Dövülecek Çocuk!
-
eleman sorunluymuş cidden :)
-
Üzgünüz, bu sayfaya ulaşılamıyor
Tıkladığın bağlantı bozuk olabilir veya sayfa kaldırılmış olabilir.

-
haklı bulunması imkansız zira karşı taraftaki çocuklar kürt ayrımcılığı belirterek konuştular vs. diyor ama böyle bir malın karşısında konuşulmaz. bu mal haksızlığa uğramış durumda olsa video açıp şov yaparak bu işi yapmaz, oradaki elemanların hepsi de çocuğa müdahale etmiyor
bulmuşlar iki gariban sessiz çocuğu havalarını atıyorlar. ayıp günah yazık bunlar dinimizden de nasibini alamamışlar.
-
küfür de şiddete karşiyim ama bu cocugu gelmişi gecmişi ki....... hatta 7 sulalesini bir nevse ......
siz sadece çocugun dediklerini biliyorsunuz , Öteki çocuklarin ne dedigini nerden biliyorsunuz ?
Evet olayi büyütmek gerekirse götü yiyorsa istanbulda sokakta gezen kirmanci tiplere yapsin ? mikerler g.tünden kan çekerler.
böyle ipnlere şehir ayrimciligi bile yapiyro cocugun adini dahi bilmiyor ? doğudan ya haammi kesin kürt kesin bölücü.
-
Ne bekliyorsunuz ki ülkücüyüm diyor
-
yataktaki elemana beklemedigi anda demirle vur, videoya cekeni "seni de döverim" diyerek tehdit et, merdivenden inerken karsına cıkana tokat at, koridora cıkan dallamalar da aval aval baksın, ne güzel. bir tanesi de karsısına dikilmiyor ki "ne yapıyorsun sen" diyerek, en cok orada sinirlendim.
böyle ruh hastalarına "aferin iyi yapmıs" diyerek bi sike derman olmazsınız, bakın orada merdivende hicbir sucu yokken (tamamını izlemedim ama elemanın olayla bir alakası yok sanıyorum) tokat yiyen cocuk, sizin kardesiniz, yegeniniz vs olsa yine tebrik edecek miydiniz bu soytarıyı ?
bu mudur ülkücülük, bu mudur Türklük ? pkk kac gündür yol kapatmıs kimlik soruyor, madem vatanseversiniz, gücünüzün yettigi adama savunmasız anında sopayla vurup artistlik yapmaya benzemez bu isler, havanı bir de doguda at, biz de "helal olsun tasaklı cocukmus" diyelim.
bos bos isler ak.
-
Bandito bunu yazdı
Tek başına dağa çıkıp terörün kökünü de kazısa bu onu haklı çıkarmaz ben söyledim bu eleman sakat aga kapatacan bunu topluma zararlı bu eleman.
Kendini tyler durden sanıyor mk böyle birşey olamaz. Askere git düzene karşı çık seni bi görim kaç yerinden sakatlıyorlar.
DadasAdam tarafından 06/Haz/14 22:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Bandito bunu yazdı
haha ulan herif manyak :D
-
ilk izlediğim andaki kinimi bi kenara bırakıyorum. Cemaat yurtlarının na-faaliyetliğine güzel dikkat çekmiş.
Devlet şuan bir çok yerde üniverste yakınlarına yurt kiralama/bina yaptırma projesine başladı. Feto sistemini kısa zamanda çökertecek. İnş gelen gideni aratmaz. Sosyal anlamda çocukları yormaları lazım sonra enerji patlaması yaşayıp yangın tüplerini sokağa atabiliyorlar.
-
Bu denegesiz su katılmamış orospu evladını savunanlar da olmuş ya tayyip size az yapıyor aq.