru olan kısım bunlara böyle davranmak lazım herkes yapsa ağızlarını açamazlar pkk sorunu ortadan kalkar.

    Öncelikle gücü yeter yetmez orasını bilememde gücü yeticek adama o sopayla zaten 1 tane vurabilir. Patates eder götüne sokarlar o sopayı adamın. Çocuk direk kaçıyor . Tipik pkklı davranışı . 

    Bunlara böyle humanist yaklaştığımız için böyle oluyor. Eline koluna sağlık inş suratında iz bırakıcak şekilde döver o pkklı çocuğu.

    Ama ilk vurduğu eleman pkk sempatizanımı o konu hakkında bilgi yok sadece eylem açısından yorumluyorum. Malatyalıya yapması gerekti.

    Kürtlüğünü üstün tutabilir oda onun kimliği. Ama dağa çıkmayı aklından bile geçiren adama bunu yapıcaksın.

    Aynı zamanda kamerayı ceken arkadasına senıde doverım dıyıp korıdordakı cocuga tokat atması bu cocugun o olayı yaparken korku ıcerısınde olduğunu ve diğer çocuğa kadar baştaki egosunu canlı tutmayı istediğini gösterir. Yanındaki arkadaşına bunu diyen adamda çöptür.

    @Notolerance hocam. Sana şunu söyleyeyim birkaç konudaki yorumlarından ötürü sana karşı bir sempatim var. seni yüzde %10 tutarak sölüyorum. koç gibi türk polisi yok %90ı oç gibi türk polisi var. askerinde eli kou bağlı. Hakimi mahkemesi oç . Yargı bitmiş düzen müzen yok artık lütfen bari sen yapma.

    Bunların göz açtırdığını senelerdir görüyoruz. Haydi çıkalım türk milliyetçiliği için imza toplayalım bir kampanya yapıp polis gelir kaldırın lan bunu burdan der kaldırmazsan mevzu cıkar sen haksız olursun. Daha 2 sene once tahrıbattan bırını turk bayragı actı dıye teror subesıne goturduler.

    En kısa ornek kadıkoyde apo ıcın ımza toplarken koç gibi polisimiz onları koruyordu :)

    Polis olan adamın orda unıformasını bırakmayı bıle goze alarak onları vurması gerek orda. Vatan koruyorsunuz siz vatan. Herkes korumak ıster ama sızın iş tanımınız bu vatanı vatandaşı korumak.


    www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dbcooper
    dbcooper's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Mayıs/2012
    Erkek

    aptal herif. faşistim diyor bi de.

    Yahu kardeşim şu mallar kürtlerin parayla yapmak istedikleri şeyi bedavaya yaptırıyor. Yemin ediyorum tiksiniyorum şu ırkçılardan yav. Ben de zazayım, bir kere bile zazalar x ırkından üstündür demedim, demem. İnsan insandır arkadaş, doğuştan kimse kimseden daha üstün olamaz. Ekmek yediği yere ihanet edemezmiş, ulan çalısıyorum vergimi veriyorum, askere gidiyorum, savaşıyorum. Yiyeceğim tabi ekmeğimi. Bu vatan benim de vatanım orospu evladı.

    Sen gelip "benim ulkemde yemek yiyosun, benim vatanımdasın benim ırkıma boyun eğmelisin" falan dersen sikerler seni. Gelsin bana yapsın amına kodumun malı ya. Sopasız dövüşemeyen bir ülkücü daha, sporcu kimliğine güvenip sopayla dövüşüyor oç.  Bence ülkücü kürtleri, kürtler de bu faşisti tahrik etmiş, kavga çıkmış. İki tarafta haksız. Tahribatın da bu kadar faşist savunuculugu yapacağı aklıma gelmezdi arkadaş. Yorumları okurken üzüldüm anasını satayım.

