folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dövüseyim Mi ?

Dövüseyim Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

bi mal var bizim sınıfda herif kendini ali kıran başkesen sanıyor.Böle kabadayı kabadayı haller işte neyse bu g*t banada bulasıyor her seferinde de bulasmak için bişeyler buluyor seni dövücem simdilik affediyorum haftaya dövücem falan diyor bişey demiyom susuyom şimdilik okulda arkası var falan diye bide her boku yapan biri.Bıcaklama olaylarına falanda karısmıs.Ne yapayım sizce

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

bıçaklamaya karışmışşa delil bul ver polise

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

bir gün takip et yalnız yakaladığın bir anda ağzını burnunu dağıt bir daha bulaşamaz sana ama yalnız yakalayacaksın ama yoksa farklı olur

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Şehiri Söyle Kavga ederek degil sevişerek cözelim olayi xD tibe tibe hangi şehirdesin söyle bakiyim bi dövelim cocugu saten bu aralar canım sıkılıyo

Edit: Sen bulaşma hocam 2 kuruşluk insanlar için degmez şimdi kanin :D yerinde durmak istemiyodur ama satak işler belki o döver yada bicaklar bilemedin döversin sonra 2-3 kişi cikişda :D fantaziye kurban gidersin.. sen şehri okulu söyle

Edit2: Profildeki resme koptum adam fuzeyi adamin kafaya dayiyacak :D phaufafasfsadfas

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

uzak dur hocam boşver. korktuğun için değil. it köpek için başını belaya sokma

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

evet hacı boşver uzak dur. bulaşırsa tekrar söyle müdür yardımcısına. sana süt müt derse de sikleme. en büyük mafya devlettir bunu unutma.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

lise kaç

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

eğer yaşın gerçekten 23 ise, beklemen hata, önce konuş baktın olmuyo kafa göz dal, gözüne kestiremiyorsan, başka birini de çağır...

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hacı biz döw desek döwücen döwme desek döwmicen mi zaten sen döwüp başın belaya girse bile biz deil sen yanıcaksın o yüzden ii düşün taşın karar wer artılarına eksilerine bak bu sorduğunun sorunun cewabını aslında sende çok ii biliosun 

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

ilkokul kaç

ayrıca o malın ileride ne mal olacagını herkes biliyor, sen derslerine çalış 10 yıl sonra abi diye peşinde koşsun

"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek
    hocam onun arkadaslarıyla bulundugu ortama git ortam kalabalık oldugu bı zamanı sec tamam mı Oo cocuga tip tip bak ozaten der sana nebakıyon birader die yanına git ve deki ; gel snele taka taka cıklım arkadaslarının yanında cunku bu duruma arkadaslarıda sahit olsn teke teke cıktıgınızda cocugu döversin oda gusel bi dayagını yer ve onun arkadaslarıda bu duruma sahit oldugundan teke teke cıkacagınıza sahit oldugunda olayada karısmaz sende cocugun havasını alırsın ortamda da yureklı oldugunu belli edersin ... ;););)

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
Toplam Hit: 12184 Toplam Mesaj: 83