folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dövüseyim Mi ?

Dövüseyim Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Tuvalette sıkıştır. Sapıkça hareketler yap. Adam seni oğlancı sansın. Bütün kabadayıların göt korkusu vardır.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    dövüş, dayak ye. ileride kendine gülersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLiZei
    PoLiZei's avatar
    Erkek

abicim ne olursa olsun dalacaksın lisede pek kavga edecek vaktim olmadı gerçi 10 gün gittim ama orta sonda önüme gelen kabadayıya omuz atar kendi sınıflarında dalar dayak yer gelirdim :D bazende döverdim kaçardım:)

Hayat paylasmaktır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ulutoyun
    Ulutoyun's avatar
    Erkek

Dövüş

Ayağın topal olsun yüreğin olmasın lenk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Kardeş susarsan bu işlerin sonu olmaz ama lise sondayım diyorsun bekle okul bitsin diploma günü dal dayak at arkadaşları var diyosan ağzını yuzunu kırdıkdan sonra topukkla eve kadar kaç get dahada zaten uzatmazlar haneye tecavüz yapmak biraz g*t ister.

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

dünyaya bir kere geliyorsun.onurun için savaş girdinmi temiz gir enerjini dengeli kullan bıçağı olmadıgı bir anda temiz bi dayak onun işini bitirecektir.

eğer iyi dövemezssen seni dövmeye gelecektir..dayak yersende eskisinden daha iyi olacağın kesin çöünki kavga etmiş suratında yara izi olan bi adamsın onurun için savaştın kaybettin.ama temiz döversen okula sabah geldiğinde için rahat ve onurlu bişekilde gelirsin.bidaha sana bulaşamaz.ve kendiliğinden çevren gelişmeye başlar.

dövüş ve işini bitir..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

o deilde aklıma sınıfta yaptığımız döüşler geldi. 10 erkek toplanırdık (sınıf mevcudu + 1-2 kişide yan sınıflardan)

sırayla 1 kişiyi döverdik. herkes 9 kere dayak atmış 1 kere dayak yemiş olurdu. sinir stres kalmıo şerefsizim

diğerleri direndikçe daha çok darbe alırdı, sıra bana gelince ben savunma modunu geçer dayağın bitmesini beklerdim.

zaten heryerim kemik, vuranın eli acıyo bana bişi olmuyo

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Hoca arkan sağlamsa tanıdığın varsa tek dövebilirsin ama çağıracak adamın yoksa bulaşma  3-5 kişi gelir kafanı gözünü kırar bırakırlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

ayıptır sorması bu özgüven nerden geliyo yalnız kaldınızda senin ağzını burnunu kırmasın

www.yesilgrow.com - Growshop
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca arkan sağlamsa tanıdığın varsa tek dövebilirsin ama çağıracak adamın yoksa bulaşma  3-5 kişi gelir kafanı gözünü kırar bırakırlar.

-----------------------------

Toplam Hit: 12173 Toplam Mesaj: 83