    Biraz da empati yapmak lazım arkadaşlar. Adamlar bu video sayesinde ne kadar propaganda yapabilir dusunun bi. Kürt oldugunuzu tahayyül edin, kürt kimliğini türk kimliğinden üstün tutmuş diye sopayla dayak yiyen bir kürdü izlediniz. Ne dusunursunuz? Ulan istiklal marşında bile kahraman ırkım diyorum, ne mutlu turkum diyene diyorum, varlıgım turk varlıgına armagan olsun diyorum, 301'den yargılanıyorum hepsi çok guzel. Ama ben de kürdüm, ben de zazayım dedigim an dayagı hak etmiş oluyorum öyle mi? Böyle bir mantık yok. Orda sopayla saldıran faşistin "seneye dağa çıkacağım" diyen heriften farkı yok. Hiçbir farkı yok.

    İyi geceler.


    yan yatarak üzüm yiyen roma imparatoru
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ocak/2010
    Erkek

    biz bu kafalardan ne zaman çıkıpta ülkeyi geliştirme adına bişi yapacaz merak ediyorum.

    hiçbir zaman çıkmayacaz amk.

     

    bu gün kürt türk kavgası yarın türban sonraki gün din kavgası.kendi ırkımdan iğrendim artık.bi sorunları çözemedik gitti.20 yıldır dönder aktar aynı sahneyi oynatıyorlar halen uyanamadık.

    elin amerikalısı norveçlisi gitsin icat yapsın ülkesine faydalı bişi bulsun bizde gidek kürt dövek hadi. 

    dövünce sorun kayboldu sanki.

    şahsen kürt olsam ve bu yüzden dayak yesem dağa çıkardım amk.

     

    şu akp hükümetinin bizi 10 yılda getirdiği duruma bak.herkes birbirine düşman.gezi olayıyla herkes bi araya geldi diye millet şaşırdı.durumun vahimliğini varın siz düşünün.

    sağcı solcu düşman, dinci dindar dinsiz düşman, türbanlı türbansız düşman, kürt türk düşman...

    tebrikler daha önce bu kadar bölünmemiştik.

    keşke bu kadar kıt ve mal bi toplum olmasaydık

    Ekerci tarafından 07/Haz/14 02:49 tarihinde düzenlenmiştir

    Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2012
    Erkek

    Edit: Eleman kafayı kırmış amk

    karabuyucu tarafından 07/Haz/14 03:19 tarihinde düzenlenmiştir

    Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Mayıs/2007
    Erkek

    şiddet ne zamandan beri çözüm oldu ?Bu video tam tersi olsaydı bir Türk'ü ağlatan bir video olsaydı yüreğiniz sızlamıcak mı intikam hırsınız artmıcak mı keşke bir dost macı videosu olsaydı onları burda izleseydik yapıcı olun yıkıcı değil , destekleyen adamlarada şaşırdım açıkcası..Videodaki arkadaş ülkücülükten bir haber resmen eşkiyalık yapmış.


    ....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2010
    Erkek

    iki gün sonra bir video çıksa 2 kürt elinde keleş çocugun başına silah dayasalar ne olcak ?

    bu videodaki yürek yemiş amın oglu tam anlamıyla önceden sindirdikleri çocugu döverek vatanmı kurtarıyor sanıyor ?

    ki zaten sagcı solcu birleşmiş ülke bölüyorlar diyor ? siz bundan sonra mantık arıyorsunuz

    odaya girer girmez demir 40 liralık jobu çıkartıp çocugun kafaya indiriyor

    bunun götüne sokarlar o jop çocuk gerçektene kürtse ki zaten bence değil kürtleri tanırım deli olurlar ölüm olsa giderler ordaki eleman aglıyor...


    ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Aralık/2010
    Erkek

    cemaat yurdu gibi sanki 


    BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mayıs/2007
    Erkek

    adam delikanlı gibi gidip dağa çıkacam diyen adama göster erkekliğini demiş. helal olsun.

    sıkıyosa o eleman tekrar desin "dağa çıkacam" diye? zamanında o elemanın yaptığını bizler yapmış olsaydık, bugün çok farklı bir Türkiye olurdu.

    Türk-Kürt kardeşliğine sahip çıkıp, araya giren bu parazitlerin zamanında anasını sikseydik bugün pkk diye bir sorunumuz olmazdı.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2013
    Erkek

    Hocalar her ne olursa olsuninsanlar fikirlerinden dolayi yargilanamaz... Bu cocugu bulup sikmek gerek


    Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
Toplam Hit: 17586 Toplam Mesaj: 103