Dövüseyim Mi ?
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------
o deilde aklıma sınıfta yaptığımız döüşler geldi. 10 erkek toplanırdık (sınıf mevcudu + 1-2 kişide yan sınıflardan)
sırayla 1 kişiyi döverdik. herkes 9 kere dayak atmış 1 kere dayak yemiş olurdu. sinir stres kalmıo şerefsizim
diğerleri direndikçe daha çok darbe alırdı, sıra bana gelince ben savunma modunu geçer dayağın bitmesini beklerdim.
zaten heryerim kemik, vuranın eli acıyo bana bişi olmuyo
-----------------------------bizde kullanırdık bu taktiği... ama biraz farklıydı bizimki çıkışta sınıftan herkes çıkardı bizim tayfa 6 kişi 3 e 3 bölünürdük devrimciler ve akp+mhp ciler dalardık birbirimize ama süper olurdu... yumruklar kafalar tekmeler uçarak döner tekmeler felan süper olurdu havada uçuşurdu... birbirimize gercek dalardık yani gercek dövüşmüş gibi sadece surata vurmamaya dikkat ederdik... darılmaca gücenmece olmazdı... sinir stres kalmazdı valla...
bazende derste biri ipneliğine bsak birini secerde yayılırdı 2 dakkada ismi tenefüste ona dalardık hepimiz :)) gercek vururduk yani secilen kişi karsı koyardı ama kızmazdı gelenek olmustu snıfta :)
bide şöyle olurdu tenefüste biri aniden baska birini yakalayabilirse herkes ona dalardı yani herkes tetikte gezerdi yere düsmemek için yere düsürüldünmü kalkamazdın bidaha :))
bazımızın burnu kırıldı bazımızın kaşı yarıldı gözü morardı felan ama kimse kimseye darılmazdı gelenek sonucta :))
-
ortam farketmez oyüzden okulunu sormıycam biri seni rahatsız ediyorsan önce kibarca uyar ama devam ediyorsa okonuda bişey yapman gerekiyor ha diyosanki bunun arkasıvar beni döver yasal yollara başvur şikayetet şikayetle tehtitet ama enolmadı yapacak bişiyok dövücen yoksa bu böyle sürer gider
-
Silent_King bunu yazdı:
Daft bunu yazdı:
o deilde aklıma sınıfta yaptığımız döüşler geldi. 10 erkek toplanırdık (sınıf mevcudu + 1-2 kişide yan sınıflardan)
sırayla 1 kişiyi döverdik. herkes 9 kere dayak atmış 1 kere dayak yemiş olurdu. sinir stres kalmıo şerefsizim
diğerleri direndikçe daha çok darbe alırdı, sıra bana gelince ben savunma modunu geçer dayağın bitmesini beklerdim.
-----------------------------bizde kullanırdık bu taktiği... ama biraz farklıydı bizimki çıkışta sınıftan herkes çıkardı bizim tayfa 6 kişi 3 e 3 bölünürdük devrimciler ve akp+mhp ciler dalardık birbirimize ama süper olurdu... yumruklar kafalar tekmeler uçarak döner tekmeler felan süper olurdu havada uçuşurdu... birbirimize gercek dalardık yani gercek dövüşmüş gibi sadece surata vurmamaya dikkat ederdik... darılmaca gücenmece olmazdı... sinir stres kalmazdı valla...
bazende derste biri ipneliğine bsak birini secerde yayılırdı 2 dakkada ismi tenefüste ona dalardık hepimiz :)) gercek vururduk yani secilen kişi karsı koyardı ama kızmazdı gelenek olmustu snıfta :)
bide şöyle olurdu tenefüste biri aniden baska birini yakalayabilirse herkes ona dalardı yani herkes tetikte gezerdi yere düsmemek için yere düsürüldünmü kalkamazdın bidaha :))
bazımızın burnu kırıldı bazımızın kaşı yarıldı gözü morardı felan ama kimse kimseye darılmazdı gelenek sonucta :))
-----------------------------Hay sizin geleneğinizi... :)
-
sen başlatma,ön kesmeler itmeler kakmalar başlarsa refleks olarak saldır,bi zikim yapamazlar.kendini ezdirme.
-
wking bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
Daft bunu yazdı:
-----------------------------Hay sizin geleneğinizi... :)
-----------------------------:) hala görüşüyoruz aynı tayfa okuldan sonrada gerci çoğu baska illere gitti uniye lakin :) her bulusmamızda bahsi gecer :) burun kırılma olayı :)
-
hite bak :D barbar türkler dendiğinde de bozuluyoz:D
-
ibne çok memlekette hangi birini dövecen
-
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------degısık bı bakıs acısı haksızda sayılmassın
kısısel dusuncemı dıle getırıcem ama muhtemelen yanlıs anlasılcam o yuzden ortamı germeye hıc gerek yok
-
adamgibi bunu yazdı:
hacktorx bunu yazdı:
-----------------------------degısık bı bakıs acısı haksızda sayılmassın
kısısel dusuncemı dıle getırıcem ama muhtemelen yanlıs anlasılcam o yuzden ortamı germeye hıc gerek yok
-----------------------------sen ne düşünüyordun
-
dögüşme kardeşim yolunu cevir alttan al karşilik verme ite dalaşacagina caliyi dolan demiş atalarimiz
yüz paralik adam için sicilinimi bozacan ?