folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder DTP"Lilere Türk Bayraklı Tepki



DTP"Lilere Türk Bayraklı Tepki

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    Türk yurdunda Türklerin ırkçı olmaya, kendi ırkı ile gurur duymaya hakkı yok mu yani ; kürtler ırkçılık yaparken neden insancıl olamıyorsunuz ?Irkçılık Türkler söz konusu olunca mı kötü oluyor ?

    Bir ülkede tek bir millet olur, aksini savunmak gelecekte çiçek açacak katliamların tohumlarıdır. Bir ülkede yaşayıpta kendine o ülkenin kimliğinden farklı değerler aramak, gelecek nesillerin mezarlarını kazmaktan başka birşey değildir. Etnik kökenin ne olursa olsun, mesela alamanyada yaşıyorsan alman milletinden göreceksin kendini ya da Türkiye de yaşıyorsan kendini Türk olarak görmek hissetmek zorundasın , Ne mutlu Türküm diyene demek zorundasın. Bugün çok masumane - kültürel açılım gibi görülen şeyler - belki 10 yıl sonrasının etnik çatışmaları bölünmüşlükleridir. 

    Bu ülkenin kimliği Türktür, Türk kalmalıdır  - beğenemeyen varsa ya sev ya terket kardeşim, şimdiden kendine kimliğini gördüğün ülkenin topraklarında yer beğen.

    @adamgibi , adamgibi çözmenin yolu kürtlerin yada etnik döküntülerin artık ben Türküm demesidir. Kimseyi ne olarak doğduğu için yargılamadı, dışlamadı bu millet ama ne olduğu için her türlü eziyeti zulmü hak ediyorlar . Ne doğduğunu seçemesede ne olacağını seçme hakkı vardır , eğer bu milletle bu ülke ile bir gelecek arıyorsa kendine ben Türküm demeyi öğrenecek.  

    DTP li o.çlarının ne olduğu belli, anaları belli , neyin piçi kimin beslemesi oldukları belli. Tartışmaya ortaya getirip mide bulandırmaya bile gerek yok. Demoqhrasii platformu dedikleri yerde domaltıp tank sokacan bazuka sokacan , anladıkları dil bu yani . zaten istedikleri de bu tahminen , ana dilde eğitim diyolar ya hani ... 

     


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 8715 Toplam Mesaj: 82