folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dövüseyim Mi ?

Dövüseyim Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    hacı bana sorarsan ne güzel son senen bitecek 1 yılın kalmış mezun olunca bidaha görmicen bile belki adamı.. bak benim lise hayatım full olayla geçti hergünüm kavgaydı kesintisiz hergünüm kavgaydı okulun karşısında bir kırtasiye vardı hergün onun önünde beni bekleyen birileri olurdu son senemde dedim kendi kendime süt olacam dedim kimseye karışmayacam dedim susacam dedim onlar beni buldu sataştı ama karşılık vermedim ve okul bitti şimdi gülüp geçiyorum.. ha baktın dayanamıyorsun damarına basıyor arkadaşlarının yanında teketek olayı mantıklı çıkar dövebileceğine inanıyorsan bi güzel patakla gırtlak bölgesine 1 yumruk tamamdır işi :)

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

sen dövsen nolcak.o daha kötü dövücek

onu bunu bilmem polatlıgın alemi yok köprüyü geçene kadar ayıya dayı..

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dövüceğine çek kenara düzgüncene konuş kardeşim de herkeze bu hareketleri yaparsın ama bana yapma düzgün geçinelim de yok anlamıyosa çek kenara dal aq bıçaklamaymış ıvırmış zıvırmış :D bunlar komikşeyler yaw

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    amına kodummun psikolojisi bozuk, eğitimsiz geri zekalılarından bahsediyosun dimi. bırak geri zekalıyı takılma. gül geç. adam olamaz zaten ondan bok için bok olunmaz.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Başka bir okuldan sağlam arkadaşlarını ayarla onlar dövsün geberme noktasına gelince gir araya kurtar, okul bitince yaptığın olayı anlatır üstüne odunla bir de sen döversin kendine çeki düzen verir topluma faydalı bir eleman olur.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

hiç birşey yapma bekle okul sonuna kadar yaptığı her şeyi not al kinle beslen beslen besşen.

okulun son günü zopala.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

sene sonu döv

Şimdi dövsen bütün sene bela olur ağır bir şekilde

alttan alıp karışmassan hafiften sataşır

en iyisimi sene sonu azını burnunu kır

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

He

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

akışına bırak durumu, illa dövücem yada dövmücem diye kasarsan kendni sorun olur.

bi gün, canını iyice sıktığı bi gün, gözünü döndürdüğü gün Allah yarattı deme dal.

emin ol dayak yiceksin, okuldan tanıdıkları flnda girecek işin içine ama sen o kavgadan dayakda yiyerek çıksan okuldakiler ve onların bi çoğuda dahil saygı duyacak bulaşmayacaklar.

he olduda okul çıkışı toplandımı, sende toplan. ama sayıca üstün olmaya bak yoksa hep ezer bu defa..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

KarasuZanu bunu yazdı:
    -----------------------------

eterle bayılt hoca cebinede not bırak birdahaki sefere diye :D yada aids oldun diye tırssın belki kendi bile intahar eder :D

-----------------------------

çok güldüm ama iyi taktik :D

benim tavsiyem kavgayı sen başlatma sana çok sataşmaya başlarsa bir anda ona saldır bağırarak kafanı kesecem kanını akıtırım gibi tehdit cümleleri savur ve adamın bi yerine bişey olmadan durma ayırmaya gelseler bile o adamı ordan kaçırtana kadar saldırmaya devam et cinnet geçirdim deli adamım drersin kimse sataşamaz. kesin taktik budur.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
Toplam Hit: 11535 Toplam Mesaj: 83